Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.965
- Πόντοι
- 23.656
Πιλοταρεις μήπως ??...δεν ειμαι φιλολογος![]()

...πεταω "μαλακιες" ενιοτε, μετραει?Πιλοταρεις μήπως ??![]()

Αρχαία Θεά κατά της στυτικής δυσλειτουργίας. Λάδι σε καμβά. κατευθείαν για τον Λούβρο.Σύντομο διάλειμμα για διαφημίσεις..
![]()
ε μα στον χώρο των μπουρδελων και των μπουρδελιαριδων , δεν θα βρεις και τέτοιους? κανονικά αυτοί θα πρέπει να είναι η πλειοψηφία εδώ πέρα μέσα.Όσα ανέφερα, κυριολεκτικά τα κάνει όλο το age range.
Από 18 έως όσο πάει, μέχρι και 60 φεύγα.
Τολμώ να πω ότι οριακά το χειρότερο εύρος είναι το 30 με 40+.
Δεν είπα ότι έτσι πράττουν μόνο τα πιτσιρίκια.
Άθλιο υποκείμενο με μηδενική νοημοσύνη μπορεί να έχεις στα 22 όπως κι εξίσου στα 42.
Τουλάχιστον ο πρώτος έχει ελαφρώς το άλλοθι της ηλικίας, δεν έχει πήξει τίποτα μέσα του.
Το μετέπειτα είναι το μη αναστρέψιμο πρόβλημα.
(Όπως και το χειρότερο είναι να θεωρεί κάποιος ότι δεν έχει πρόβλημα..)
θα μπορούσα να εξυπηρετήσω?Θέλουμε έναν main character με το BbVvΜωροΡεγιατιΕ και έναν που να του απαντάει με κατεβατά..
ντάξ πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!! έγραψες! με ποιόν εκδοτικό οίκο σε βρίσκουμε είπαμε?Δεν έβγαλες ρουχα,απλώς έσκισες το περιτύλιγμα απο το δώρο που οφείλεις στον κόσμο.
Και τωρα όλοι γνωρίζουμε πως μοιάζει η Πρωτότυπη Αμαρτία![]()
Astonishing
navier-stokes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΑ΄Δεν ζητάμε Ε9, μήτε ο, τιδήποτε παρεμφερές.
"Καλημέρα/ Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα ραντεβού την .... ώρα, .... ξενοδοχείο/airbnb/οποιαδήποτε τοποθεσία για ... ώρα/ώρες".
Αντί αυτού, πολλαπλασιάζονται οι ταγμένοι στην καυλάντα, άσκοπες συζητήσεις, ανούσιες ερωτήσεις, ανικανότητα επικοινωνίας/κατανόησης, σεντόνια λες και προσπαθούμε να λύσουμε τη Navier-Stokes, "σου αρέσω?", "έχω μόνο 30€ τι μπορείς να κάνεις" και πολλά ακόμη.
Οι βασικές ικανότητες επικοινωνίας πάνε περίπατο μέρα με τη μέρα..
Ο εκδοτικός μου οίκος ειναι ενα καλα κρυμμένο μυστικό .Γνωρίζω μονο οτι εχει έδρα κάπου μεταξύ βιβλιοθήκης του Βατικανού και του διαστήματος ,εκδίδουν μόνο εκείνους που εχουν εξαφανιστεί απο προσώπου γης ,οπότε με βρίσκεις .....προσωρινά ακόμη Εδωντάξ πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!! έγραψες! με ποιόν εκδοτικό οίκο σε βρίσκουμε είπαμε?

Ο εκδοτικός μου οίκος ειναι ενα καλα κρυμμένο μυστικό .Γνωρίζω μονο οτι εχει έδρα κάπου μεταξύ βιβλιοθήκης του Βατικανού και του διαστήματος ,εκδίδουν μόνο εκείνους που εχουν εξαφανιστεί απο προσώπου γης ,οπότε με βρίσκεις .....προσωρινά ακόμη Εδω![]()
Κλείσε τα μάτια καλέ μου φίλεΟ εκδοτικός μου οίκος ειναι ενα καλα κρυμμένο μυστικό .Γνωρίζω μονο οτι εχει έδρα κάπου μεταξύ βιβλιοθήκης του Βατικανού και του διαστήματος ,εκδίδουν μόνο εκείνους που εχουν εξαφανιστεί απο προσώπου γης ,οπότε με βρίσκεις .....προσωρινά ακόμη Εδω![]()

Τσακο τωρα που εχεις και τον τίτλο αρχωνΚλείσε τα μάτια καλέ μου φίλε
![]()

Ο εκδοτικός μου οίκος ειναι ενα καλα κρυμμένο μυστικό .Γνωρίζω μονο οτι εχει έδρα κάπου μεταξύ βιβλιοθήκης του Βατικανού και του διαστήματος ,εκδίδουν μόνο εκείνους που εχουν εξαφανιστεί απο προσώπου γης ,οπότε με βρίσκεις .....προσωρινά ακόμη Εδω![]()
Hello Sissy Baby.HH
CC
BB
HI
DD
XA
Penis Not Small , Don't Worry ΧιΧιPP
NN
SS
DD
WW
XIXI

να και καποιος που ξερει να διαβαζειHello Sissy Baby.
Hi from Doha , Kiss
Penis Not Small , Don't Worry ΧιΧι
Ρε Σπύρο μήπως είσαι κανας πράκτορας?![]()