DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.531
Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Ω.......Ν.........Σ.........ΓΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
δεν ξαναλεω τιποτα εχεις τον λογο μου!!!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
Δηλαδή ξεπερνάς και τον Odin???Το πάλεψα αλλά μου λέει συνεχεία πως τον έχω μεγάλο (τον πόνο στην καρδιά μου)![]()
Μη μας φτιάχνεις έτσι απλά και τέλος, εμείς ψυχή δεν έχουμε..?Το πάλεψα αλλά μου λέει συνεχεία πως τον έχω μεγάλο (τον πόνο στην καρδιά μου)![]()
ρε τι τραβαμε..........εισαι ........Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
Ψέμα.Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
Εγω ειμαι μαζι σουΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()

Μα εσύ με εγκατέλειψες και πήγες μ’ έναν άλλοΜη μας φτιάχνεις έτσι απλά και τέλος, εμείς ψυχή δεν έχουμε..?

Τι θεομουνο εισαι ρε παιδι μου!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
Elegant sexy ladyΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()

Εισαι τρυφερος με τις γυναικες ρε μπαγασαΤι θεομουνο εισαι ρε παιδι μου!
Εμένα μου ανεβάζουν το ηθικό και το ανήθικοΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
Φαινεται εντυπωσιακο το μωρο.πρεπει να τη γνωρισω και να της κανω τρυφερο ερωτα!Εισαι τρυφερος με τις γυναικες ρε μπαγασα![]()
Κάποιος θα έλεγε ότι δίνεις υλικό στο λαό, ο οποίος το καταναλώνει και του φεύγει εν τέλει η επιθυμία να σε δει...μήπως τελικά να μην ανέβαζες τίποτα?Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
![]()
Οχι να βαζει!ετσι και αλλιως το μαδουμουνι ειναι δεδομένοΚάποιος θα έλεγε ότι δίνεις υλικό στο λαό, ο οποίος το καταναλώνει και του φεύγει εν τέλει η επιθυμία να σε δει...μήπως τελικά να μην ανέβαζες τίποτα?