Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 219.848
Ε ναι γυναικάρα υπέροχη! Έχεις απόλυτο δίκιο, όσο περισσότερη σημασία δίνεις στους καφρους, τους δίνεις χώρο για να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ που κουβαλούν. Και αυτό το ξέρεις καλύτερα από όλους, τότε που όλα αυτά τα κατακάθια προσπαθούσαν να σε μειώσουν και να σε πληγώσουν. Και τώρα οι ίδιοι παρακαλάνε να τους δεχτείς!! Αχ Τζο μου, είσαι πραγματικά τόσο όμορφος άνθρωπος που προσπαθείς να δώσεις δύναμη και σε άλλες κοπέλες του χώρου, πράγμα πολύ πολύ σπάνιο. Και κλείνοντας για το κοριτσάκι μας εδώ, ο σοφός λαός λέει μια παροιμία για όλους αυτούς τους υπανθρώπους. " Αν ο Θεός άκουγε τα κοράκια, θα είχε γεμίσει τον τόπο πτώματα". Οπότε πλήρη και παντελή αδιαφορία στις στοχευμένες κακίες που γράφουν και αφού δεν θα υπάρχει ακροατήριο, σύντομα θα σταματήσουν
Σ αγαπώ πολύ και ως πελατη, αλλα πανω απ ολα ως ΑΝΘΡΩΠΟ (το ξέρεις χρονια)
Σ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ολα..
*είναι πεισματάρα η νεαρά,οπως εγω ακριβώς και την γουστάρω!
* ο συγκεκριμένος που κάνει επίθεση εδω στην μικρή ,πριν αρκετό καιρό έκανε και σε μένα στο νημα μου,γιατί είχε εκφρασει τότε επιθυμία για 2ωρο ραντεβού κι είπα όχι δεν κάνω,φυσικα συνεχίζει να με κραζει απο αντίδραση,αλλα ποιος τον παίρνει σοβαρά..ουδείς απ οτι βλέπω ,πλην ομοίων του ισως..
Φιλάκια!
Τελευταία τροποποίηση:

της φταίνε οι τρίχες