Νέα

Malvina

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DiorPoison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 520K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professor x

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
2.924
Κριτικές
37
Like
20.162
Πόντοι
4.646
Γνωρίζω ότι έχεις τα "κάκαλα" να διαχειριστείς τέτοιου είδους καταστάσεις οπότε δεν σε φοβάμαι εσένα ... :thumbsup:
Άντε να περάσουν οι καύσωνες γιατί κάτι είχαμε αφήσει στην μέση την τελευταία φορά ... :wink:
Άστα αυτά, εδώ βλέπω πράγματα και θαύματα .... σέ αποκάλεσε ή όμορφη @dimigoall μου :embarrased:

Γνωστό για την αδυναμία που σου έχουν οι κοπέλες αλλά εδώ οφείλετε εξηγήσεις κύριε :tooth::tooth:
 

Smeker

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
547
Κριτικές
335
Like
5.368
Πόντοι
23.305
Ντάμα Πίκα​

Η ιστορία μας ξεκινά μια χειμωνιάτικη .....


Ο Πούσκιν δεν βάζει τυχαία στον ήρωά του τα παρακάτω λόγια:
"Η θέση του δεν του επέτρεπε να θυσιάζει το αναγκαίο με την ελπίδα ν’ αποκτήσει το περιττό. "

Η μετάλλαξη ενός ανθρώπου από αγνό σε μοχθηρό είναι η πιο εύκολη αποστολή ενός διαβολικού σχεδίου που οργανώνεται και πλήττει καίρια πρόσωπα ψυχικά ευάλωτα που δεν έχουν την πυγμή να το αντικρούσουν. Ο τζόγος, η διαβολή, η ρουφιανιά, το να πατάς επί πτωμάτων για μια ρανίδα εξουσίας πάνω στους άλλους, όλες αυτές οι μάστιγες που έπλητταν και πλήττουν ακόμα και σήμερα τις κοινωνίες, παίρνουν μέσα από την νουβέλα αυτή διαστάσεις κόλαφου όχι μόνο για την τότε ρωσική κοινωνία, αλλά για όλες τις σημερινές κοινωνίες που μέσα στην απαισιοδοξία τους και την μιζέρια τούς, ψάχνουν για αποκούμπι και εύκολες διεξόδους. Ο Έρμαν δεν λοιπόν δεν είναι καθόλου ξένος προς τον Έλληνα αναγνώστη. Αντιθέτως τελευταία καθίσταται τρομερά επίκαιρος. Ο Έρμαν αλλωστε δεν ήταν ξένος και προς τον συγγραφέα - δημιουργό του. Κάπου εκεί, ο ίδιος ο γράφων κλείνει πονηρά το μάτι στον εαυτό του, καθώς και αυτός σύχναζε σε λέσχες, σε πολυτελείς οίκους ανοχής καθώς και σε στοές με αδελφότητες, και γνώρισε από κοντά αυτόν τον βρώμικο κόσμο με τις υπόγειες ανήθικες διαδρομές.

Ο Πούσκιν – εκεί έγκειται και το μεγαλείο του δημιουργού που αξίζει κανείς να ανακαλύψει – παίζει και με την έννοια μίας φανταστικής αφήγησης που όμως παραμένει συγκεχυμένη. Ηθελημένα, αφήνει να πλανάται ένα συνεχές ερωτηματικό όσο πλησιάζουμε στο τέλος της εξιστόρησης, ώστε ο αναγνώστης να γίνεται μέρος της χωρίς να είναι σίγουρος για την πραγματική έκβαση. Είναι το όραμα του Έρμαν αποκύημα της φαντασίας του και αποτέλεσμα της πάλης του για το συμφέρον του που τον τυφλώνουν και τον οδηγούν να ονειρεύεται πρόσωπα και πράγματα που στην ουσία δεν υπάρχουν; Είναι το φάντασμα που τον κατατρέχει αυτό της συνείδησής του που τον ακολουθεί για την επαίσχυντη συμπεριφορά του; Ή μήπως όντως βιώνει μία εσωτερική κόλαση για τα πεπραγμένα του και την ανομία του και δεν έχει την δύναμη να ξεφύγει; Κανείς δεν γνωρίζει τελικά στο τέλος τι από όλα αυτά επικρατεί και ο Πούσκιν μοιράζει απλόχερα στον αναγνώστη το χαρτί της επιλογής κατά το δοκούν.

