PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 8.346
Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώΚαφέ τέτοια ώρα???
Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώΚαφέ τέτοια ώρα???
Κοίτα εμένα τελευταία φορά με γνώρισε.Βαρύ περιστατικό?
μπαααα...δεν ασχολούμαι μεπλέον Σεβασμιότατε!
Έχω καλύτερα τα κάνω, βασικά να διατηρώ την ηρεμια μου!!
Λυπάμαι αν σας απογοήτευσα!!
![]()
Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώ![]()
Χαμομηλι είναι αλλά άλλες φορές του λένε καφε, άλλες ουισκι. Άνοια έχει συναγωνιστή, δεν καταλαβαίνει..

Για μεζεδες ειναι ειδικος το μελος @XaramofaisΛευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώ![]()
ε όχι δεσποινίς μου...είμαι πολύ παλιός κ έμπειρος για να χαλάω την ζαχαρένια μου με κάθε τσογλανάκι που θα μου την πέσει εδώ μέσα!!@Katerina πάλι για τα μάτια σου σφάζονται τα παλικάρια..φτου σου..
Εγώ θα πρότεινα ένα Chateau Brane Cantenac του 2021.. θα με θυμηθείς..Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώ![]()

...Φροντίστε να έχετε δίκιο αγαπητέ και θα τους φάμε τους αντιπάλους!Θα το άρχιζα εγώ, αλλά βλέπετε είμαι πλέον σεσημασμένος.
Πέφτει σύρμα μέσω π.μ. στους αντιπάλους από κάτι τελοσταλόνιδες και καβαλοκαλαμόγερους, και μετά την κάνουν με ελαφρά.
Έχω 6 χρόνια να χαρώ καυγά.![]()

εγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!Εγώ θα πρότεινα ένα Chateau Brane Cantenac του 2021.. θα με θυμηθείς..![]()
εγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!
Ε να μην τα χαλάσουμε για ενα χρονο διαφοραεγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!

Hermitage Rouge 2020 και Λαβύρινθος 99-19 του Σκούρα τα δύο τελευταία αγαπημένα..εγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!
δεν ασχολείσαι αλλά μια χαρά έψαξες το προφίλ μου. άσε τα δήθεν σου τώρα και πήγαινε στο γνωστό σου σπορμπαααα...δεν ασχολούμαι μεπλέον Σεβασμιότατε!
Έχω καλύτερα τα κάνω, βασικά να διατηρώ την ηρεμια μου!!
Λυπάμαι αν σας απογοήτευσα!!
![]()
μη βάλει και τα κλάμματα..Η αλήθεια είναι χώρις να ξέρω τον james έχει ένα δίκιο (ο james)
Εγώ θα πρότεινα ένα Chateau Brane Cantenac του 2021.. θα με θυμηθείς..![]()
τώρα που "κέρδισα" την προσοχή σας...θα μας πείτε κάτι για την ταμπακιέρα?![]()
![]()
Hermitage Rouge 2020 και Λαβύρινθος 99-19 του Σκούρα τα δύο τελευταία αγαπημένα..
Catena Zapata Estiba Reservada 1997 σχετικά προσιτό για τους μερακλήδες
Catena Zapata Estiba Reservada 1997 σχετικά προσιτό για την ποιότητα του και αποκλειστικά για μερακλήδες

τώρα που "κέρδισα" την προσοχή σας...θα μας πείτε κάτι για την ταμπακιέρα?
ΥΓ: θα πρότεινα και αυτά…
κλαίω...Να ξέρετε πάντως πως αυτό το "μερακλήδες" δεν "μεταφράζεται" τόσο θετικά στις τάξεις των μελών. Τείνει να έχει άλλο νόημα.![]()