Beast of burden.
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 76
- Πόντοι
- 1
Παρασοβαρεψε το νήμα. Που είναι τα εκλεκτά μέλη που έγραφαν εδω μέσα; Ούτε γυμνές φωτο πλέον.
Τι να πεις ...
Τι να πεις ...
Καλημέρα, διαθέσιμη Πέμπτη και Παρασκευή, καλή εβδομάδα![]()
Goodmorning sunshineΚαλημέρα, διαθέσιμη Πέμπτη και Παρασκευή, καλή εβδομάδα![]()
Πάντα κούκλα !!Καλημέρα, διαθέσιμη Πέμπτη και Παρασκευή, καλή εβδομάδα![]()
Εδώ δεν ξέρεις εσύ πότε μπορείς να το κανεις...εμείς θα σου πούμε?Έρχομαι Αθήνα το Νοέμβριο. Πότε πρέπει να κάνω το ραντεβού ;
Μανάρι κ που ανακοινώνεις μέρες κ ώρες δεν είναι για όλους μας. Απάντηση NADA.Καλησπέρα σε όλους!
Διαθέσιμη ξανά σε λίγες ημέρες λόγω κόκκινων ημερών.
Από 16:00 έως 02:00, φιλιά
6978072406
![]()
Πρωινά ραντεβού μόνο όταν τό αφεντικό τής Tesla κλπ γίνει πτωχός.καλημέρα Μαλβίνα
κάνεις πρωινά ραντεβού;
ίσως, από τους ορισμούς του prettyPretty woman, stop awhile
Pretty woman, talk awhile
Pretty woman, give your smile to me
Pretty woman, yeah, yeah, yeah
Pretty woman, look my way
Pretty woman, say you'll stay with me
'Cause I need you, I'll treat you right
Come with me, baby, be mine tonight
Pretty woman, don't walk on by
Pretty woman, don't make me cry
Pretty woman, don't walk away, hey
Okay
If that's the way it must be, okay
Συμφωνώ για την ησυχία..ιδίως το πρωί που κοιμάμαι..Ξέρετε τι ωραία ησυχία έχουν τα χοτελια το πρωί, χαχαχα
Αυτό δεν το σκεφτήκανε. Το πως θα τον βάλουν κάπου βλέπουν μόνο.Συμφωνώ για την ησυχία..ιδίως το πρωί που κοιμάμαι..
Αυτό δεν το σκεφτήκανε. Το πως θα τον βάλουν κάπου βλέπουν μόνο.![]()
Εγώ πέτυχα στον Μπιλαρα απόγευμα εκτάκτως την πρωινή ρεσεψιονιστ και μου είπε πως τα πρωινά έχει αναμονήΤο πρωι ειναι μονο για![]()
....λογικο το βρισκω! Ολοι οι "εγω εχω σκισει την γατα" ειναι στην "δουλεια" τα πρωιναΕγώ πέτυχα στον Μπιλαρα απόγευμα εκτάκτως την πρωινή ρεσεψιονιστ και μου είπε πως τα πρωινά έχει αναμονή![]()
Βέβαια 6 με 9 το πρωί και ελληνικό καφέ με τυρί φέτα μαζί....καλημέρα Μαλβίνα
κάνεις πρωινά ραντεβού;