Διαγραμμένο μέλος 253388
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Μανάρι !Καλησπέρα![]()
Καλησπέρα Μανάρι !Καλησπέρα![]()
Ψέμματα ειδεχθή!!!!!!!! Ζείς και βασιλεύεις, σε είδα ενεργός ήσουν και σήμερα και χθές!!!!!!Θα αυτοκτονήσω αλήθεια
Υπέροχα πόδια!!!![]()
Αφιερωμένη στον ποιητή του bou..
Μελλοντικά εννοούσα είπα θα.......Ψέμματα ειδεχθή!!!!!!!! Ζείς και βασιλεύεις, σε είδα ενεργός ήσουν και σήμερα και χθές!!!!!!

Δεν ζητάμε Ε9, μήτε ο, τιδήποτε παρεμφερές.Σε καμια περίπτωση δεν κανονίζω ραντεβού ετσι, χαρακτήρας με σεβασμό και ευγενια πάντα. Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλα ετσι ειναι ο τροπος μου.![]()
Με 30€ ούτε εργάτη για τις ελιές δεν βρισκειςΔεν ζητάμε Ε9, μήτε ο, τιδήποτε παρεμφερές.
"Καλημέρα/ Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα ραντεβού την .... ώρα, .... ξενοδοχείο/airbnb/οποιαδήποτε τοποθεσία για ... ώρα/ώρες".
Αντί αυτού, πολλαπλασιάζονται οι ταγμένοι στην καυλάντα, άσκοπες συζητήσεις, ανούσιες ερωτήσεις, ανικανότητα επικοινωνίας/κατανόησης, σεντόνια λες και προσπαθούμε να λύσουμε τη Navier-Stokes, "σου αρέσω?", "έχω μόνο 30€ τι μπορείς να κάνεις" και πολλά ακόμη.
Οι βασικές ικανότητες επικοινωνίας πάνε περίπατο μέρα με τη μέρα..
60-70 πήγε φέτος το μεροκάματο για μάζεμα ελίας.Με 30€ ούτε εργάτη για τις ελιές δεν βρισκεις
Δυστυχώς αυτός είναι ο ευτελισμός του Ανδρός στην woke εποχή…Δεν ζητάμε Ε9, μήτε ο, τιδήποτε παρεμφερές.
"Καλημέρα/ Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα ραντεβού την .... ώρα, .... ξενοδοχείο/airbnb/οποιαδήποτε τοποθεσία για ... ώρα/ώρες".
Αντί αυτού, πολλαπλασιάζονται οι ταγμένοι στην καυλάντα, άσκοπες συζητήσεις, ανούσιες ερωτήσεις, ανικανότητα επικοινωνίας/κατανόησης, σεντόνια λες και προσπαθούμε να λύσουμε τη Navier-Stokes, "σου αρέσω?", "έχω μόνο 30€ τι μπορείς να κάνεις" και πολλά ακόμη.
Οι βασικές ικανότητες επικοινωνίας πάνε περίπατο μέρα με τη μέρα..
Όσα ανέφερα, κυριολεκτικά τα κάνει όλο το age range.Δυστυχώς αυτός είναι ο ευτελισμός του Ανδρός στην woke εποχή…
Δεν μπορεί να αντιληφθεί το ελάχιστο…και δυστυχώς αυτοί «ορίζουν» και την δική μας τύχη
Πλέον μέχρι και οι εργάτες 75 παιρνουνΜε 30€ ούτε εργάτη για τις ελιές δεν βρισκεις
@grigoris_ Κανένα ποίημα θα διαβάσουμε;Σύντομο διάλειμμα για διαφημίσεις..
![]()
Δεν είμαστε φιλόλογοι επίσης να διαβάζουμε εκθέσειςΚαλημέρα σε όλους, έχω ένα ερώτημα..
Όσοι κλείνετε ραντεβού με τέτοιους ευφάνταστους τρόπους ή με κατεβατά σεντόνια 40 γραμμών λες και θα υπογράψω κάποιο συμβόλαιο, όντως κλείνετε έτσι?
Σε δεύτερη μοίρα, όντως υφίσταται σοβαρή κλάψα ότι " η Χ Ψ δεν κλείνει μαζί μου" με τέτοιους τρόπους?
Μετά από τη δημοσκόπηση, έρχεται καινούρια φωτογραφία..
![]()
![]()
Δεν είμαστε φιλόλογοι επίσης να διαβάζουμε εκθέσεις![]()

....ουτε πιλοτοι ειστε, αλλα πεταγεστεΔεν είμαστε φιλόλογοι επίσης να διαβάζουμε εκθέσεις![]()
Το έχουμε καταλάβειΔεν είμαστε φιλόλογοι επίσης να διαβάζουμε εκθέσεις![]()

εγω για τις διαφημισεις ηρθαΤο έχουμε καταλάβει
Από τα μαργαριτάρια που πετάς![]()