Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κορμάρα με ροζ τρυπούλες που είναι ασταμάτητη στο στοματικό..
Ειναι ταπα φελου,σε μερικα χρονια θα ανοιξη σαν τα παλια καλα κρασια,μπορει και οχι!χεχεAnal τελικά κάνει η κοπέλα η την χαίρονται μόνο οι σφήνες?
Πρωινή σε βρίσκω καλημέραΚαλημέρα σε όλους!![]()
Καλημέρες όμορφη!Καλημέρα σε όλους!![]()

Καλημέρα μωρακιΚαλημέρα σε όλους!![]()
Μάλλον έκανες λάθος παράθεση γτ εγώ δεν μίλησα για πρωκτικο αλλά ναι, το κωλαράκι δεν είναι στο μενού!...μαγκα μου, σε μενα πριν αρκετο καιρο που την συναντησα μου ειπε οχι (και ειναι κολαση αυτο το κωλαρακι). Αν αλλαξε κατι, θα δειξει στην πορεια![]()
Καλημέρα σε όλους!![]()
...μαγκα μου, σε μενα πριν αρκετο καιρο που την συναντησα μου ειπε οχι (και ειναι κολαση αυτο το κωλαρακι). Αν αλλαξε κατι, θα δειξει στην πορειαAnal τελικά κάνει η κοπέλα η την χαίρονται μόνο οι σφήνες?

....ουπς! Λαθος παραθεση! Το 'φτιαξαΜάλλον έκανες λάθος παράθεση γτ εγώ δεν μίλησα για πρωκτικο αλλά ναι, το κωλαράκι δεν είναι στο μενού!
Εντελώς ασήμαντο όμως καθώς το κορίτσι είναι αστέρι!
Προφανώς και είναι κόλαση το κωλαράκι αυτό, βασικά όλο το κορμί της είναι ΚΌΛΑΣΗ!...μαγκα μου, σε μενα πριν αρκετο καιρο που την συναντησα μου ειπε οχι (και ειναι κολαση αυτο το κωλαρακι). Αν αλλαξε κατι, θα δειξει στην πορεια![]()
Οχτώ παρά δέκα;Καλημέρα σε όλους!![]()
Καλημέρα μωράκι υπέροχο!!!Καλημέρα σε όλους!![]()
Anal τελικά κάνει η κοπέλα η την χαίρονται μόνο οι σφήνες?
Καλησπέρα δάσκαλε!
Το κομμάτι με τον παίχτη δεν συμπεριλήφθηκε, γιατί δοθείσης ευκαιρίας σκοπεύω να του αφιερώσω δική του παρουσίαση και ανάλυση. Μπορεί βέβαια τα δύο αριστουργήματα να έχουν κοινή βάση, κάθε ένα τους όμως, είναι μοναδικά ξεχωριστό.
Τα σέβη μου.![]()

Του παππούλη @Zebu πάντως και εμένα δε μας έχουν αρνηθεί ποτέ το πρωκτικόΕίναι στην διακριτική ευχέρεια της κοπέλας να επιλέξει αν θα δώσει κώλο. Αυτή αποφασίζει.
Καλημέρα σε όλους.

....μαγκα μου λες να αρχισω να κοβω σιγα-σιγα μπας και δω φως?!?!!?
Anal τελικά κάνει η κοπέλα η την χαίρονται μόνο οι σφήνες?
Προβλέπεται ότι θα τον πιω εγώ...Τώρα μιλάς με σύνεση...