Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.398
- Πόντοι
- 5.956
Το αψεγάδιαστο κορμί σου ,με τις αρμονικές του καμπύλες,ειναι απλα αριστούργημα![]()

Το αψεγάδιαστο κορμί σου ,με τις αρμονικές του καμπύλες,ειναι απλα αριστούργημα![]()
Οι κωλάρες του μαγαζιού,Το αψεγάδιαστο κορμί σου ,με τις αρμονικές του καμπύλες,ειναι απλα αριστούργημα![]()
αριστούργημα !Καλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τετάρτη και Πέμπτη
![]()
Για ατελείωτο γλύψιμο....
Οι φωτογραφιες σου ειναι αξιολατρευτες, αλλα το ιδιο ειναι και οι απογορευμενες διηγησεις σου.
Let's get it on, let's get it on
Καλημέρα επίσης γλυκια και όμορφη οπτασία...Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Class!Καλημέρα σε όλους![]()
Πολύ ωραία φωτογραφία, τέλειο κορμί, πόζα εξαιρετική.Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Just perfect...... Have a nice day........Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Κολασμένη θέλεις να πεις μάλλονΜια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
ΩΜια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Ν
ΣΩ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ν
ΓΩ
Ν
Σ
μόλις ανακάλυψα τις αφηγήσεις.....εάν ποτέ σας συναντούσα ,παρά το υπέροχο σώμα σας,θα ήθελα να μιλήσουμε άπειρες ώρες γυμνοί ψυχή τε και σώματι.ευτυχώς δεν έγινε έως τώρα..."όταν μια γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη σε σε τσαλακωμένα σεντόνια είναι για εσάς μια φωτογραφία "Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Ακόμα κι αν δεν υπήρχες πάλι εσένα θα είχα επινοήσει στην φαντασία μου....Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Ανεβαίνω στην συκιάΜια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
![]()
Πολυ σεξυ ποζα , φτου σου κούκλα μου.... υπέροχη οπως πάντα!!!!Διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()