BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 206
Kαλοκαιρινά γάντια.Το έχω στο repeat γαμω την τρέλα μου!
Δεν ξέρω γτ αλλά ακόμα και τα γάντια με έφτιαξαν![]()
Κατάλληλα για καύλες και αστακούς.
Απαραίτητα στις διακοπές ..
Kαλοκαιρινά γάντια.Το έχω στο repeat γαμω την τρέλα μου!
Δεν ξέρω γτ αλλά ακόμα και τα γάντια με έφτιαξαν![]()
Ωραιος κωλος με χορταστικα μαγουλα.ενδεικνυται για χαστουκακια γλειψιμο κσι δαγκωμα.Καλό βράδυ, καλά μπάνια και υπομονή για τον καύσωνα!
Καλό βράδυ, καλά μπάνια και υπομονή για τον καύσωνα!

....εεεε χαϊ τωρα, να μην ξερεις απο που να φυλαχθεις κ τι χαπια να κουμπωσεις! Η θερμοπληξια θα ερθει πρωτα ή το εγκεφαλικο?!?!?!?Καλό βράδυ, καλά μπάνια και υπομονή για τον καύσωνα!
Αφού δεν ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια πανω κατω απο μονα τους με αυτά που βλέπουν , παλι καλα να λεμε που ειναι ακομα σε λειτουργία.....γι αυτο πανε μονο πανω!!!!![]()
Νταξει γούστα είναι αυτά αλλά τι λέτε για ωραίο πρόσωπο.. και το DT φαίνεται δύσκολο..
Τι εννοείς? τόσο άσχημο πρόσωπο έχει?Νταξει γούστα είναι αυτά αλλά τι λέτε για ωραίο πρόσωπο.. και το DT φαίνεται δύσκολο..
Από τα χειρότερα χιχι.. πλάκα κάνω, καλημέρα!Τι εννοείς? τόσο άσχημο πρόσωπο έχει?
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται να είμαστε η Shalom Harlow για όλους, θα ήταν και περίεργο στην τελική και ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη. Φιλάκια!Νταξει γούστα είναι αυτά αλλά τι λέτε για ωραίο πρόσωπο.. και το DT φαίνεται δύσκολο..
Καλημέρα πρωινιάτικη.Από τα χειρότερα χιχι.. πλάκα κάνω, καλημέρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται να είμαστε η Shalom Harlow για όλους, θα ήταν και περίεργο στην τελική και ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη. Φιλάκια!![]()
Είσαι η Dior και είσαι καυλαΠαιδιά επειδή όντως αρκετοί με έχετε ρωτήσει κι έπρεπε να ρίξω την μελέτη μου..Δεν είμαι ούτε η Μαλβίνα που δουλεύει σε studio, ούτε από το γραφείο στην Θεσσαλονίκη.
Διευκρινίζω ώστε να μην γίνονται παρερμηνείες.![]()
Μηπως είσαι η Μαλβίνα η Πενταγιώτισσα ?Παιδιά επειδή όντως αρκετοί με έχετε ρωτήσει κι έπρεπε να ρίξω την μελέτη μου..Δεν είμαι ούτε η Μαλβίνα που δουλεύει σε studio, ούτε από το γραφείο στην Θεσσαλονίκη.
Παιδιά επειδή όντως αρκετοί με έχετε ρωτήσει κι έπρεπε να ρίξω την μελέτη μου..Δεν είμαι ούτε η Μαλβίνα που δουλεύει σε studio, ούτε από το γραφείο στην Θεσσαλονίκη.
Ούτε καν μια χαρά ωραίο γλυκό πρόσωπο έχει. Και με κοντό μαλλί ακόμα πιο ωραίο.Τι εννοείς? τόσο άσχημο πρόσωπο έχει?
Άδικο δεν έχεις αλλά πριν με μπέρδευαν με την άλλη κοπέλα την Μαρία.. την βρήκα την λύση, όλα καλάΚαλημέρα, επρεπε να το κρατήσεις Μαρια Dior και εσύ, δεν υπήρχε λόγος για αλλαγη. Έχουν υπάρξει πολλές κοπέλες με κοινά ονόματα (Αννα, Κατερίνα κλπ) και με ένα επίθημα στο τέλος ήταν όλα μια χαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε καν μια χαρά ωραίο γλυκό πρόσωπο έχει. Και με κοντό μαλλί ακόμα πιο ωραίο.
Ναι Μαρία μόνο είναι επίφοβο. Μαρία Dior θα ήταν τελειο. Παίζει να σε ρωταγαν για απειρες Μαρίες αν είσαι η τάδε όμωςΆδικο δεν έχεις αλλά πριν με μπέρδευαν με την άλλη κοπέλα την Μαρία.. την βρήκα την λύση, όλα καλά![]()
Ακριβώς!Ναι Μαρία μόνο είναι επίφοβο. Μαρία Dior θα ήταν τελειο. Παίζει να σε ρωταγαν για απειρες Μαρίες αν είσαι η τάδε όμως
Μόνο μπάνια...για βουτιές είναι...Καλά μπάνια σε όλους!
![]()
Τρέλα..Καλά μπάνια σε όλους!
![]()