atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
Έχω και κάποια Γραμμική Β σε greeklish άμα κάνει κέφι.
![]()
![]()
Έχω και κάποια Γραμμική Β σε greeklish άμα κάνει κέφι.
![]()
![]()
Με 30€ ούτε εργάτη για τις ελιές δεν βρισκεις
80 ζητάνε. Και αν ας πούμε πιάσει βροχή στις 12:05 πληρώνεις ολόκληρο το 80αρι.60-70 πήγε φέτος το μεροκάματο για μάζεμα ελίας.
Στα δικά μας, Τετάρτη& Σάββατο off, υπόλοιπες ημέρες για αυτήν την εβδομάδα 17:30 κι έπειτα.![]()
Δεν έβγαλες ρουχα,απλώς έσκισες το περιτύλιγμα απο το δώρο που οφείλεις στον κόσμο.Σύντομο διάλειμμα για διαφημίσεις..
![]()

Σύντομο διάλειμμα για διαφημίσεις..
![]()

Τοποθέτηση προϊόντοςΣύντομο διάλειμμα για διαφημίσεις..
![]()

@Spiros_73Δεν έβγαλες ρουχα,απλώς έσκισες το περιτύλιγμα απο το δώρο που οφείλεις στον κόσμο.
Και τωρα όλοι γνωρίζουμε πως μοιάζει η Πρωτότυπη Αμαρτία![]()
PP

Σε συγχαίρω για την υπομονή σου.Έβαλα το 1/3 του μηνύματος να φανταστείς..
Κοίταξα ξανακοίταξα το μνμ και δεν είδα να γράφω κάπου ηλικιακό group που ανήκει το «κάψιμο» …Όσα ανέφερα, κυριολεκτικά τα κάνει όλο το age range.
Από 18 έως όσο πάει, μέχρι και 60 φεύγα.
Τολμώ να πω ότι οριακά το χειρότερο εύρος είναι το 30 με 40+.
Δεν είπα ότι έτσι πράττουν μόνο τα πιτσιρίκια.
Άθλιο υποκείμενο με μηδενική νοημοσύνη μπορεί να έχεις στα 22 όπως κι εξίσου στα 42.
Τουλάχιστον ο πρώτος έχει ελαφρώς το άλλοθι της ηλικίας, δεν έχει πήξει τίποτα μέσα του.
Το μετέπειτα είναι το μη αναστρέψιμο πρόβλημα.
(Όπως και το χειρότερο είναι να θεωρεί κάποιος ότι δεν έχει πρόβλημα..)
Απλά συμπάσχω,γιατι και εγώ έχω δεχτει τέτοια μηνυματα και την καταλαβαίνω,το ίδιο πράγμα κάνουμε,το πιασες; Δεν συνεχιζω,μην σπαμάρω το νήμα,οποιος έχει κάποιο θέμα με εμένα και οτι πρόβλημα υπάρχει,να έρθει στο δικό μου νήμα να το συζητήσει....ουτε πιλοτοι ειστε, αλλα πεταγεστε![]()
πω! πω! τελικα εχουν δικιο πως η μαλακια τυφλωνει!!! δεν μπορω να διαβασω το μυθιστορημα του τυπου...Καλημέρα σε όλους, έχω ένα ερώτημα..
Όσοι κλείνετε ραντεβού με τέτοιους ευφάνταστους τρόπους ή με κατεβατά σεντόνια 40 γραμμών λες και θα υπογράψω κάποιο συμβόλαιο, όντως κλείνετε έτσι?
Σε δεύτερη μοίρα, όντως υφίσταται σοβαρή κλάψα ότι " η Χ Ψ δεν κλείνει μαζί μου" με τέτοιους τρόπους?
Μετά από τη δημοσκόπηση, έρχεται καινούρια φωτογραφία..
![]()
![]()

Απλά συμπάσχω,γιατι και εγώ έχω δεχτει τέτοια μηνυματα και την καταλαβαίνω,το ίδιο πράγμα κάνουμε,το πιασες; Δεν συνεχιζω,μην σπαμάρω το νήμα,οποιος έχει κάποιο θέμα με εμένα και οτι πρόβλημα υπάρχει,να έρθει στο δικό μου νήμα να το συζητήσει
αυτος εποχες κοντοπιδη θα ειχε γινει πρωτη φιρμαΈχω και κάποια Γραμμική Β σε greeklish άμα κάνει κέφι.
![]()
![]()
το να σχολιαζεις σε νημα ειναι οκ, αλλα οταν σου απαντανε στο ιδιο υφος αμεσως προβολη και επιθεση. ενδιαφερονΑπλά συμπάσχω,γιατι και εγώ έχω δεχτει τέτοια μηνυματα και την καταλαβαίνω,το ίδιο πράγμα κάνουμε,το πιασες; Δεν συνεχιζω,μην σπαμάρω το νήμα,οποιος έχει κάποιο θέμα με εμένα και οτι πρόβλημα υπάρχει,να έρθει στο δικό μου νήμα να το συζητήσει
Απλά συμπάσχω,γιατι και εγώ έχω δεχτει τέτοια μηνυματα και την καταλαβαίνω,το ίδιο πράγμα κάνουμε,το πιασες; Δεν συνεχιζω,μην σπαμάρω το νήμα,οποιος έχει κάποιο θέμα με εμένα και οτι πρόβλημα υπάρχει,να έρθει στο δικό μου νήμα να το συζητήσει
Στο έσιαξα λίγο αγαπητήΑπλάσυμπάσχω,γιατι και εγώ έχω δεχτει τέτοια μηνυματα και την καταλαβαίνω,το ίδιο πράγμα κάνουμε,το πιασες; Δεν συνεχιζω,μην σπαμάρω το νήμα,οποιος έχει κάποιο θέμα με εμένα και οτι πρόβλημα υπάρχει,να έρθει στο δικό μου νήμα να το συζητήσει
είδα φώς και μπήκα![]()

Βλεπαμε διαφημίσειςΔεν το πιασες??
![]()