Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Πολυ Όμορφη η φωτογραφία.. Μπράβο Μαλβίνα για τον επαγγελματισμό σου.
Κάθε άλλο, βάζε να χάνεις να δεί άσπρες μέρες ο ΦρίξοςΔεν είναι να βάζω στοιχήματα μαζί σου..το μόνο σίγουρο![]()
Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά!!!!....Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
Άντε να γυρνάμε από διακοπές σιγά σιγά..
![]()
Marylin Monroe είτε όχι , είσαι καυτή .Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Ήρθες από άλλη εποχή να αλλάξεις τα δεδομένα!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Αργησες κιόλας. Χειμώνιασε,στην Αθήνα χιονίζει!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Κλασική φωτογραφία της Ρουμάνικης πουτανοσχολης...Νομίζω αυτή είναι η πιο ωραία φωτογραφία από τότε που άνοιξες νήμα. Προκλητική και καθόλου πρόστυχη.
![]()
Ρωσικής*Κλασική φωτογραφία της Ρουμάνικης πουτανοσχολης...
Για την φωτογραφία λέω όχι για σένα.Ρωσικής*
Μην μπερδεύεσαι..
Δεν ήξερα ότι κάθε χώρα έχει την "σχολή" της ακόμα και στις φωτογραφίες.Για την φωτογραφία λέω όχι για σένα.
Είναι Ρουμάνικης αισθητικής
Με άγχωσες εξ αποστάσεως.... δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει από κοντά....Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Κορμαρα!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Να κάνω μια μαντεψιά εδώ? Τη φωτογραφία την τράβηξες μόνη σου, σε στούντιο που έστησες μόνη σου και έχοντας βάλει timer στη DSLR. Είμαι σωστός?Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
@DiorPoison αντε μπας και σε συναντησουμεΣας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
![]()
Θα μπορούσε..Να κάνω μια μαντεψιά εδώ? Τη φωτογραφία την τράβηξες μόνη σου, σε στούντιο που έστησες μόνη σου και έχοντας βάλει timer στη DSLR. Είμαι σωστός?
Κάλεσε στο 11880 και πες την Μαλβινα θελωΚαλησπέρα έχει κάποιος το τηλέφωνο της κοπέλας;