DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.549
Πλήρως κατανοητό, σεβαστό και αυτονόητο εν μέρη.Ο λογος που θελουν να την ανεβασεις ειναι να σε χαιρονται λιγοι για να σε βρισκουν ευκολα, χωρις αναμονες κλπ
Πλήρως κατανοητό, σεβαστό και αυτονόητο εν μέρη.Ο λογος που θελουν να την ανεβασεις ειναι να σε χαιρονται λιγοι για να σε βρισκουν ευκολα, χωρις αναμονες κλπ
Καλα οταν ο αλλος της λεει ανεβασε την τιμη τι συμφερον εχει ;;;;;; ΞεσκαρταρισμαΔεν υπαρχει πλεμπα, ολοι εδω ειμαστε γεναιοδωροι και ωραιοι τυποι
Φλεξαρει ποσο γεναιοδωρος & ωραιος τυπος ειναιΚαλα οταν ο αλλος της λεει ανεβασε την τιμη τι συμφερον εχει ;;;;;; Ξεσκαρταρισμα
να φλεξαρει μονος του ας δινει διακοσια και να παρει θεση vip.Eτσι θα εκανα αν ημουν στη θεση του δεν θα ελεγα πιπες με πραξεις οχι λογιαΦλεξαρει ποσο γεναιοδωρος & ωραιος τυπος ειναι
Διαλεχτά παιδιά μέσα στην πιάτσα καιαιαιαι δεν την τρομάζουν οι αυξήσεις τη δική μας ράτσαΔεν υπαρχει πλεμπα, ολοι εδω ειμαστε γεναιοδωροι και ωραιοι τυποι
Που εισαι τοσο καιρο βρε Ντινε; Να ξαναβρείς την φορμα και το κεφι σουΔιαλεχτά παιδιά μέσα στην πιάτσα καιαιαιαι δεν την τρομάζουν οι αυξήσεις τη δική μας ράτσα
Το αδύνατό μου σημείο, όταν είναι του γούστου μου, όπως αυτά.Καληνύχτα σε όλους!

Σε αυτους που σου λενε να ανεβασεις την τιμη μπορεις να τους λες να σου δωσουν παραπανω γινανε ολοι ειδικοιΜιας και θίγουμε το θέμα, η δική μου φιλοσοφία περί τιμολόγησης φλερτάρει πολύ με την στατιστική της κάθε χώρας. Άλλα χρήματα θα ζητήσεις στην Ελλάδα και άλλα στην Ελβετία.
Έχουν υπάρξει άτομα που μου έλεγαν από μόνοι τους να ανεβάσω τον τιμοκατάλογό μου, παρόλα αυτά προτιμώ να κρατήσω τις ήδη υπάρχουσες για ποικίλους λόγους. Εννοείται και δίχως καν συζήτηση ή διαπραγμάτευση το ότι κάθε κοπέλα έχει δικαίωμα να ζητάει ΟΣΑ χρήματα αυτή επιθυμεί, το οποίο ποσό λειτουργεί ως "απόσβεση" για το κορμί της.
Φτηνιάρης είσαι.Σε αυτους που σου λενε να ανεβασεις την τιμη μπορεις να τους λες να σου δωσουν παραπανω γινανε ολοι ειδικοι
Χαχχαχαχα ας δινουν αυτοι 200
Αυτο το κρινει η καθε κοπελαΠαίζει πολύ η τακτική πελατών, να προτρέπουν κοπέλες να ανεβάσουν τις τιμές ώστε να μειωθούν τα ραντεβού και να τις βρίσκουν ευκολότερα
Με τέτοιο κορμί σαν το δικό σου οι γαμπροί κάνουν ουρά σιγουρα..και από ότι διαβάζω πρέπει να είσαι και κορίτσι για οικογένεια.μπραβο σου για τον σεβασμό που δίνεις στους συνανθρώπους μας..και πάλι μπράβο..Μιας και θίγουμε το θέμα, η δική μου φιλοσοφία περί τιμολόγησης φλερτάρει πολύ με την στατιστική της κάθε χώρας. Άλλα χρήματα θα ζητήσεις στην Ελλάδα και άλλα στην Ελβετία.
Έχουν υπάρξει άτομα που μου έλεγαν από μόνοι τους να ανεβάσω τον τιμοκατάλογό μου, παρόλα αυτά προτιμώ να κρατήσω τις ήδη υπάρχουσες για ποικίλους λόγους. Εννοείται και δίχως καν συζήτηση ή διαπραγμάτευση το ότι κάθε κοπέλα έχει δικαίωμα να ζητάει ΟΣΑ χρήματα αυτή επιθυμεί, το οποίο ποσό λειτουργεί ως "απόσβεση" για το κορμί της.
Αν και ενατρεπς τος νομους περι προσφορας και ζητησης!!!!
Θέλουν να το τυλίξουν και να μας το πάρουν? 

Αρκεί μόνο στο ραντεβού θανάτου, να ΜΗΝ έρθεις αντιμέτωπος με τρίφυλλη ντουλάπα, ή τύπο που φέρνει σε αρκούδα ...Κυνηγούν επίδοξοι γαμπροί το κορίτσι μας?Θέλουν να το τυλίξουν και να μας το πάρουν?
Μάλλον αντί για ξεσκαρτάρισμα πελατών που αναφέρθηκε παραπάνω, πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα..
Ας δώσουμε ραντεβού θανάτου έξω από το Bill.. Χωρίς όπλα, αντρικά πράγματα![]()