Να σου απαντήσω λοιπόν δημόσια στο νήμα σου τι εννοούσα με την έκφραση "με κόφτη από κάποιες στροφές και πάνω", που χρησιμοποίησα στην τοποθέτησή μου, ακριβώς για να μην υπάρχει ίχνος παραπληροφόρησης στις υπηρεσίες σου. Εσύ δεν κόβεις τον άλλον, αυτό σίγουρα δεν συνέβη μεταξύ μας, αλλά ότι εσύ η ίδια έχεις έναν κόφτη μέσα σου και ότι όσο κι αν απολαμβάνεις τυχόν αυτό που βιώνεις με τον πελάτη σου, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ανέβει ακόμα παραπάνω, από κάποιες "στροφές" και πάνω, πράγμα που το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, γιατί όσο κι αν απολαμβάνεις αυτό που βιώνεις, δεν παύει να είναι ένα ραντεβού με πελάτη σου κι όχι με τον σύτροφό σου, που εκεί πιθανόν να αφηνόσουν ολοκληρωτικά. Είναι σαφές τώρα αυτό που εννοούσα;Καλημέρα.
Θα με συγχωρέσεις που αναμασώ το κείμενο που διέγραψες, απλώς θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα..
Ανέφερες κάτι το οποίο εμμέσως κάνει παραπληροφόρηση στις υπηρεσίες μου.
Πώς είναι εφικτό να βάζω κόφτη σε κάτι που απολαμβάνω? Έχω πει ότι ο μόνος λόγος να "μειώσω" τις στροφές και να κόψω κάποιον, είναι επειδή αυτός με πονάει είτε κάνει κάτι άγαρμπα. Προτιμώ να μην επεκταθώ επί του θέματος παραπάνω.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).