Τώρα, είμαι σίγουρος, πώς όλοι θα αναρωτιέστε...

Σε αυτό το σημείο και έχοντας επίγνωση πως ο όρος Ντάμα σας έχει δημιουργήσει απορίες, εξηγούμαι: Όσοι λοιπόν έχετε κατά νου, πως όταν θα ανοίξετε την πόρτα θα δείτε, είτε μια νεαρή τσαπερδόνα που για να συμπληρώσει το εισόδημα της ασχολείται ερασιτεχνικά με τις βίζιτες, είτε μια νοστιμούλα φοιτήτρια που αντί να πηδιέται τζάμπα με τους συμφοιτητές της, αποφάσισε να πηδιέται επί χρήμασοι με μπαρμπάδες, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, είτε μια επίδοξη μοντέλα, που τελικά η κακούργα η κενωνία που άλλους τους κατεβάζει και άλλους τους ανεβάζει στα τάρταρα (όπως έλεγε και η μακαρίτισσα η Μίτση Κωνσταντάρα στην κάλτ πλέον ταινία ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι) την ανάγκασε να ξεπέσει στα ερωτικά ραντεβού, απλά ξεχάστε το. Όταν η πόρτα ανοίξει θα αντικρίσετε μια σικάτη εξαιρετικά καλοντυμένη και προσεγμένη ως την παραμικρή λεπτομέρεια, ξανθιά ψιλόλιγνη φιγούρα, που το ευειδές πρόσωπό της κοσμούν δυο σπινθηροβόλοι εκφραστικοί οφθαλμοί, σαρκώδη χείλη και όμορφα ζυγωματικά. Κοντολογίς μπροστά σας θα στέκεται μια καθαρόαιμη Ντάμα, που τόσο το παράστημα της όσο και ο αέρας που αποπνέει, παραπέμπουν περισσότερο σε ντίβα της λυρικής ή σε πρίμα μπαλαρίνα, παρά σε αυτό που ήρθε να κάνει. Και αυτό που ήρθε να κάνει θα το κάνει άψογα, διότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα είδη θηλυκών homo sapiens οι ντάμες ξέρουν τι θέλουν, αλλά ξέρουν επίσης και τι δεν θέλουν. Με τις ντάμες δεν υπάρχει το ίσως. Υπάρχει το ναι και το όχι. Και ως εκ τούτου οι ντάμες ξέρουν πως να συμπεριφέρονται, έχουν τον τρόπο να γίνονται προσιτές κρατώντας όμως ένα πέπλο μυστηρίου γύρου τους ώστε να μην χαθεί η μαγεία, είναι ικανές να σταθούν σε πιο απαιτητικές συζητήσεις, γνωρίζουν καλά το παιχνίδι της σαγήνης και πως να γίνουν ποθητές, και το κυριότερο, ξέρουν να ακροβατούν πάνω στην λεπτή γραμμή που χωρίζει τις κυρίες από τις τσούλες κρατώντας αμείωτο το ερωτικό ενδιαφέρον του παρτενέρ τους.

Όσον αφορά τώρα τα υπόλοιπα, θα μου επιτρέψετε να μην σας φορτώσω με ανούσιους κομπασμούς λεπτομερών περιγραφών στάσεων κάμα σούτρα, λαβών κλινοπάλης, τσουτσουνοπροώσεων, πουτσοσφυροκοπημάτων, βυζοψωλοσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών. Θα αρκεστώ στο να σας πληροφορήσω πως κατά την ταπεινή μου άποψη οι αναρτημένες φωτογραφίες της την αδικούν, έχει τρομερή κορμάρα, είναι πολύ κοντά στην ηλικία που ισχυρίζεται αλλά όπως όλες οι ντάμες μεγαλοδείχνει και, πως αν ήμουν πρύτανης σε πανεπιστήμιο σεξουαλικής αγωγής, αν δεν της είχα δώσει την έδρα του στοματικού, σίγουρα θα την είχα τοποθετήσει ως τακτική καθηγήτρια. Ευχάριστη έκπληξη η σφιχτή και θερμή αίσθηση του εύσχημου ροδαλού της κόλπου, που ακόμα και το εφταμισάποντο μου ασφυκτιούσε μέσα του.

