dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 113.452
- Πόντοι
- 39.911
ΚαφεδαραΑπό την πενταήμερη εκδρομή η φωτογραφία δεσποινίς ?
![]()
κρατάει το χέρι να μη λερωθείΑπό την πενταήμερη εκδρομή η φωτογραφία δεσποινίς ?
![]()
Από συνεστίαση Γυμνασίου..Από την πενταήμερη εκδρομή η φωτογραφία δεσποινίς ?
![]()
Πω ρε πούστη τι κρίμα να μην είμαστε συμμαθητέςΑπό συνεστίαση Γυμνασίου..

Για βάλε καμία φωτογραφία σχολική, πότε δεν ξέρεις πόσο μικρός είναι ο κόσμοςΠω ρε πούστη τι κρίμα να μην είμαστε συμμαθητές
![]()
![]()
Κι εγώ που νόμιζα ότι ψήθηκες για roleplay καθηγητής/μαθήτρια..Πω ρε πούστη τι κρίμα να μην είμαστε συμμαθητές
![]()
![]()
Λες να παίξουμε τέτοια μπάλα μπέιμπι ?Κι εγώ που νόμιζα ότι ψήθηκες για roleplay καθηγητής/μαθήτρια..

Έξτρα εβαπορέ με τσιμπημένη κανέλα, αφρόγαλα χτυπημένο στο χέρι με αριστερόστροφο ανακάτεμα, με κόκκους καφέ αλεσμένους από τις 08:00 το πρωί με 08:10, η σκόνη σοκολάτας να δημιουργεί το πρόσωπο του David Bowie και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο κομμένο από σπαθί σαμουράι.Λες να παίξουμε τέτοια μπάλα μπέιμπι ?
Μπορούμε και barista - σερβιτόρα σε καφέ![]()
![]()
Και φλαααααπ ένα μικρό κωλοσκαμπιλάκι όταν είναι έτοιμη η παραγγελίαΈξτρα εβαπορέ με τσιμπημένη κανέλα, αφρόγαλα χτυπημένο στο χέρι με αριστερόστροφο ανακάτεμα, με κόκκους καφέ αλεσμένους από τις 08:00 το πρωί με 08:10, η σκόνη σοκολάτας να δημιουργεί το πρόσωπο του David Bowie και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο κομμένο από σπαθί σαμουράι.
Είστε 3,25€.

Κολάζεις καί τόν άγιο![]()

ΟΧΙΜε έχει κολάσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά λέω να κάνω μια επανάληψη για να το εμπεδώσω.![]()
ΝΑΙ μαν
ΟΧι Όχι μόνο όλο το βράδυ ΝΑΙΝΑΙ μαν
Ναι όλο το βραδυΜετά την σαρακοστή... Ναι;
Όλο τό βράδυ μαν με τήν Μαλβίνα θά μας μαζεύουν μετά με τό κουταλάκιΟΧι Όχι μόνο όλο το βράδυ ΝΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι όλο το βραδυ
Όλο τό βράδυ μαν με τήν Μαλβίνα θά μας μαζεύουν μετά με τό κουταλάκι![]()

Αναμφίβολα είσαι κουκλαρα!!! Την διαφορά ομως εδώ την κάνει το τζάκετ σου…Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Η πιο όμορφη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει με διαφορά .Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Ρε 'σεις, μόνο εγώ παρατήρησα την αλλαγή κουρτίνας?Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()