Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οι υπόλοιποι δείτε κώλο.
![]()
Ναι! Εσύ με ξέρεις καλύτερα.ρε ψεύτη πες αλήθεια, ΜΟΝΟ ΧΕΙΛΗ ειδες?
η αλήθεια είναι πως μπορεί όντως να το εννοείς...χειλάρες αφούΝαι! Εσύ με ξέρεις καλύτερα.

Γιατί, οι υπόλοιποι που απλά θέλουν να βρεθούν μαζί σου έχουν;;Αγόρια όσοι στέλνετε για καυλάντα και ρωτάτε βλακείες, δεν θα υπάρξει ανταπόκριση., μη λέμε ξανά τα ίδια.![]()
Σου ξανά λέω ότι με ξέρεις καλά...η αλήθεια είναι πως μπορεί όντως να το εννοείς...χειλάρες αφού![]()
Προτιμώ να ξέρω καλά το κορίτσι...Σου ξανά λέω ότι με ξέρεις καλά...

Κάθε σου εικονα, γίνεται χείμαρρος αδιάφορος για τα όρια, απαιτώντας την παράδοση του βλέμματος

Θεέ μου Μεγαλοδύναμε....Από αύριο ξανά μαζί, καλημέρα
![]()
Απάντησε και σε μας που σε ψάχνουμε να σε βρούμε freeΑγόρια όσοι στέλνετε για καυλάντα και ρωτάτε βλακείες, δεν θα υπάρξει ανταπόκριση., μη λέμε ξανά τα ίδια.![]()
Λείπεις Gregory...Σε πήραν οι ανέμοι μακρυά..Κάθε σου εικονα, γίνεται χείμαρρος αδιάφορος για τα όρια, απαιτώντας την παράδοση του βλέμματος![]()
Ο αγώνας τελείωσε. Τους Καζάκους τους σκίσαμε μέσα στην Αστανά και ήρθα για να είμαι όλος δικός σου. Κάνε με ό,τι θέλεις εσύ. Παραδίνομαι.Λείπεις Gregory...Σε πήραν οι ανέμοι μακρυά..
Φτιάχνεις κόσμο μόνο και μόνο με το χαμόγελο σου!Από αύριο ξανά μαζί, καλημέρα
![]()
Ο αγώνας τελείωσε. Τους Καζάκους τους σκίσαμε. Και ήρθα για να είμαι όλος δικός σου. Κάνε με ό,τι θέλεις εσύ. Παραδίνομαι.
Μωρή κουράδα ....
Perfect mouthΑπό αύριο ξανά μαζί, καλημέρα
![]()
Σουτ..αλλιώς έχει μαστίγιο..Μωρή κουράδα ....
γράφεις μαλακίες ....
για τον
xm0000
μέλος από το 2007 ....
με 25 posts
που μπήκε και ψήφισε εμένα και το ζαν ... έχεις να πεις κάτι ;
Εγώ έχω κολλήσει στις βυζάρες της...Οι υπόλοιποι δείτε κώλο.
![]()