Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.905
- Πόντοι
- 30.605
Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες τα φίλε μου μπας και καταλάβει τι αξίζει......Όμορφη, όλοι οσοι σε συνάντησαν γνωρίζουν τι άνθρωπος - πάνω από όλα - είσαι, αλλά και πόσο άψογα λειτουργείς στη δουλειά σου.
Μη δίνεις σημασία σε υποβουλιμιαίες κριτικές, δεν αγγίζουν καν την εικόνα σου.
Τυχόν απειλές είναι βέβαια άλλη υπόθεση and up to you...
Μάλιστα@Elganador
Σε ευχαριστώ που μόνος σου καρφώθηκες και έδωσες στους υπόλοιπους να καταλάβουν ποιός είναι ένας από αυτούς που απειλεί ότι "το έχω κάνει σε πολλές του χώρου που δεν με έχουν σεβαστεί", ανορθόγραφα κιόλας.
Φαντάσου να είσαι τόσο ανασφαλής και ασήμαντος ώστε να έχεις την ανάγκη να λες παθολογικά ψέματα με σκοπό την αποθέωση σε ένα φόρουμ, δεν υπάρχει υστεροφημία στο ίντερνετ γλυκέ μου.
Για να κλείνει ένα προφίλ μία φορά κάποιου, μάλλον υπάρχει λόγος.
Ψεύτικες κατηγορίες από ανθρωπάκια που δεν διαχωρίζουν το στήσιμο με το δεν έχω κενό με την ακύρωση, δεν περνάνε..
Κανένας δεν δίνει σημασία, ούτε σε εσένα, ούτε στα πρησμένα αρχίδια σου, ούτε στα λεφτά σου παρεμπιπτόντως, λεφτά άνανδρων εγώ δεν θέλω, νιώθω βρώμικη μετά.
Τα φιλιά μου.
![]()
Αν και ανατομικά δεν τα έχεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι αυτή που τα "έχει" και τα επιδεικνύει κιόλας περήφανα....αρχιδ@τη, καρυδάτη! Σε αντίθεση με "έχοντες", που δεν τα τιμούν!@Elganador
Σε ευχαριστώ που μόνος σου καρφώθηκες και έδωσες στους υπόλοιπους να καταλάβουν ποιός είναι ένας από αυτούς που απειλεί ότι "το έχω κάνει σε πολλές του χώρου που δεν με έχουν σεβαστεί", ανορθόγραφα κιόλας.
Φαντάσου να είσαι τόσο ανασφαλής και ασήμαντος ώστε να έχεις την ανάγκη να λες παθολογικά ψέματα με σκοπό την αποθέωση σε ένα φόρουμ, δεν υπάρχει υστεροφημία στο ίντερνετ γλυκέ μου.
Ψεύτικες κατηγορίες από ανθρωπάκια που δεν διαχωρίζουν το στήσιμο με το δεν έχω κενό με την ακύρωση, δεν περνάνε..
Κανένας δεν δίνει σημασία, ούτε σε εσένα, ούτε στα πρησμένα αρχίδια σου, ούτε στα λεφτά σου παρεμπιπτόντως, λεφτά άνανδρων εγώ δεν θέλω, νιώθω βρώμικη μετά.
Τα φιλιά μου.
Μην την θυμώνειςΑν και ανατομικά δεν τα έχεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι αυτή που τα "έχεις", αρχιδ@τη, καρυδάτη! Σε αντίθεση με "έχοντες", που δεν τα τιμούν!

Για αλλού παει ο θυμός μου....για το κορίτσι μόνο περηφάνια!Μην την θυμώνεις![]()
ΝιΓια αλλού παει ο θυμός μου....για το κορίτσι μόνο περηφάνια!
Όπως τα λες...Πες τα φίλε μου μπας και καταλάβει τι αξίζει......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Elganador
Τα φιλιά μου.
![]()
Κα για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η λαική σοφία "Το χρήμα διαυρώνει τον άνθρωπο", μόνο που σ'αυτήν την περίπτωση δυστυχώς δεν μιλάμε πια για άνθρωπο.....................
@Elganador κοίτα στον καθρέφτη και θαύμασε έναν άνανδρο καραγκιοζομαλάκα. Και αν θες μετά ανέβασε και μια κριτική για το πόσο ξεφτίλας είσαι............
Τύπε μου τι σημαίνει τρεις μέρες πριν ραντεβού, καταλαβαίνεις?Οποιος/α γράφει σεντόνια και λέει πολλά υποδηλώνει ενοχή
που έχει ακουστεί σε ιερόδουλη να κλείνεις τρεις μέρες πριν το ραντεβού
μια επαγγελματίας σωστή αντιμετωπίζει φιλικά τον πελάτη δεν ακυρώνει δεν ξενερώνει και δεν πετά μαλακίες
Αυτό άστο να το ξέρουν καλύτερα όσοι τη συνάντησαν χωρίς κανένα πρόβλημα...εσύ δυστυχώς τα κάνεις ΟΛΑ
ειλικρινά το λέω
είσαι εντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ
συνάντηση για πήδημα είναι δεν είναι ραντεβού για δουλειάΤύπε μου τι σημαίνει τρεις μέρες πριν ραντεβού, καταλαβαίνεις?
Αν πχ έχει δουλεια και είναι κλεισμένη τι θα σου πει?
ή αν θέλει να προγραμματιστεί για δικούς της λόγους, θα περιμένει εμάς να την κλείσουμε τελευταία στιγμή?
Έχουν και ζωή ξέρεις...
Αυτό άστο να το ξέρουν καλύτερα όσοι τη συνάντησαν χωρίς κανένα πρόβλημα...
Τύπε καταρχάς μίλα καλά...συνάντηση για πήδημα είναι δεν είναι ραντεβού για δουλειά
που να ξέρω εγώ 3 μέρες μετά αν θέλω
είστε τόσο ζώα που τα ανεχόμαστε
Αφού εσύ πηδάς κάθε μέρασυνάντηση για πήδημα είναι δεν είναι ραντεβού για δουλειά
είστε τόσο ζώα που τα ανεχόμαστε
με ειρωνίες και ψέματα δεν πρόκειται να ασχοληθώ
πάρε τηλ να κλείσεις για Σεπτέμβριο να γαμήσεις

Οποιος/α γράφει σεντόνια και λέει πολλά υποδηλώνει ενοχή
μια επαγγελματίας σωστή αντιμετωπίζει φιλικά τον πελάτη δεν ακυρώνει δεν ξενερώνει και δεν πετά μαλακίες
εσύ δυστυχώς τα κάνεις ΟΛΑ
ειλικρινά το λέω
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πήδημα ΕΊΝΑΙ η δουλειά soo....συνάντηση για πήδημα είναι δεν είναι ραντεβού για δουλειά
είστε τόσο ζώα που τα ανέχεστε
με ειρωνίες και ψέματα δεν πρόκειται να ασχοληθώ
πάρε τηλ να κλείσεις για Σεπτέμβριο να γαμήσεις
Σε ευχαριστώ που καρφώθηκες μόνος σου.Οποιος/α γράφει σεντόνια και λέει πολλά υποδηλώνει ενοχή
εσύ δυστυχώς τα κάνεις ΟΛΑ
ειλικρινά το λέω
πρέπει να ξέρει ο κόσμος τι θα συναντήσει και που θα δώσει τα λεφτά τουΤύπε καταρχάς μίλα καλά...
Κατά δεύτερον αν δεν ξέρεις δεν κλείνεις και πας στην επόμενη κοπέλα, τόσο απλό.
Σίγουρα δεν απειλείς και δεν κράζεις για κάτι που δε φταίει