DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.537
Υποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..Νομίζω μια γυναίκα τέτοια δεν αξίζει να την ονοματιζουν "γκόμενα " καλέ μου κύριε. Να σημειωθεί παρακαλώ το Κύριε.....σας μερσω.
Υποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..Νομίζω μια γυναίκα τέτοια δεν αξίζει να την ονοματιζουν "γκόμενα " καλέ μου κύριε. Να σημειωθεί παρακαλώ το Κύριε.....σας μερσω.
Ναι ναι ευάερο, ευήλιο κάτι με ευ μπροστάΥποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..
νομίζω το "Σικάτη κυρία" η "όμορφη δεσποινίς" πιο ωραίο κ δείχνει κάλους τρόπουςΥποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..
Ανάλογα τι αρέσει στην κάθε μίαΝομίζω μια γυναίκα τέτοια δεν αξίζει να την ονοματιζουν "γκόμενα " καλέ μου κύριε. Να σημειωθεί παρακαλώ το Κύριε.....σας μερσω.

Ανάλογα τι αρέσει στην κάθε μία
Ρώτα
Αλλη προτιμάει το αγάπη μου
Αλλη το μουνάρα μου
Δεν είναι δικό σου θέμα
Και άλλη το "τριανταφυλλάκι μου
Άποψη μου καθαρά φίλτατε τιποτα περισσότεροΑνάλογα τι αρέσει στην κάθε μία
Ρώτα
Αλλη προτιμάει το αγάπη μου
Αλλη το μουνάρα μου
Δεν είναι δικό σου θέμα
Και άλλη το "τριανταφυλλάκι μου πεμπέ"
Όλοι έχουν δικαίωμα στην έκφραση.Τύποι μου είμαι ο πρώτος που τα χώνει για το πως εκφράζονται και τι λένε κάποιοι στα κορίτσια, ο πρώτος ξαναλέω, και προσωπικά δε θα χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη λέξη, ΑΛΛΑ οκ μην το παρακάνουμε κιόλας, στο μπου είμαστε. Γκόμενα είπε ο άνθρωπος δεν έβρισε, μην το χέζουμε...
Αν η ίδια η κοπέλα βέβαια δε θέλει, το λέει. Η ίδια όμως, κι είμαι 100% σίγουρος ότι δεν κωλώνει...
Hello όμορφη![]()

ΩΝΣΓ² όπου Γ =ΓλυψωΟμορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο..
![]()
καλη!!!!!Ομορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
![]()
Χμμμμμ....Ομορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
![]()
Κάποιος προφανώς παρίστανε τον williams στο money for nothingΟμορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
![]()
Κάποιος προφανώς παρίστανε τον williams στο money for nothing
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...καλό ίντρο
Θα είχε πάθει τρέμουλο ο άνθρωπος κ στο κεφάλι κ στα χέρια!Ομορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
![]()
I simply go with the pussy flowΟμορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
![]()