Κλείνοντας την μοκροσκελέστατη κριτική μου, και αφού σας ευχαριστήσω για την υπομονή που επιδείξατε, καθώς και το κουράγιο που κάνατε να διαβάσετε ως εδώ, να σας πληροφορήσω πως σε έναν σύντομο επίλογο, ο Πούσκιν γράφει ότι η Λιζαβέτα παντρεύτηκε τον γιο του πρώην διαχειριστή της κόμισσας, έναν κρατικό αξιωματούχο με καλό μισθό. Ο Έρμαν, όμως, τρελάθηκε και τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Έχει εγκατασταθεί στο δωμάτιο 17, δεν απαντά σε ερωτήσεις, αλλά απλώς μουρμουρίζει με ασυνήθιστη ταχύτητα: Τρία, επτά, άσσος! Τρία, επτά, ντάμα!

Συνεπώς όσοι από εσάς επιθυμούν να ποντάρουν σε άλλο φύλλο εκτός της ντάμας, να μην ρισκάρουν το ποντάρισμα, γιατί εξερχόμενοι θα μουρμουρίζουν με ασυνήθιστη ταχύτητα ό,τι μουρμούριζε και ο ήρωας του Πούσκιν. Όσοι όμως επιθυμούν να ποντάρουν στη ντάμα, σίγουρα θα βγούν κερδισμένοι.

Γενική βαθμολογία

Εμφάνιση (πρόσωπο): 9,5

Εμφάνιση (σώμα): 9,5

Γενική συμπεριφορά: 10

Επικοινωνία: 10

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:10

Σχέση αξίας/κόστους: 12 (Δεν υπάρχει ως βαθμολογία αλλά αν υπήρχε θα το έβαζα σίγουρα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ​

Ημερομηνία συνάντησης: Ιούλιος 2023
Διάρκεια :1,5 ώρα
Κόστος: 150€
Συμπεριφορά γραφείου: Άψογη
Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν στο έπακρο.
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί : Βαθύ με γλώσσα
Πίπα : Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες; Σίγουρα!


Στην περίληψη του βιβλίου «Ντάμα Πίκα», έχεις ενσωματώσει ένα μεγάλο κομμάτι από την πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση που έχει κάνει για αυτό, ο εξαιρετικός Γιάννης Αντωνιάδης.
Έχεις αφαιρέσει όμως το κομμάτι στο οποίο κάνει έναν παραλληλισμό με τον «Παίκτη» του Ντοστογιέφσκι. Αυτό που αναφέρει το θέμα του πειρασμού και της παραδοξότητας.

Και βέβαια όπως ο παίκτης του Ντοστογιέφσκι έχει την ανείπωτη αδημονία να γευτεί έστω και για μία φορά την απόλαυση του κέρδους (έστω κι αν είναι πρόσκαιρο), την ίδια ανυπομονησία έχει και ο παίκτης του αγοραίου έρωτα από την στιγμή ακόμα που βλέπει μια καινούργια περίπτωση και σκέφτεται την πιθανότητα ενός ραντεβού.

