Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.400
- Πόντοι
- 16.131
Aσε αυτά που ξέρεις και θέλουμε τουλάχιστον 5 γραμμές ποίημαΤρέλανε μας!!
![]()

Aσε αυτά που ξέρεις και θέλουμε τουλάχιστον 5 γραμμές ποίημαΤρέλανε μας!!
![]()

Ο αγαπημένος μας αοιδός, του λείπει η φόρμιγγα..Εν αναμονή ποιήματος-ραψωδίας...![]()

Aσε αυτά που ξέρεις και θέλουμε τουλάχιστον 5 γραμμές ποίημα![]()
Ναι και το ριχτό με τα σανδάλια...Ο αγαπημένος μας αοιδός, του λείπει η φόρμιγγα..![]()

Machine gun…θεαααααΓια να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου Μαλβίνα, είσαι πανέμορφη. Είσαι διαθέσιμη απόψε γύρω στις 9 μ.μ. για μια κράτηση 2 ωρών κοντά στην Αλεξάντερπλατς; Προτιμάς κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τις πρώτες συναντήσεις; Και για επιβεβαίωση, περιλαμβάνεται GFE με OWO, CIM και μασάζ, σωστά; Επίσης, πρέπει να κανονίσω το δωμάτιο ή μπορείς να προτείνεις ένα;Είμαι η Μαλβίνα, 23 ετών με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.71 και 58kg, ρωσικής καταγωγής.
Το πρόγραμμά μου είναι:
Dfk, owo, cim, cof, gfe, foot fetish, masturbation, massage.
Δεν παρέχεται anal, δεν υπάρχουν extra χρεώσεις για τις υπηρεσίες.
Οι πρώτες συναντήσεις γίνονται πάντα σε ξενοδοχείο.
Call me everywhere, για ξενοδοχεία εκτός εμβέλειας του κέντρου υπάρχει χρέωση ταξί.
Παρακαλώ όχι μηνύματα της τάξης του "Τι κάνεις, που είσαι, που σε βρίσκω, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο..".
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
400/3,5
650/6
Για πολύωρα και συνοδεία/dinner companionship κατόπιν συνεννόησης.
16:00-02:00
Μη μου σκάσει κανένας με κάτι τέτοιο, κανονίστε..Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι και το ριχτό με τα σανδάλια...![]()

Θα αφήσω ασχολίαστο πως στη φώτο φαίνονται 3 πόδια...
Εγώ λέω να το καθιερώσουμε σαν ενδυμασία, να εξάγουμε επιτέλους πολιτισμό..Θα αφήσω ασχολίαστο πως στη φώτο φαίνονται 3 πόδια...
Και θα σου πω πως είναι εύκολο να σκάσει κάποιος έτσι σε ραντεβού...![]()
ετσι μην σκασει κανενας στο δρομοΘα αφήσω ασχολίαστο πως στη φώτο φαίνονται 3 πόδια...
Και θα σου πω πως είναι εύκολο να σκάσει κάποιος έτσι σε ραντεβού...![]()

Αυτό πίσω τι είναι??ετσι μην σκασει κανενας στο δρομο
![]()
ουρα τραγου!την πηρα απο το μαγαζιΑυτό πίσω τι είναι??![]()

δεν εισαι μονο σκληρη, μας κανεις κ σκληρους χαμηλα !!! χαχαχαΓια να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα πως το κάνατε το κρεβάτι έτσι...Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα εισαι νοικοκυρα!!!!!χαχαχαΜα πως το κάνατε το κρεβάτι έτσι...![]()
ουρα τραγου!την πηρα απο το μαγαζι![]()
Χάος..Μα πως το κάνατε το κρεβάτι έτσι...![]()
Με εσενα κούκλα μου μούσα ,ολα τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες.....Ο αγαπημένος μας αοιδός, του λείπει η φόρμιγγα..![]()

Με νερό ή εκει κρύβεις φαγητό@grigoris_ μόνο κουβά εχω![]()
Δε λες απάνθρωπη...Εισαι σκληρή δεν μας λυπάσαι......![]()