DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.527
Έρχεται σύντομα αφιερωμένη για εσένα..Μισό να αλλάξω το ύφος της ερώτησης.
Γιατί!![]()

Έρχεται σύντομα αφιερωμένη για εσένα..Μισό να αλλάξω το ύφος της ερώτησης.
Γιατί!![]()

Θα με καλομάθεις και μετά άντε να με στρώσεις.Έρχεται σύντομα αφιερωμένη για εσένα..
![]()
Ανέβασε για εμεναααααΚαι πάνω που ήθελα να ανεβάσω φωτο για εσένα, γελάς μαζί μου..τι να σε κάνουμε αχ..
Και πάνω που ήθελα να ανεβάσω φωτο για εσένα, γελάς μαζί μου..τι να σε κάνουμε αχ..
Ανέβασε για εμεναααααΚαι πάνω που ήθελα να ανεβάσω φωτο για εσένα, γελάς μαζί μου..τι να σε κάνουμε αχ..
ΖηλεύωωωωωωωΈρχεται σύντομα αφιερωμένη για εσένα..
![]()
Με σινούκ στρώνεις?Θα με καλομάθεις και μετά άντε να με στρώσεις.
Έχω πέσει από αυτό. Αμέ!Με σινούκ στρώνεις?
Εγώ για το καψόνι έλεγα..Έχω πέσει από αυτό. Αμέ!
Αντέχω σε αυτά.Εγώ για το καψόνι έλεγα..![]()
Είδες.....???Θα με καλομάθεις και μετά άντε να με στρώσεις.
Καλη ξεκούραση.Αύριο από 15:30 μαζί
Τετάρτη/Πέμπτη δεν θα γίνουν ραντεβού.
Vanilla PlanifoliaΚαλη ξεκούραση.
Πες μου κούκλα , αυτή την περίοδο ποιο άρωμα φοράς ;
Vanilla Planifolia
Versace Crystal Noir
Baccarat Rouge 540
Βανίλια πίσω από τα γόνατα, Crystal στον τραπεζοειδή και bacarrat στους καρπούς..Σε ποιο σημείο του σώματος το καθένα;
@The Saint* κανόνισε να μπερδέψεις τα σημείαΒανίλια πίσω από τα γόνατα, Crystal στον τραπεζοειδή και bacarrat στους καρπούς..

Για να είμαστε ακριβείς, τουλάχιστον εμείς που δεν την έχουμε συναντήσει (ακόμα), πέρα από τα υπόλοιπα πασιφανή, στη συγκεκριμένη αχνοφαίνεται και ένα άκρως δελεαστικό μουτράκι.Καλησπέρα, καλή Κυριακή.
![]()
Θέλω θέλω θέλω19:40-20:40 και 23:30-24:30
Τελευταία κενά για αύριο, σας περιμένω
![]()
Θέλω θέλω θέλω
Αφήνεις πισω σου ενα ίχνος που δεν ειναι άρωμα ή ανάμνηση. Ειναι πειρασμός με ακριβείς συντεταγμένες.19:40-20:40 και 23:30-24:30
Τελευταία κενά για αύριο, σας περιμένω
![]()

Περί χαρτογράφησης των θηλών δεν ανέφερες κάτι όμως..Αφήνεις πισω σου ενα ίχνος που δεν ειναι άρωμα ή ανάμνηση. Ειναι πειρασμός με ακριβείς συντεταγμένες.![]()
Αφήνεις πισω σου ενα ίχνος που δεν ειναι άρωμα ή ανάμνηση. Ειναι πειρασμός με ακριβείς συντεταγμένες.![]()