Μαλβίνα: φρέσκια, όμορφη (που το ξέρει και το καταλαβαίνεις ότι το ξέρει), δοτική παρόλη την ομορφιά της (αλλά με κόφτη από κάποιες στροφές και πάνω) και πολύ ενδιαφέρουσα στη κουβέντα όταν δεν κάνεις σεξ μαζί της. Μια έσκορτ κι όχι απλά ένα c.g., αν καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν δεν είχε πειράξει τα χείλη της, που είναι λίγο (όχι πολύ) περισσότερο φουσκωμένα απ' ο,τι εμένα προσωπικά μου αρέσει, δεν θα της έβρισκα κανένα ψεγάδι πάνω της.
Αντριάννα: Την έχω πετύχει 1-2 φορές τους τελευταίους μήνες στο έμπα-έβγα στο Μπιλ και έχω χρόνια να την πάρω και όπως είναι αναμενόμενο, εμφανισιακά έχει "φθαρεί" σε σχέση με παλιά, όπως όλοι μας, θα ήταν αφύσικο άλλωστε το αντίθετο, αλλά παλιά τουλάχιστον ήταν σκυλί του πολέμου στο σεξ, για την ακρίβεια ο ορισμός του όρου. Μαζί της έκανες "αθλητικό γαμήσι": πνευμόνια και στύση νάχεις να τη γαμάς κι αυτή σου ζήταγε και σου έδινε κι άλλο.
Άρα τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα, ούτε και τα υπέρ και τα κατά της κάθε κοπέλας. Απλά διαλέγεις, ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες, και παίρνεις.