Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.467
- Πόντοι
- 28.246
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Εγώ βγήκα καλομάθημένος και τα διαλέγω.Τρώω τα πάντα, ένεκα πολέμου πρέπει να είμαι προετοιμασμένη..
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Εγώ βγήκα καλομάθημένος και τα διαλέγω.Τρώω τα πάντα, ένεκα πολέμου πρέπει να είμαι προετοιμασμένη..
σωστη...Τρώω τα πάντα, ένεκα πολέμου πρέπει να είμαι προετοιμασμένη..
Εσένα σου έχουμε σούσι και σάκε που είσαι γκουρμέ (βλέπε αρίστοςΜου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Εγώ βγήκα καλομάθημένος και τα διαλέγω.
Ας πάρει και βάρος, θα τον κάνω εγώ να τα χάσει τα κιλά..Εσένα σου έχουμε σούσι και σάκε που είσαι γκουρμέ (βλέπε αρίστος) και διατηρείς και σιλουέτα
![]()
Στέκα τον κόβω τον ζεμπούδιο...θα ζητάει προβατίνες μετά να σταθεί στα πόδια του...Ας πάρει και βάρος, θα τον κάνω εγώ να τα χάσει τα κιλά..
Πόσο βάρος να πάρω ακόμα;Ας πάρει και βάρος, θα τον κάνω εγώ να τα χάσει τα κιλά..
Δεν θα μου τον πειράζεις...Στέκα τον κόβω τον ζεμπούδιο...θα ζητάει προβατίνες μετά να σταθεί στα πόδια του...
Ο ζεμπού αρέσκεται σε πειράγματα και όμορφες κορασίδες....Δεν θα μου τον πειράζεις...![]()
Είσαι ψηλός,έχεις περιθώριαΠόσο βάρος να πάρω ακόμα;
ΩΝΣΓΚαλημέρα
![]()
Αυτό το στήθος πρέπει να μπει ως λεζάντα στο σχετικό λήμμα σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες!Καλημέρα
![]()
ΑπίστευτοΚαλημέρα
![]()
ασσλυπητο μωρο!!!ποοοοΚαλημέρα
![]()
Κορμί φιδίσιο!Καλημέρα
![]()
Χριστός και Απόστολος!!!!Καλημέρα
![]()