Νέα

Male Domination & BDSM : Το Χρέος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM : Το Χρέος – 1ο
/2014/09/male-domination-bdsm-1.html



Περίληψη :
Η οικονομική κρίση έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Χριστίνα , μια 20άχρονη φοιτήτρια που δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις των σπουδών της και καταλήγει να χρωστάει στον σπιτονοικοκύρη της .
Εκείνος απαιτεί τα χρήματά του και καταλήγει να της κάνει μια ανήθικη πρόταση . Να πατσίσει σε «είδος» .. όπως χαρακτηριστικά της είπε .

Φετίχ
Male Domination & BDSM

Η Χριστίνα μπήκε βιαστικά στο ασανσέρ και πίσω της μπήκε ο Κύριος Δημήτρης , ο 50άρης σπιτονοικοκύρης της που έμενε στο ρετιρέ και της είχε ενοικιάσει την γκαρσονιέρα που έμενε ως φοιτήτρια στο 1ο όροφο . Ενοχλήθηκε πάρα πολύ αλλά δεν το έδειξε .

Η Χριστίνα ήταν μια όμορφη καστανή κοπέλα 20 ετών , ψηλή με πολύ όμορφο πρόσωπο και καλίγραμμο σώμα η οποία είχε έρθει από την επαρχία να σπουδάσει στην Αθήνα . Ο Κύριος Νίκος  όπως τον αποκαλούσε χωρίς να πιστεύει καθόλου όμως ότι ήταν «κύριος» ήταν ένα 50άρης χωρισμένος , με άγρια χαρακτηριστικά και τριχωτά χέρια που από την πρώτη στιγμή της έριχνε χυδαίες ματιές είτε στο κωλαράκι είτε στα στηθάκια της που διαγράφονταν πάντα προκλητικά από τα σέξυ κορμάκια και σορτσάκια που φορούσε .

Ηξερε ότι την έβλεπε και έκανε πρόστυχους συνειρμούς και χυδαίες φαντασιώσεις αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι μιας και είχε ένα πολύ ωραίο και συντηρημένο διαμέρισμα και είχε ζητήσει και πολύ χαμηλό ενοίκιο .

Δύο χρόνια μετά η Χριστίνα ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και οι δικοί της την υποστήριζαν με μεγάλη δυσκολία. Είχε απολύθεί από την καφετέρεια που εργαζόταν ως γκαρσόνα , είχε αφήσει νοίκια πίσω και ο Κύριος Νίκος γινόταν ολοένα και πιο πιεστικός .

Τώρα στο ασανσέρ , είχε στριμωχτεί σε μια γωνία και ο Κύριος Νίκος την κοίταξε με αυστηρότητα .

- Τι θα γίνει Χριστίνα ; Έχεις αφήσει πολλά ενοίκια πίσω ! Σκοπεύεις να φύγεις και να αφήσεις φέσι ; Είπε επικριτικά .

- Όχι Κύριε Νίκο Δεν ήθελα να μείνω πίσω στις πληρωμές αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα .

- Μη φοβάσαι μωρό μου ! Εσύ ένα τόσο όμορφο κοριτσάκι μπορείς να βρείς και άλλο τρόπο !

Πλησίασε και την στρίμωξε στο ασανσέρ ενώ με μια αιφνιδιαστικη κίνηση την φίλησε στα χείλη ενώ το χέρι του κατέβηκε και χούφτωσε το κωλαράκι της. Η Χριστίνα αντέδρασε άσχημα και του άστραψε ένα σκαμπήλι . Βγήκε από το ασανσέρ τρέχοντας ενώ ο Νίκος βγήκε από πίσω

- Θα το πληρώσεις αυτό πουτανάκι ! Θα βάλω δικηγόρο και θα δεις .

Ο Νίκος πραγματοποίησε την απειλή του . Σε λίγες ημέρες ένα εξώδικο πανικόβαλε την Χριστίνα η οποία ήταν πλέον σε απελπιστική κατάσταση .

