Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.190
- Πόντοι
- 5.946
Μακάρι να ήμουν καβάφης αλλάΙσάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.

Μακάρι να ήμουν καβάφης αλλάΙσάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.

....οχι μαγκα μου μεταφορικο ηταν, οταν λεω "πρωινοι" εννοω οσοι ειδαμε την κοπελα στις αρχες της εδω, για αυτο κ τα " " (αυτακιαραντεβου???χαχαχαχ

Έχει πολύ ωραία '' αυτακια'' πάντως!!!....οχι μαγκα μου μεταφορικο ηταν, οταν λεω "πρωινοι" εννοω οσοι ειδαμε την κοπελα στις αρχες της εδω, για αυτο κ τα " " (αυτακια).
Καιρος λοιπον να φευγουμε.....
![]()
με εστειλες αδιαβαστο....Ισάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.
με εστειλες αδιαβαστο....
Ειμαι πολυ λιγος....Δεν αξιζω να συνευρεθω μαζι σου...![]()
Χιουμοράκι βρε..Καλημέρα!με εστειλες αδιαβαστο....
Ειμαι πολυ λιγος....Δεν αξιζω να συνευρεθω μαζι σου...![]()
Καλημέρα !Χιουμοράκι βρε..Καλημέρα!![]()
Ισάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.

Ενταξει, με επεισες, θα συνευρεθουμε!!Χιουμοράκι βρε..Καλημέρα!![]()
Εννοείται..Κυρία @DiorPoison εγώ πιτσιρικάς έχω διαβάσει τα απαντα των Βαβούρα, Μικρό Αγόρι, Ταρατατα και λίγο Σούπερ Κατερίνα.
Να ελπίζω σε συνάντηση?
Παστέλι, για ανέκδοτα καλό βιβλίο είναι και αυτό:
KAI ΠΟΥ ΦΥΓΑΤΕ δεν αλλαξε κατι,δεν ξαναερχεστε λεω εγω...μαγκα μου οπως καταλαβες, "φυγαμε" ηδη !!!!
ααα για αυτο δεν μου απαντας..εγω διαβαζω madame figaro η αποθεωση της γυναικας...ραντεβουδακι εγκριση??Εννοείται..![]()
Ποιητές εκ του πρόχειρουΠολλοί ποιητές μαζεύτηκαν στο νήμα![]()

Μα το κορίτσι απολαμβάνει καφρίλες!μεγαλώνουμε με ακούσματα από Μπετόβεν

Ξέρεις τι είναι να κάνεις σεξ με Ημισκούμπρια να παίζει..?Μα το κορίτσι απολαμβάνει καφρίλες!![]()
πως είναι γλυκιά μου (μας), για πες?!Ξέρεις τι είναι να κάνεις σεξ με Ημισκούμπρια να παίζει..?