The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.828
- Πόντοι
- 40.655
Ηράσθητε;
Προσπαθώ.
Ηράσθητε;
Δεν είναι δύσκολο. Πιστέψτε με!Προσπαθώ.
Δεν είναι δύσκολο. Πιστέψτε με!
It 's easy to begin and yet impossible to end, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Στην διάρκεια του afternoon tea ομιλούν επί παντός επιστητού!Πολυλογού η τροφός σας. Σίγουρα Αγγλίς;
Και ρωτώ δεδομένου ότι οι Άγγλοι είναι ολιγομίλητοι.
Στην διάρκεια του afternoon tea ομιλούν επί παντός επιστητού!

ΑΚΙΝΗΤΗ !!! Ψηλα τα ποδια !!! χαχαχΚαλημέρα
Ραντεβού ΣΚ από τις 14:00
![]()
ω ρε πουστη δεν φτανει που περασα εγκεφαλικο φετος, θα παμε και απο καρδια?Το λοιπόν..........η κοπελαρα μας εδώ μοιράζει απλόχερα εμφράγματα...όσοι πιστοί προσέλθετε.....σωστοί πιστοί όμως......εγω το έπαθα καιρό πριν.....Αχ....Μαλβίνα
Καλημέρα
![]()
είσαι ερωτιάρης εσύ και θες να μας την κλέψεις....φευΤο λοιπόν..........η κοπελαρα μας εδώ μοιράζει απλόχερα εμφράγματα...όσοι πιστοί προσέλθετε.....σωστοί πιστοί όμως......εγω το έπαθα καιρό πριν.....Αχ....Μαλβίνα
Εχει δυσκολέψει τελευταία το επάγγελμαΚαλημέρα
![]()
Guilty as chargedείσαι ερωτιάρης εσύ και θες να μας την κλέψεις....φευ
έχεις το γνώθι σεαυτόν.Guilty as charged
Οχι στα δίχτυα στο βάζο με το μέλι με τα μούτραέχεις το γνώθι σεαυτόν.
εύγε νέε !!!
έπεσες κι εσύ στα δίχτυα...
άσε όμως κι εμάς να το χαρούμε λίγο...το μέλι....Οχι στα δίχτυα στο βάζο με το μέλι με τα μούτρα
Αντε επειδή είσαι εσύ μόνο και μόνο......άσε όμως κι εμάς να το χαρούμε λίγο...το μέλι....![]()
Αντε επειδή είσαι εσύ μόνο και μόνοάσε όμως κι εμάς να το χαρούμε λίγο...το μέλι....![]()
Άλλαξα γνωμη @Λάμα ΔαμασκηνήΓια ένα όμορφο απόγευμα..
Να ενημερώσω ότι πλέον τα ωράρια είναι ελαφρώς πιο ευέλικτα, οπότε κατόπιν συνεννόησης γίνονται ραντεβούκαι νωρίς.
![]()
Ε καλά τώρα......Για ένα όμορφο απόγευμα..
Να ενημερώσω ότι πλέον τα ωράρια είναι ελαφρώς πιο ευέλικτα, οπότε κατόπιν συνεννόησης γίνονται ραντεβούκαι νωρίς.
![]()