Αποφάσισε να παει να τον βρεί η ίδια και να παρακαλέσει για μια παράταση χρόνου χωρίς όμως να γνωρίζει πως θα της συμπεριφερόταν ο ίδιος ύστερα από το συμβάν στο ασανσέρ .

Βρέθηκε λοιπόν στην πόρτα του και χτύπησε . Εκείνος της άνοιξε και την κοίταξε με άγριο βλέμμα .

- Ήλθες να πληρώσεις ; Ρώτησε απαιτητικά .

- Κύριε Νίκο θα ήθελα να μιλήσουμε .

- Δεν έχουμε να πούμε τίποτε ! Έχεις λεφτά ; Ρώτησε ακόμα πιο άγρια .

- Ήλπιζα μήπως φτάναμε σε κάποια «συμφωνια και συννενόηση» είπε με το βλέμμα κατεβασμένο και έτοιμη να κλάψει .

Ο Νίκος της είπε να περάσει και η πόρτα έκλεισε πίσω της .

- Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ! Αφού είσαι τόσο κακομαθημένη και αγενής , θα μου δώσεις τα λεφτά μου αλλιώς να τα μαζεύεις να φεύγεις από εδώ μέσα

- Σας παρακαλώ Κύριε Νίκο ! Το μέλλον μου … πήγε να πει η Χριστίνα αλλά η συνέχεια την εξέπληξε

Ο Νίκος της άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι και την βούτηξε από το μαλλί.

- Τιι λες μωρή καριόλα που ήλθες να απαιτήσεις και να φωνάξεις στο σπίτι μου ! Ε κακομαθημένη καριόλα .
Η Χριστίνα δέχτηκε ακόμα δύο σκαμπήλια και έπεσε στο καναπέ βάζοντας τα κλάματα .

- Τι με νοιάζει για το μέλλον σου μωρή καριόλα ! Να πας να γίνεις μοδίστρα ! Εγώ θα σε σπουδάσω ; Θέλω τα λεφτά μωρή αλλιώς ετοιμάσου να πας φυλακή

- Μη σας παρακαλώ ! Θα κάνω ότι θέλετε ! Είπε η Χριστίνα παραδομένη

Επιτέλους ο Νίκος άκουσε αυτό που ήθελε και τότε χάιδεψε το σόρτς του . Άρχισε να διαφαίνεται ένα «φούσκωμα» που τρόμαξε την Χριστίνα η οποία είχε μέχρι τότε συνηθίσει να της φέρονται με τρυφερότητα οι άντρες .




- Καριόλα μου χρωστας ! Θα μου γλείψεις το πούτσο και θα σε γαμήσω από το μουνί και το κώλο ! Όταν πατσίσουμε θα δούμε μετά τι άλλα θα κάνεις κάθε μήνα για να μη σε πετάξω έξω !

- Εντάξει ! Είπε κλαίγοντας η Χριστίνα αλλά προς έκπληξή της ο Κύριος Νίκος της άστραψε ακόμα δύο σκαμπηλια και την βούτηξε από το μαλλί σηκώνοντας την όρθια

- Μη μου λες εμένα εντάξει καριόλα λες και κάνεις αγγαρία ! Είναι τιμή σου να ρουφήξεις τη πούτσα μου ! Κατάλαβες πουταναριό ; Θέλω να σε ακούσω να το λες !

- Σας παρακαλώ Κυρίε Νίκο … είπε κλαίγοντας και κατέρρευσε στο πάτωμα .

- Εσύ γαμιόλα δε μαθαίνεις με το καλό ! Θα μάθεις με το άσχημο .

Τράβηξε την λουρίδα του και άρχισε να της ρίχνει ξυλιές στα μπούτια που εξείχαν από το σορτσάκι της και πάνω στο κωλαράκι ! Η Χριστίνα άρχισε να κλαίει και να ικετεύει αλλά ο Κύριος Νίκος αλύπητα συνέχισε να της ρίχνει ξυλιές με τη ζώνη.

- Σας παρακαλώ Κύριε Νίκο ! Αφήστε με να σας γλείψω το καυλί !

