Εντάξει, μόλις γύρισε από διακοπές.Παρασκευή καλεεεεεεεεεεε![]()
Δικαίως έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου.
Εντάξει, μόλις γύρισε από διακοπές.Παρασκευή καλεεεεεεεεεεε![]()
Όλα καλά γυναικάρα καλή Παρασκευή να έχεις!!!!Παιδιά λάθος δικό μου, άλλο σκεφτόμουν άλλο έγραφα!
Ετσι ειναι ο ερωτας δεν κρυβεται μπουαχαχαχαχαχχχαχχαχαχχαχΠαιδιά λάθος δικό μου, άλλο σκεφτόμουν άλλο έγραφα!
Την αγαπώ την Κυριακή τι να κάνω..Ετσι ειναι ο ερωτας δεν κρυβεται μπουαχαχαχαχαχχχαχχαχαχχαχ
Κι εμείς θέλαμε να την αγαπήσουμε αλλά το φάγανε το κορίτσι λάχανο οι κακοί.Την αγαπώ την Κυριακή τι να κάνω..
Αμαν γυναικα ειναι βρε μπουαχααχαχαχαχχαχχΤην αγαπώ την Κυριακή τι να κάνω..
Εγώ στην ημέρα αναφέρομαι αγαπητοί μου, τίποτα περαιτέρω..Κι εμείς θέλαμε να την αγαπήσουμε αλλά το φάγανε το κορίτσι λάχανο οι κακοί.
κριμα μπορει να καναμε κανενα παρτι με ουζα χαχαχχαχαχαχαχχαχαΕγώ στην ημέρα αναφέρομαι αγαπητοί μου, τίποτα περαιτέρω..
Βαζεις κωλο κ κλεινεις στοματαΠαιδιά λάθος δικό μου, άλλο σκεφτόμουν άλλο έγραφα!
Διορθώθηκε γιατί θα με γλωσσοφάτε και ούτε την Κυριακή δεν θα φτάσω..

Δεν θα σε γλωσσοφάμε κουκλάρα.. Θα σε φάμε σκέτοΔιορθώθηκε γιατί θα με γλωσσοφάτε και ούτε την Κυριακή δεν θα φτάσω..

Ότι μέρα και να είναι, μαζί σου είναι σαν ΚυριακήΕγώ στην ημέρα αναφέρομαι αγαπητοί μου, τίποτα περαιτέρω..
Δε σε γλωσσοτρωμε κουκλα.να σε γλωσσοφιλησουμε ναι.και να περασουμε τη γλωσσα μας απο καθε σπιθαμη του κορμιου σου εννοειταιΠαιδιά λάθος δικό μου, άλλο σκεφτόμουν άλλο έγραφα!
Διορθώθηκε γιατί θα με γλωσσοφάτε και ούτε την Κυριακή δεν θα φτάσω..
Έεεεε μα είσαι εσύ μία ...Εγώ στην ημέρα αναφέρομαι αγαπητοί μου, τίποτα περαιτέρω..

...ευτυχως να λες!!!! Μια ειναι κ δν μπορουμε να την παλεψουμε, σκεψου να ηταν περισσοτερεςΈεεεε μα είσαι εσύ μία ...
![]()

...αφηστε ρεϊ το κοριτσ' να πιει τα τσιπουρακια της, να βγαλει γουστα κ να περασει ζορικαΚαλα ρε κουκλα εμεις γιναμε ντιρλα και πιτα χθες το βραδυ αχαχαχαχαχαχαχαχαχ Τι ηπιες βρε τιποτα καραφακια μεσημεριατικα χαχαχχαχχαχχαχαχαχαχχαχχαχ

Το παρτυ με τα ουζα ελα ντιαρ ποιζον και,βγαλε μας τη μπλουζα..Να ενημερώσω ότι για την επόμενη εβδομάδα και μόνο τα ραντεβού θα ξεκινάνε από τις 17:00 έως 24:00. Πολλά φιλιά! (Και πολλά ούζα και τσίπουρα)