Ποια είναι όμως η παραδοξότητα στην case study "DiorPoison";

Τι είναι αυτό το αταίριαστο του δευτέρου μέρους την κριτικής και που επιβεβαιώνει ο επίλογός της, που έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή λογική;


Θα απαντηθούν τα ερωτήματα όσο βρίσκεται στο σπορ η Malvina ή όταν αποχωρήσει θα πάρουν την θέση που τους αξίζει δίπλα στο:
Με ποιον τρόπο έφτασε εκεί, αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο γκρεμό και στο ρέμα;
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
12.220
Like
15.873
Πόντοι
3.656
received_3445208565734431.jpeg
Πατούσα Νο38 ; ή 39 ;
 

pank2

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Μηνύματα
5
Like
8
Πόντοι
0
Μια όμορφη καλημέρα σε όλους!
Θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και το ότι εκτιμώ τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά την γλώσσα και την μόρφωση, είχα την "τύχη" (την οποία εμείς την ορίζουμε εάν αναφερόμαστε στην παιδεία μας ) να έχω έντονη ενασχόληση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και διόλου δεν δυσκολεύτηκα να μάθω τα παραπάνω.
Δυστυχώς πολλοί θεωρούν ότι λόγω της δουλειάς μας, το νοητικό και μορφωτικό επίπεδό μας είναι χαμηλό και για αυτό διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο. Λάθος!

Επειδή είμαι πολυλογού θα προσθέσω κάτι τελευταίο που είχε γράψει ο Λιαντίνης.

"Το ένα, να μάθουνε τα παιδιά μας τη ζωντανή τους γλώσσα. Το άλλο, να μάθουνε τη νέα λογοτεχνία μας. Το τρίτο, να κατακτήσουν όσο αυτό είναι δυνατό την αισθητική τους μόρφωση. Να γίνουνε, δηλαδή, άνθρωποι αληθινοί και εύκοσμοι. Γιατί και Ροδόλφος Βαλεντίνο να φαίνεται κανείς, και Μαίρυλιν Μονρόε να φαίνεται, σαν δεν έχει αισθητική μόρφωση, είναι αγελαδινό και προβάτιο."

Τα φιλιά μου!
 

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Μηνύματα
449
Like
1.985
Πόντοι
201
Κορίτσι για σπίτι δεν λες τίποτα..και γεμιστά φτιάχνω, πονοκεφάλους δεν έχω, το στοματικό το λατρεύω..τι άλλο;;
Επειδή εμένα η μάνα μου στο χωριό με μεγάλωσε με σούσι, αν την κατέχεις την τέχνη, είμαι η τρίτη πρόταση γάμου... (σημείωσε σε παρακαλώ ότι έχω όλα τα δόντια μου και είμαι ντούρος, επίσης έχω στην ιδιοκτησία μου ένα μαντρί με 180 γίδια και 300 στρέμματα ποτιστικά. Τέλος, κάθε Σ/Κ θα φουλαρω πετρέλαιο στο Hilux και θα σε τσαρκαρω όπου λαχτάρα η καρδιά σου - για σουλατσα με σκάφος επιφυλασσομαι καθώς ως βουνίσιος η μόνη επαφή μου με το νερό είναι κάθε Σάββατο βράδυ που παίρνω το εβδομαδιαίο μπανιαρισμα μου). Αυτά.
 

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Μηνύματα
493
Like
1.378
Πόντοι
201
Άστα αυτά, εδώ βλέπω πράγματα και θαύματα .... σέ αποκάλεσε ή όμορφη @dimigoall μου :embarrased:

Γνωστό για την αδυναμία που σου έχουν οι κοπέλες αλλά εδώ οφείλετε εξηγήσεις κύριε :tooth::tooth:
Έτσι είναι φίλε μου, οι αδυναμίες δεν κρύβονται! :cheesy:
Πέρασε το μισό μπού από εδώ αλλά μόνο 3-4 απεκάλεσε με το κτητικό "μου"!
Τους @dimigoall , @bigmountain89 , @antonisstepway και @Odin_
Τα συμπεράσματα δικά σου :dunno:
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.084
Κριτικές
94
Like
46.366
Πόντοι
17.311
Ούτε οι 13 αναπάντητες με απόκρυψη στις 3 το πρωί θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα επίσης.
α και περιμενα να μου πεις αριθμο, σε προηγουμενο αναλογο ποστ μου.
εμ δεν κρατιουνται οι καβλαντηδες βλεπεις :zombie::uglystupid:
im horny jack nicholson GIF
fap GIF

btw... 13 μονο???
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom