Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.905
- Πόντοι
- 30.605
Γυναικάρα!!!Καληνύχτα
![]()
Γυναικάρα!!!Καληνύχτα
![]()
....οχι οτι εχει σημασια αλλα ο τυπος "μας χαιρετησε" & πηγε για "μπανακι"!!!@Elganador
Σε ευχαριστώ που μόνος σου καρφώθηκες και έδωσες στους υπόλοιπους να καταλάβουν ποιός είναι ένας από αυτούς που απειλεί ότι "το έχω κάνει σε πολλές του χώρου που δεν με έχουν σεβαστεί", ανορθόγραφα κιόλας.
Φαντάσου να είσαι τόσο ανασφαλής και ασήμαντος ώστε να έχεις την ανάγκη να λες παθολογικά ψέματα με σκοπό την αποθέωση σε ένα φόρουμ, δεν υπάρχει υστεροφημία στο ίντερνετ γλυκέ μου.
Για να κλείνει ένα προφίλ μία φορά κάποιου, μάλλον υπάρχει λόγος.
Ψεύτικες κατηγορίες από ανθρωπάκια που δεν διαχωρίζουν το στήσιμο με το δεν έχω κενό με την ακύρωση, δεν περνάνε..
Κανένας δεν δίνει σημασία, ούτε σε εσένα, ούτε στα πρησμένα αρχίδια σου, ούτε στα λεφτά σου παρεμπιπτόντως, λεφτά άνανδρων εγώ δεν θέλω, νιώθω βρώμικη μετά.
Τα φιλιά μου.

Είναι πιο παλιός από σέναΕίναι μέλος?
Να έρθει στα μνπνα![]()

Κρίμα....οχι οτι εχει σημασια αλλα ο τυπος "μας χαιρετησε"!!!
![]()
Χάσαμε και τα ευφάνταστα reviews
Έχυσα μόνο που το κανα εικόνα (με εμένα βέβαια αντί για σένα )Τρίτη φορά χθες με την Μαλβίνα, υπέροχη όπως πάντα ίσως και καλύτερη έχει αδυνατίσει κιόλας(όχι ότι το χρειαζόταν), μου έσκασε με το φόρεμα της τελευταίας φώτο και χωρίς βράκι, με το ροζ τριανταφυλλί μουνί της φόρα παρτίδα και πάρτον κάτω τον high voltage. Αρρώστια λέμε, της το στέγνωσα στο γλείψιμο το μουνί εθισμένος στα υγροκάβλια της, με κέρασε μπόλικα υγρά αυτός ο ξανθός άγγελος. Θα επανέλθω με αναλυτική κριτική, το αξίζει αυτός ο μούναρος ,γαμώ το κέρατο μου μέσα γαμώ.
Τι απέγινε το βρακί Μαλβινάκι?μου έσκασε με το φόρεμα της τελευταίας φώτο και χωρίς βράκι, με το ροζ τριανταφυλλί μουνί της φόρα παρτίδα

Μας καύλωσες ρε φίλε… και η Μαλβίνα μου δίνει συνέχεια «άκυρο» για επόμενη συνάντησηΤρίτη φορά χθες με την Μαλβίνα, υπέροχη όπως πάντα ίσως και καλύτερη έχει αδυνατίσει κιόλας(όχι ότι το χρειαζόταν), μου έσκασε με το φόρεμα της τελευταίας φώτο και χωρίς βράκι, με το ροζ τριανταφυλλί μουνί της φόρα παρτίδα και πάρτον κάτω τον high voltage. Αρρώστια λέμε, της το στέγνωσα στο γλείψιμο το μουνί εθισμένος στα υγροκάβλια της, με κέρασε μπόλικα υγρά αυτός ο ξανθός άγγελος. Θα επανέλθω με αναλυτική κριτική, το αξίζει αυτός ο μούναρος ,γαμώ το κέρατο μου μέσα γαμώ.

Καλημέρα γυναικάρα!!!!Καλημέρα, δύο κενά σήμερα κατόπιν ακυρώσεων.
![]()

Μοντέλο!Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
![]()
Καλημέρα, δύο κενά σήμερα κατόπιν ακυρώσεων.
![]()
καυλώνει την ομαδική η άλλη
Ποια ομαδική βρε..?καυλώνει την ομαδική η άλλη![]()
τπτ κακό χιούμορ. Είναι κάτι σαν "inside joke" σε κάποια γκρουπς στο fb. Είσαι γυναικάρα πάντως για να επιστρέψουμε στα σημαντικάΠοια ομαδική βρε..?