Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 1.446
Γελάει σαφώς , αλλά δεν είναι σίγουρος κ για αυτό ρωτάει !!Εγώ θέλω κάποιος να εξηγήσει το γέλιο με τα ερωτηματικά πώς προκύπτει..
Γελάει σαφώς , αλλά δεν είναι σίγουρος κ για αυτό ρωτάει !!Εγώ θέλω κάποιος να εξηγήσει το γέλιο με τα ερωτηματικά πώς προκύπτει..
Kala ta les manara mou

mono εγω δεν το εχω καταλαβειKala ta les manara mou![]()

Kala ta les manara mou![]()
Ούτε αυτός ρε ...mono εγω δεν το εχω καταλαβει![]()

Τον Άγιο Σπυρίδων να τον δεις, το πρόβλημα αρχίζει άμα βλέπεις τον Άγιο Πέτρο..Έχετε ακούσει τώρα τελευταία για έναν Ιερέα που κατά τη Θεία Λειτουργία κάνει θαύματα;
Ρίχνω που και που στο θυμιατό μαζί με το λιβάνι και οι εκκλησιαζόμενοι βλέπουν τον Άγιο Σπυρίδωνα να χορεύει ζεμπεκιά.![]()
Τον Άγιο Σπυρίδων να τον δεις, το πρόβλημα αρχίζει άμα βλέπεις τον Άγιο Πέτρο..
Μια εκδοχή μπορούσε να ειναι αυτη....Εγώ θέλω κάποιος να εξηγήσει το γέλιο με τα ερωτηματικά πώς προκύπτει..
Στα δικά μας, Τετάρτη& Σάββατο off, υπόλοιπες ημέρες για αυτήν την εβδομάδα 17:30 κι έπειτα.
Τηλεφωνάκι 5 το πρωί έτσι για να ακούσει τη φωνή σου… call center και καλά. Μας βρίσκετε 365/24/7.Έχω και κάποια Γραμμική Β σε greeklish άμα κάνει κέφι.
![]()
![]()
Βρέθηκε ο ύποπτος με το bb και είναι ιδρυτικό μέλος του σαη![]()
![]()
Θέλουμε έναν main character με το BbVvΜωροΡεγιατιΕ και έναν που να του απαντάει με κατεβατά..Βρέθηκε ο ύποπτος με το bb και είναι ιδρυτικό μέλος του σαη![]()
![]()
HHΘέλουμε έναν main character με το BbVvΜωροΡεγιατιΕ και έναν που να του απαντάει με κατεβατά..

Ουτε από Καβάλα εισαι....αλλά καβαλας ποτε ποτεΔεν είμαστε φιλόλογοι επίσης να διαβάζουμε εκθέσεις![]()
Είναι μεσημέρι και κάποιοι έχουμε φάει λίγο παραπάνωΟυτε από Καβάλα εισαι....αλλά καβαλας ποτε ποτε

Ειναι απογευματάκι και θα πρεπε να είχες φάει....κύριε χαραμοφαι χαχαχαΕίναι μεσημέρι και κάποιοι έχουμε φάει λίγο παραπάνω![]()
Η ντροπη του αντρικου φυλου...Έχω και κάποια Γραμμική Β σε greeklish άμα κάνει κέφι.
![]()
![]()