athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 114.910
- Πόντοι
- 16.631
ΠΟΛΥ σκληρη φιλε μου@athinaios44 τι δουλειά καμεις και είσαι συνέχεια κουρασμενο![]()

ΠΟΛΥ σκληρη φιλε μου@athinaios44 τι δουλειά καμεις και είσαι συνέχεια κουρασμενο![]()

ΠΟΛΥ σκληρη φιλε μου![]()
Προφανώς και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.....οπότε όλα καλά!!!πρέπει να ξέρει ο κόσμος τι θα συναντήσει και που θα δώσει τα λεφτά του
σας βολεύει να μην σχολιάσω και να πάω παρακάτω για να συνεχίσετε να παίρνετε χαρτζιλίκια και εξτραδάκια
...νταξ εβγαλε ο καθενας τα συμπερασματα του αλλα εγω αλλο θελω να μ πεις,πρέπει να ξέρει ο κόσμος τι θα συναντήσει και που θα δώσει τα λεφτά του
σας βολεύει να μην σχολιάσω και να πάω παρακάτω για να συνεχίσετε να παίρνετε χαρτζιλίκια και εξτραδάκια
Τύπε με έχει κάνει πλούσιο, μη μου το χαλάς μέχρι να πάρω ιστιοπλοικόπρέπει να ξέρει ο κόσμος τι θα συναντήσει και που θα δώσει τα λεφτά του
Όχι μικρό μου, δεν καίει κανέναν γιατί κανένας δεν χαρτιζιλικώνεται και όποιος το κάνει, να βγει να το πει ελεύθερα.Μη με ζαλίζετε άλλο
κατάλαβα πως οι ΚΛΩΝΟΙ και τα ΧΑΡΤΖΙΛΊΚΙΑ καλά κρατούν
Γι' αυτό σας καίει άμα γράφει κάποιος ο,τι αρνητικό
Και σένα ε?????Φτουυυυυυυ και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Πέφτω από τα σύννεφα...Τύπε με έχει κάνει πλούσιο, μη μου το χαλάς μέχρι να πάρω ιστιοπλοικό
Τύπε σε μένα δίνει περισσότερα.Και σένα ε?????Φτουυυυυυυ και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Πέφτω από τα σύννεφα...
Δραμαμίνες φίλεΜη με ζαλίζετε άλλο πια
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
Τύπε σε μένα δίνει περισσότερα.
Ξανα-διαπραγματεύσου το...
Τύπε, αν στην προσπάθεια σου να κλείσεις ραντεβού, σου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη, ειναι το ακριβως αντίθετο, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!ειλικρινά το λέω
είσαι εντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ
Και αν χαρακτηρίζεις την Μαλβίνα πατσαβούρα (ενώ δεν την έχεις συναντήσει σε αντίθεση με 10δες παιδιά που την έχουμε δει από κοντά) ...ξέρεις ποιος φαίνεται Αναξιόπιστος ε? (όπως και οι κριτικές σου)....της Μαλβινοπατσαβούρας
Εμένα που με βρίζει ο παπατζης δεν με υπερασπίζεσαι ετσιΤύπε, αν στην προσπάθεια σου να κλείσεις ραντεβού, σου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη, ειναι το ακριβως αντίθετο, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!
Και αν χαρακτηρίζεις την Μαλβίνα πατσαβούρα (ενώ δεν την έχεις συναντήσει σε αντίθεση με 10δες παιδιά που την έχουμε δει από κοντά) ...ξέρεις ποιος φαίνεται Αναξιόπιστος ε? (όπως και οι κριτικές σου)
Ήρεμα στο λέω...
Για κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη σου και πες μας τι βλέπεις!!
ΥΓ: πάλι ήρεμα στο λέω...

Έχεις εμένα...Εμένα που με βρίζει ο παπατζης δεν με υπερασπίζεσαι ετσι![]()
ου το κάλλος αλλά αρεταί τέρπουσι ξυνευνέτας το κάλλος σας δε θεϊκό θα γράψω σονέταΓια να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε, αν όντως την έγραψες στα αρχίδια σου γιατί δεν συμφωνούσες με τον τρόπο που δουλεύει θα με βρεις δίπλα σου. Αν, όμως, είσαι εσύ αυτός ο καραγκιόζης, που έβγαλε στο snapshot η Μαλβίνα, λυπάμαι πραγματικά και το κόβουμε τελείως.Οποιος/α γράφει σεντόνια και λέει πολλά υποδηλώνει ενοχή
που έχει ακουστεί σε ιερόδουλη να κλείνεις τρεις μέρες πριν το ραντεβού
μια επαγγελματίας σωστή αντιμετωπίζει φιλικά τον πελάτη δεν ακυρώνει δεν ξενερώνει και δεν πετά μαλακίες
εσύ δυστυχώς τα κάνεις ΟΛΑ
ειλικρινά το λέω
είσαι εντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