MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.055
- Πόντοι
- 5.595
αρα ολο το σχολιο(για καβαληματα, μετριοτητα κλπ) ανουσιο, ειπες κατι για να το πειςΌχι αλλά ήθελα
αρα ολο το σχολιο(για καβαληματα, μετριοτητα κλπ) ανουσιο, ειπες κατι για να το πειςΌχι αλλά ήθελα
Ξέρω και γω, ακόμα δεν έχει μπει Αύγουστος!!Υπάρχει ακόμα αυτή....?
...και τελειωνουν κ τα ελευθερα ονοματα απο "Κ"Ξέρω και γω, ακόμα δεν έχει μπει Αύγουστος!!

Τα puffins πηγαν Ισλανδια η οχι ακομα;
Με το μπαρδον δεν ειδες κατι γραμμενο εδω δεν σημαινει ομως οτι σταματησαν .Πάντως για να γυρνά ακόμα εδώ μέσα, έστω και όχι στο νήμα της, ΔΕΝ έχει τελειώσει (οριστικά) με τον χώρο.
Όσες άλλες εγκατέλειψαν το "σπορ", ΔΕΝ τις ξαναείδαμε ούτε τις ξανακουσαμε, είτε εδώ, είτε οπουδήποτε άλλου.
Δλδ από το 2006-07, τότε πρωτομπηκα εδώ (αλλά με άλλο nickname), ΔΕΝ θυμάμαι ούτε άλλη μια περίπτωση.
Ναι οκαρα ολο το σχολιο(για καβαληματα, μετριοτητα κλπ) ανουσιο, ειπες κατι για να το πεις
Προφανώς ΔΕΝ σημαίνει και ότι σταμάτησαν.Με το μπαρδον δεν ειδες κατι γραμμενο εδω δεν σημαινει ομως οτι σταματησαν .
Αφού το συνεχίζεις λοιπόν απτόητος, έχω να σου πω μπράβο μάτια μου. Την χαμένη Ατλαντίδα να είχες ανακαλύψει, λιγότερο θα ασχολιόσουν. Εγώ τουλάχιστον δεν κάθομαι να διαδίδω ψέματα ότι έχω δει κάποιον 3 φορές ενώ τον έχω δεί μόλις μία φορά. Όμως όποιος έχει την μύγα..Η άλλη γελάει, αλλά εγώ μια φορά, κατατοπιστηκα πλήρως και με φωτογραφίες, screenshots etc.
...να την φερει πισω, γιατι απο Δευτερα πιαν΄ δ'λιαΑφού το συνεχίζεις λοιπόν απτόητος, έχω να σου πω μπράβο μάτια μου. Την χαμένη Ατλαντίδα να είχες ανακαλύψει, λιγότερο θα ασχολιόσουν. Εγώ τουλάχιστον δεν κάθομαι να διαδίδω ψέματα ότι έχω δει κάποιον 3 φορές ενώ τον έχω δεί μόλις μία φορά. Όμως όποιος έχει την μύγα..
Εν αντιθέσει με εσένα όμως, δεν έχω επιδειξιομανία. Να προσθέσω ότι είσαι οριακά ο μοναδικός που έγραφε σε νεκρό νήμα, άνευ λόγου και αιτίας.
Και η επιδειξιομανία συνεχίζεται με το να γράφεις δημόσια περί φωτογραφιών και screenshot. Συγχαρητήρια λοιπόν από εμένα, τα σέβη μου για αυτό το κατόρθωμά σου που αξίζει παράσημα.
Συγνώμη που κάνω παράθεση σε αυτό το μήνυμα, απλώς θέλω να σε ρωτήσω απευθείας και μακάρι να μου απαντήσεις εσύ η ίδια, αν έχεις ξεκινήσει τα ραντεβού;;;Αφού το συνεχίζεις λοιπόν απτόητος, έχω να σου πω μπράβο μάτια μου. Την χαμένη Ατλαντίδα να είχες ανακαλύψει, λιγότερο θα ασχολιόσουν. Εγώ τουλάχιστον δεν κάθομαι να διαδίδω ψέματα ότι έχω δει κάποιον 3 φορές ενώ τον έχω δεί μόλις μία φορά. Όμως όποιος έχει την μύγα..
Εν αντιθέσει με εσένα όμως, δεν έχω επιδειξιομανία. Να προσθέσω ότι είσαι οριακά ο μοναδικός που έγραφε σε νεκρό νήμα, άνευ λόγου και αιτίας.
Και η επιδειξιομανία συνεχίζεται με το να γράφεις δημόσια περί φωτογραφιών και screenshot. Συγχαρητήρια λοιπόν από εμένα, τα σέβη μου για αυτό το κατόρθωμά σου που αξίζει παράσημα.
sorry κιολας φιλε αλλα κακως αναφερεσαι σε τετοιες λεπτομερειες μιας και δεν αφορουν κανεναν απο εμας αλλα μονο την κοπελα. το αν θα ξαναξεκινησει τα ραντεβου ή οχι αυτο αφορα μονο εκεινη ανεξαρτητα απο το αν ειναι ακομα ενεργη στο φορουμ. στην τελικη δεν της το απαγορευει κανενας.Η άλλη γελάει, αλλά εγώ μια φορά, κατατοπιστηκα πλήρως και με φωτογραφίες, screenshots etc.
@ΚΩΣΤΑΣ 42Αφού το συνεχίζεις λοιπόν απτόητος, έχω να σου πω μπράβο μάτια μου. Την χαμένη Ατλαντίδα να είχες ανακαλύψει, λιγότερο θα ασχολιόσουν. Εγώ τουλάχιστον δεν κάθομαι να διαδίδω ψέματα ότι έχω δει κάποιον 3 φορές ενώ τον έχω δεί μόλις μία φορά. Όμως όποιος έχει την μύγα..
Πρωτον δεν υπαρχει λογικη στο φορουμ δευτερον εδω μεσα δεν γαμανε ολοι απλα ετσι γραφουν κατι να περασει η ωρα .Με την λογική του ,όσοι είμαστε ενεργοί στο φόρουμ είμαστε εν δυνάμει σεξεργαζομενοι
Εχω γνωρίσει υπέροχα πλάσματα ανάμεσα σε αυτες τις γυναίκες, Μαλβίνα είσαι ένα από αυτά ...

Μέσο μέλος του μπου κατά τον υποτακτικο