DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.531
ηθελα κατι πιο πικαντικο να της πω!καταλαβε η μαλβινα![]()
ηθελα κατι πιο πικαντικο να της πω!καταλαβε η μαλβινα![]()
Μπες σε line. Θα περιμένεις λίγο ακόμα..Καλημέρα πολύ όμορφο σε έχω στείλει στο V Μπερ Για συνάντηση αλλά δεν έχεις απαντήσει ευχαριστώ
Εγώ πάντως αδιάβαστα δεν έχω όλως τυχαίως.Μπες σε line. Θα περιμένεις λίγο ακόμα..
Halls??Εγώ πάντως αδιάβαστα δεν έχω όλως τυχαίως.
Όπως επίσης δεν δουλεύω κάθε μέρα και δουλεύω λίγο.
Ευελπιστώ έστω τα μισά να έγιναν κατανοητά.
Όσοι είναι φυσιολογικοί, βρίσκουν άμεσα.
Καραμέλα έχει γίνει.
Trachisan που έχει και λιδοκαΐνη..Halls??
OkTrachisan που έχει και λιδοκαΐνη..
Εγώ πάντως αδιάβαστα δεν έχω όλως τυχαίως.
Καραμέλα έχει γίνει.
Ένα σχόλιο έκανα και εγραψες ολόκληρο essay.Εγώ πάντως αδιάβαστα δεν έχω όλως τυχαίως.
Καραμέλα έχει γίνει.
Αγαπητή Μαλβίνα στα 24 ασφαλώς κι έχεις ακόμα περισσότερα να συμπεράνεις για τους ανθρώπους.Δεν ζητάμε Ε9, μήτε ο, τιδήποτε παρεμφερές.
"Καλημέρα/ Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα ραντεβού την .... ώρα, .... ξενοδοχείο/airbnb/οποιαδήποτε τοποθεσία για ... ώρα/ώρες".
Αντί αυτού, πολλαπλασιάζονται οι ταγμένοι στην καυλάντα, άσκοπες συζητήσεις, ανούσιες ερωτήσεις, ανικανότητα επικοινωνίας/κατανόησης, σεντόνια λες και προσπαθούμε να λύσουμε τη Navier-Stokes, "σου αρέσω?", "έχω μόνο 30€ τι μπορείς να κάνεις" και πολλά ακόμη.
Οι βασικές ικανότητες επικοινωνίας πάνε περίπατο μέρα με τη μέρα..

Καλισπερα για 7 παρασκευήΚαλησπέρα με κάποιες φωτο
Για Παρασκευή και Κυριακή κενά νωρίς το απόγευμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι φωτογραφίες σου σφραγίζουν τα σημεία όπου η θυληκοτητα γίνεται θήραμα και θεότητα ταυτόχρονα .Μια αλητεία του φωτός πάνω σε σάρκα που υπόσχεται την αμαρτία ως λύτρωσηΚαλησπέρα με κάποιες φωτο
![]()
![]()
![]()
![]()

Οι φωτογραφίες σου σφραγίζουν τα σημεία όπου η θυληκοτητα γίνεται θήραμα και θεότητα ταυτόχρονα .Μια αλητεία του φωτός πάνω σε σάρκα που υπόσχεται την αμαρτία ως λύτρωση![]()
Οι φωτογραφίες σου σφραγίζουν τα σημεία όπου η θυληκοτητα γίνεται θήραμα και θεότητα ταυτόχρονα .Μια αλητεία του φωτός πάνω σε σάρκα που υπόσχεται την αμαρτία ως λύτρωση![]()
Γρηγόρη, καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις και κόσμο...Οι φωτογραφίες σου σφραγίζουν τα σημεία όπου η θυληκοτητα γίνεται θήραμα και θεότητα ταυτόχρονα .Μια αλητεία του φωτός πάνω σε σάρκα που υπόσχεται την αμαρτία ως λύτρωση![]()
Καλησπέρα με κάποιες φωτο
![]()
![]()
![]()
![]()

Σωστά μιλας γέροντα ήρθε λοιπόν η ωρα να το κανεις πράξηΓρηγόρη, καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις και κόσμο...