DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.699
Καλησπέρα με φθινοπωρινή διάθεση, κενό απόψε μετά τις 22:30 για κέντρο και αύριο για απόγευμα προς βράδυ κατόπιν ακύρωσης.

χαχαχαΞέρετε τι ωραία ησυχία έχουν τα χοτελια το πρωί, χαχαχα
όχι δυστυχώς γιατί αντικατέστησε τον παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1! Αμέσως μετά έχει ραδιόφωνο, οπότε να φάει και λίγο κατα τις 15:30-16:00! Στις 17:30 ξεκινάει!καλημέρα Μαλβίνα
κάνεις πρωινά ραντεβού;
Καλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τέταρτη και Πέμπτη
![]()
Με αυτό που φοράς νομίζω πως κατάφερες να "ιδρύσεις" τον όρο σεξοκομψη!!!!Καλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τετάρτη και Πέμπτη
![]()
Σεξοβομβοκομψη συγκεκριμέναΜε αυτό που φοράς νομίζω πως κατάφερες να "ιδρύσεις" τον όρο σεξοκομψη!!!!
Απίθανη κορμαρα έχεις για πολλά φιλιά και ρουφηγμα στις βυζαρες σουΚαλησπέρα σε όλους, σε λίγο καιρό θα υπάρχει η δυνατότητα για μεσημεριανά ραντεβού. Πολλά φιλιά![]()
Καλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τετάρτη και Πέμπτη
![]()
You got the mouthΚαλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τετάρτη και Πέμπτη
![]()
Απίστευτα σικάτη!!!!!Καλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τετάρτη και Πέμπτη
![]()
θεά!!!Καλημέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη Τετάρτη και Πέμπτη
![]()
Όλα τα κέρατα των Αθηνών και περιχώρων, το πρωί πέφτουν...Εγώ πέτυχα στον Μπιλαρα απόγευμα εκτάκτως την πρωινή ρεσεψιονιστ και μου είπε πως τα πρωινά έχει αναμονή![]()
Καλημέρα σας όμορφη κυρίαΚαλημέρα σε όλους![]()
И тебе доброго вечера, красавица.Καλημέρα σε όλους![]()
τι γυναικαρα ειν αυτη!!!!!!Καλημέρα, τα ραντεβού για αύριο και μεθαύριο κλείνονται από σήμερα, συγγνώμη σε όσους είχα standby!![]()
Το αψεγάδιαστο κορμί σου ,με τις αρμονικές του καμπύλες,ειναι απλα αριστούργημα