Η αξιοπρέπεια είχε πάει περίπατο για την όμορφη φοιτήτρια καθώς κοίταξε στα μάτια το δυνάστη της και ικέτεψε να του κάνει πιπα .

- Έτσι μπράβο καριολάκι ! Έλα ! Φέρσου καλά και θα δεις πόσο καλά θα τα πάμε !
Ο Νίκος κατέβασε το σόρτς του μαζί με το εσώρουχο και αποκάλυψε ένα τεράστιο χοντρό καυλί γεμάτο φλέβες και τρίχες . Η Χριστίνα τρόμαξε . Δεν ήταν παρθένα αλλά τέτοιο μέγεθος δεν είχε ξαναδεί .

Πλησίασε και η έντονη οσμή ιδρώτα και βαρβατίλας έφτασε στα ρουθούνια της. Το πήρε ελαφριά στα χείλη της , το έγλειψε . Ο Νίκος της άστραψε εκ νέου ένα σκαμπήλι .

- Άσε τις μαλακιες μωρή πουτάνα και ρούφα καλά τη ψωλή μου !

Η Χριστίνα πήρε το καυτό κομμάτι κρέατος στο στόμα και άρχισε να το πιπώνει αδέξια προκαλώντας την οργή του Νίκου που την έβριζε και την χαστούκιζε κάθε τόσο .

- Από πίπα τα πας χάλια ! Τόσο άχρηστη είσαι ! Για να δούμε τα «καλούδια» είπε γελώντας πρόστυχα και της έβγαλε το σορτσάκι και το μπλουζάκι αποκαλύπτωντας το νεανικό κορμάκι της Χριστίνας .
-
Άρχισε να της φιλά το λαιμό ενώ τα χέρια του κατέβηκαν στο μουνάκι της που έσταζε από καύλα. Δεν προλάβαινε να χουφτώνει το νεανικό της κορμάκι ενώ εκείνη έκλαιγε με λυγμούς .

- Έχεις ονειρικό μουνάκι ! Έλα να σε γαμήσω ! Ήλθε η ώρα να «πληρωθώ»

Την ξάπλωσε ανάσκελα στο καναπέ και έφερε το σκληρό του πούτσο πάνω στα ροδαλά μουνόχειλα ! Τα έτριψε λίγο και της έμπηξε το τεράστιο καυλί μέσα ξεσκίζοντας την στενή της μουνότρυπα και σκάβοντας βαθιά στην μήτρα της .

Η Χριστίνα ούρλιαξε από το πόνο αλλά εισέπραξε ακόμα 2 χαστούκια ενώ της έστριξε και τις ρόγες με δύναμη και εκδικητικότητα . Ο Νίκος άρχισε να γαμά λυσσασμένα το νεανικό της μουνάκι . Ο χοντρός του πούτσος είχε χωθεί λαίμαργα στο καυτό της μουνάκι και το πήδηξε με ένταση και βία .

Όταν χόρτασε γαμήσι από το μουνί ο Νίκος βγήκε από μέσα της και το καυλί του γυάλιζε από τα κολπικά της υγρα.

- Στήσε το κώλο σου μωρή , Θα σου ξεσκίσω το σουφράκι ! Δεν πιστεύω να το έχεις δώσει σε κανέναν !

Η Χριστίνα σηκώθηκε και τα πόδια της έτρεμαν από το γαμήσι ! Στήθηκε στα 4 και ο Νίκος χαιδεψε το κωλαράκι της . Ανοιξε ελαφρά τα κωλομέρια της και έχωσε τη γλώσσα του πάνω στην ροδαλή κωλοτρυπίδα της γλείφοντάς την .

Ηταν πρωτόγνωρα χάδια για εκείνη . Τινάχτηκε σα να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα καθως κανείς δεν την είχε γλείψει ποτέ εκει .

Ο Νίκος της έδωσε ένα κωλοσκάμπηλο για να στηθεί καλύτερα , σάλιωσε και το καυλί του και το άγγιξε στην παρθένα κωλοτρυπίδα της. Άρχισε να σπρώχνει και η Χριστινά πόνεσε τόσο πολύ που έκανενα φύγει . Μάταια όμως.



