PScout
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 481
- Πόντοι
- 301
Ashes to ashes dust to dust....Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
![]()
Ashes to ashes dust to dust....Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
![]()
νόμιζα ότι διάβασα "200Khm/h"200/h χωρις πρωκτικο...2 εκτονωσεις με καταποση!!!Κανω μια προβλεψη
Ποίος κέρδισε??Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
![]()
Ashes to ashes dust to dust....
Εγώ δε πρόλαβα να τη γνωρίσω δυστυχώς καλά . Τη συνάντησα μόνο μια φορά τη βραδιά πριν σταματήσει . Όποτε δε έχω κάνει κουβέντες πολλες μαζί της για να τη ξέρω καλά σα χαρακτήρα και πως σκέφτεται και αν θα ανεβάσει τη τιμή . Αλλά και αν το κάνει ξέρω ότι δε είναι επειδή καβάλησε το καλάμι και ότι το αξίζει αν δε είναι στις δυο κορυφαίες ανεξάρτητες είναι σίγουρα στις 3-4. Προσωπικά δε έχω ελπίδα ότι θα επιστρέψει ούτε ότι θα τη ξαναδω . Δοξάζω το Θεό όμως που πρόλαβα να τη συναντήσω έστω μια φορά...μαγκες μου την εχετε γνωρισει-συναντησει την κοπελα, να γνωρισετε πως σκεφτεται, πως λειτουργει, για να εχετε ιδιαν αντιληψιν ωστε να προβαινετε σε υποθεσεις κ εικασιες?!?!
![]()
+εξτρα το ενα200/h χωρις πρωκτικο...2 εκτονωσεις με καταποση!!!Κανω μια προβλεψη
Meanwhile, οσο οι αναλυσεις περι τιμων, προσφορας-ζητησης ειναι στο φορτε τους :
Δεν το γλυτώνω το έμφραγμα θα το ξαναπαθω!Meanwhile, οσο οι αναλυσεις περι τιμων, προσφορας-ζητησης ειναι στο φορτε τους :
Εσένα σε θέλω ζωντανό..κανόνισε την πορεία σου.Δεν το γλυτώνω το έμφραγμα θα το ξαναπαθω!
βαστα γερα Κωστα, εχει και καυσωνα !!!Δεν το γλυτώνω το έμφραγμα θα το ξαναπαθω!
Never say never amigo.
που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο της;
Μου είναι πιο εύκολο να σου στείλω την συνταγή της κοκακολας, την θες?που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο της;
Welcome backΕσένα σε θέλω ζωντανό..κανόνισε την πορεία σου.