Θάνοςς
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 1.820
- Πόντοι
- 216
Όχι αυτό είχατωρα άλλαξες ή δεν άλλαξες άβαταρ?![]()
Όχι αυτό είχατωρα άλλαξες ή δεν άλλαξες άβαταρ?![]()
Από το 2023 σε περιμένω.. σύντομα θα είμαι ξανά διαθέσιμη.Εσύ φρόντισε να βρεθούμε γιατί μέχρι τώρα με πας με uno χάνεις την σειρά σου card..
Πηνελόπη μου, θα γίνεις η Ιθακη μου!Από το 2023 σε περιμένω.. σύντομα θα είμαι ξανά διαθέσιμη.
![]()
Το πουτσο?Λουτσο
ντουζάκι πριν, δεν παίζει?Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει και εδω...
ναι, με γεύση ανανά!Μη τον παρεξηγείς ,είναι καλός, θα μάς φέρει γλυκό του κουταλιού
Παντού υπάρχει θαρρώ...Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει και εδω...
Δυστυχώς μερικούς ούτε το ντουζάκι πριν, ούτε το ντουζάκι ενδιάμεσα αλλά ούτε και το μετά τους σώζει από τις μυρωδιές..γιατί φταίνε άλλα πράγματα..ντουζάκι πριν, δεν παίζει?
Σαν τι????Δυστυχώς μερικούς ούτε το ντουζάκι πριν, ούτε το ντουζάκι ενδιάμεσα αλλά ούτε και το μετά τους σώζει από τις μυρωδιές..γιατί φταίνε άλλα πράγματα..
Εσύ τα ξέρεις, μη ρωτάς..Σαν τι????
εισαι??Σαν τι????
Είμαι?εισαι??
λογικα εσυ εισαι.....Είμαι?
Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες διαφορές με το σαπούνι ....αλλά είμαστε σε μεταβατικό στάδιο οπότε όλα καλά.λογικα εσυ εισαι.....
@DiorPoison βλέπεις στο νεροχύτη λίγο το κεφαλάκι! Βρομο _ πίθηκο
Δεν πειράζει, άλλοι έχουν διαφορές και άλλοι έχουν πάρει διαζύγιο με σαπούνι& στοματικό διάλυμα..σε καλό δρόμο είσαι.Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες διαφορές με το σαπούνι ....αλλά είμαστε σε μεταβατικό στάδιο οπότε όλα καλά.
Ναι ναι σε πολύ καλό δρόμο μου μας το είπε και ο ειδικός που πήγαμε.....νταξ το παλεύουμεΔεν πειράζει, άλλοι έχουν διαφωνίες, άλλοι έχουν πάρει διαζύγιο με σαπούνι& στοματικό διάλυμα..σε καλό δρόμο είσαι.
![]()
αλλα πραματα... εννοείς μάλλον θέματα διατροφής..., εγώ ειχα απο παλια παρατηρήσει ότι όταν κατανάλωνα συγκεκριμένα πράγματα μετά μυρίζαν αντίστοιχα οι εκκρίσεις μου, δηλ ο ιδρώτας μέχρι και τα ουρα. Αυτες είναι ο καφές, οτιδήποτε με σκορδο και κάποιες σπαϊσυ πχ λουκάνικα χωριάτικα. Οπότε τις έχω διαγράψει προ πολλού από την διατροφή μου.Δυστυχώς μερικούς ούτε το ντουζάκι πριν, ούτε το ντουζάκι ενδιάμεσα αλλά ούτε και το μετά τους σώζει από τις μυρωδιές..γιατί φταίνε άλλα πράγματα..