Ο γαμιάς της ήταν άγριος και επιθετικός καθώς έπεσε επάνω της με όλο το βάρος του και κάρφωσε βαθιά το καυλί του στο στενό της κώλο κάνοντάς την να μπηξει τα κλάματα .

- Έτσι καριόλα ! Όλο το καυλί στη κωλάρα σου ! ΄Πουτάνα ξεφτυλισμένη που είχες τη μύτη σου ψηλά ! Γαμήσου τώρα σαν τις πουτάνες του Μεταξουργείου

Με σαδισμό και αγριότητα άρχισε να της πηδάει το κώλο με βαθιες ψωλιές και ρυθμικές κινήσεις καθως άνοιγε το στενό της κωλάντερο ! Το κωλαράκι της ήταν το καλύτερο που είχε γαμήσει ποτέ και η όλη φάση τον είχε καυλώσει πάρα πολύ . Την έσκιζε σαν Αφέντης , σαν Κυρίαρχος και εκείνη κλαίγοντας με λυγμούς είχε αποδεχτεί την μοίρα της .

Έχυσε βαθιά στο κώλο της με ένα μακρόσυρτο βογγητό μια τεράστια ποσότητα σπέρματος που όταν έβγαλε το καυλί του έσταξε στο πάτωμα . Τότε της έδωσε ένα σκαμπήλι και την έβαλε να γλείψει από το πάτωμα πα χύσια που έσταξαν από το κώλο της .

Η εξευτελιστική συνεύρεσή τους τελείωσε με την Χριστίνα να καθαρίζει το καυλί του από τα χύσια και τα υγρά του κώλου της . Μετά ντύθηκε και ο Νίκος στράφηκε προς αυτή .

- Το μουνάκι σου και το κωλαράκι σου πλήρωσαν τα χρεωστούμενα. Δεν θα παω στην εφορία και την αστυνομία . Έχεις 10 μέρες καιρό να ξεκουμπιστείς από εδώ . Αν όμως θέλεις να μείνεις «σπιτωμένη» και να μη πληρώνεις τίποτε συνεχίζοντας τις σπουδές σου , να ξέρεις ότι είναι άλλη συμφωνία .

Η Χριστίνα άκουγε με το κεφάλι κατεβασμένο και το πρόσωπο κόκκινο από ντροπή καθώς ο κώλος της ακόμα ήταν χυμένος και πονεμένος από το τεράστιο καυλί του Νίκου .

- Θα σε αφήσω να μείνεις αλλά θα γίνεις σκλάβα μου ! Θα υπάρχουν πολύ σκληροί όροι ! Η λέξεις ξεφτυλισμένη πουτάνα που περιγράφουν τώρα την κατάστασή σου θα είναι πολύ μακριά από αυτό που θα γίνεις στα χέρια μου ! Απόφάσισε μέχρι αυριο και αν θες να μεινεις , να έρθεις την ίδια ώρα φορώντας τα πιο σέξυ κυλοτάκια έχεις !

Την πέταξε έξω και τρικλίζοντας η Χριστίνα πήγε σπίτι της κλαιγοντας και μπήκε στο μπάνιο κάτω από το καυτό νερό .  Το μουνάκι της έκαιγε από το γαμήσι αλλα την μεγαλύτερη ζημιά την είχε πάθει ο κώλος της !

Μια ποσότητα σπέρματος κύλισε από την τρύπα της προς τα κάτω . Έβαλε τα κλάματα βλέποντας στο καθρέπτη πόσο είχε ερεθιστεί και πόσο είχε ανοιξει η τρυπούλα της που έκαιγερ αφόρητα ενώ ανάβλυζε σπέρμα .

Ξάπλωσε και στο μυαλό της έρχονταν μπροστά διαρκώς οι σκηνες του γαμησιού που έφαγε ενώ δεν ήξερε τι να κάνει με την ανήθικη προταση του Νίκου !

Θα δεχόταν ; Για χάρη των σπουδών της ;

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... )

Photographs : Tumblr
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom