tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 736
Αχα οκ!!![]()
Αυτά από κοντά..!
Αχα οκ!!![]()
Αυτά από κοντά..!
Ας γίνω ακόμη ένας που θα σχολιάσει την φωτογραφία αυτή! Επιτομή του αισθησιασμού με όμορφες καμπύλες! Ανυπομονώ να τις απολαύσω από κοντά! ;)Καλησπέρα
![]()
Εδώ λοιπόν βλέπουμε την προσωποποιηση του αισθησιακου,της ομορφιάς και της σεξουαλικοτητας πάνω σε αυτό το πλάσμα. Σταυρώστε με ελεύθερα....ξέρεις εσύ.Καλησπέρα
![]()
Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.Καλησπέρα
![]()
ΕγωΣόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Η Γυναίκα δεν παίζεται..Η λεπτομέρεια είναι αυτή που σκαλωνει το μυαλό μου . Κοιτάξτε την λεπτή μαύρη γραμμή που περικλείει το όμορφο μπούτι..Είσαι εσύ μια τρέλα μου και αμαρτία .. δεν χωράει αμφιβολία πως για σένα ζω ... Λέγε.... Ποιος τραγουδιστής; Μύστες μου.. μην πείτε το όνομα του !!!![]()
Αραγε αυτη η λεπτη γραμμη εμποδιζει τη κυκλοφορια του αιματος;;;Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Η Γυναίκα δεν παίζεται..Η λεπτομέρεια είναι αυτή που σκαλωνει το μυαλό μου . Κοιτάξτε την λεπτή μαύρη γραμμή που περικλείει το όμορφο μπούτι..Είσαι εσύ μια τρέλα μου και αμαρτία .. δεν χωράει αμφιβολία πως για σένα ζω ... Λέγε.... Ποιος τραγουδιστής; Μύστες μου.. μην πείτε το όνομα του !!!![]()
Ένας Γάλλος δεν είναι νομίζω?Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Και ήμουν έτοιμος να απαντήσω.Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Όχι ρε Πρόεδρε γεννημένος το 1919Και ήμουν έτοιμος να απαντήσω.
Λυπάμαι την πρώτη κοπέλα που θα συναντήσει τον Παστελιο@pastelios αντε ποτε θα γυρίσεις θα το παρουνε στρατο το κορίτσι παρουσιάζεται
Όχι και γεννημένος το 19. Αλλιώς θα είχα πεθανει. Δεν είμαι ο Μαθουσάλας. ΧαχαΌχι ρε Πρόεδρε γεννημένος το 1919
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λυπάμαι την πρώτη κοπέλα που θα συναντήσει τον Παστελιο
Εγώ λυπάμαι εμένα.....Όχι ρε Πρόεδρε γεννημένος το 1919
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λυπάμαι την πρώτη κοπέλα που θα συναντήσει τον Παστελιο
Όχι εσύ ρε.. ο τραγουδιστήςΌχι και γεννημένος το 19. Χαχα
6 και σήμερα....@pastelios αντε ποτε θα γυρίσεις θα το παρουνε στρατο το κορίτσι παρουσιάζεται
Αμάν ρε.. 6 μέρες με τέτοια φωτογραφία;6 και σήμερα....
Τι να κάνω ρε να έρθω κολυμπώντας?? Σήμερα ταξιδεύω.... Αλλά όλα έχουν μπει στο δρόμο τους αγαπητέ!!!Αμάν ρε.. 6 μέρες με τέτοια φωτογραφία;
Για πολύ γλείψιμο... Αλλά το πραγματικό κυρίως...![]()
Αυτά από κοντά..!
Sexy girl!!!Καλησπέρα
![]()