Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 2.036
Η ρουφιάνα η φύση μερικές φορές μπορεί να σε τρελάνει...Καλησπέρα, διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα απόγευμα.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα..!
![]()
Η ρουφιάνα η φύση μερικές φορές μπορεί να σε τρελάνει...Καλησπέρα, διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα απόγευμα.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα..!
![]()
Επίσης κούκλα μου !Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία, τύχη και αγάπη..
Εύχομαι η νηστεία που μας πέρασε να μην αφορά μόνο το φαγητό, αλλά να είναι μόνιμη αποχή από την κακία, τη ζήλια και τη μικροψυχία.
![]()

Η πραγματική έννοια της νηστείας... Χριστός Ανέστη!Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία, τύχη και αγάπη..
Εύχομαι η νηστεία που μας πέρασε να μην αφορά μόνο το φαγητό, αλλά να είναι μόνιμη αποχή από την κακία, τη ζήλια και τη μικροψυχία.
![]()
Xρόνια πολλά κορίτσι... !!Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία, τύχη και αγάπη..
![]()
Μπράβο για την ευχή – δεν είναι απλώς “τυπική”, λέει αλήθειες. Μακάρι να τις θυμόμαστε και μετά το Πάσχα. Να περνάς υπέροχα και να σου πάνε όλα καλά με υγεία, τύχη και πολλή αγάπη!Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία, τύχη και αγάπη..
![]()
Χριστός ΑνέστηXρόνια πολλά κορίτσι... !!
ΥΓ: παλαιοημερολογίτισσα?![]()
Δεν το’πιασες φίλε μου!Χριστός Ανέστη
Στο Πάσχα δεν έχει διαφορά!
Ολοι οι ορθόδοξοι έχουν την ίδια ημέρα .
Και κυρίως η νηστεία στα τελευταία να συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο στις περιόδους νηστείαςΕύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία, τύχη και αγάπη..
![]()

).Όμορφες ευχές από ένα όμορφο κορίτσι με όμορφη ψυχή .Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία, τύχη και αγάπη..
![]()

σιγουρα καποιος χριστιανος θα σε ειδε εκει εξω και θα επαθε εγκαφαλικο πριν την ωρα τουΚαλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()
We all needed.Καλησπέρα σε όλους, ξανά μαζί από τέλος του μήνα..
![]()
Πίνακας ζωγραφικής!Καλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()

Πίνακας ζωγραφικής!![]()
Καλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()
Η τέχνη δεν έχει όρια και στάνταρ είναι η δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα συναισθήματα, διεγείροντας τον νου ή και το συναίσθημα .Να τη βάλουμε τότε στην εθνική πινακοθήκη , εκεί που έκανε ντου ο γιατρός κ τα έσπασε για να ξηλώσει μια ζωγραφιά ενους σατανιστη καλλιτέχνη , με τη Παναγία
Εχω την αδεια σας για να το κανω πορτραιτο στο σπιτι μου;Καλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()
Εννοείται..Εχω την αδεια σας για να το κανω πορτραιτο στο σπιτι μου;