nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.169
- Πόντοι
- 456
Ακριβώς...Ναι για να μην βλεπεις φατσα
Εχει ένα στόμα σαν αεροδρόμιο..
Ακριβώς...Ναι για να μην βλεπεις φατσα
και από μύτη...σκίζει...πάω να σε μυρίζει και πιάνεται για peggingΑκριβώς...
Δε θα γεράσει ποτέ η καριολαρα
Απο τι αραγε?Ακριβώς...
υπονοείς ότι κάποιος/οι έστριψε/αν το «τιμόνι» σε κρίσημη/ες στιγμή/ες;Απο τι αραγε?
Απο τις τσιμπουκαρες που εκανε ολα αυτα τα χρονια.υπονοείς ότι κάποιος/οι έστριψε/αν το «τιμόνι» σε κρίσημη/ες στιγμή/ες;
Ναι, το κατάλαβα ότι αυτό σκέφτηκες, αλλά είπα να είμαστε κόσμιοι μανΑπο τις τσιμπουκαρες που εκανε ολα αυτα τα χρονια.
Η Μάγκι με την κωλάρα της έχει γράψει ιστορία.Μια κωλαρα μονο...και τελος!!!!Μπαζοκατασταση πολυδιαφημισμενη λογω Πολυχρονιου και "ψηστη ψαριων"....πολυ ταιριαστη αυτη η ξεπετα κιολας καθως και η ιδια στην φατσα σε σκυλοψαρο φερνει!!!!
Φιλε πολυ καλη ιδεα καθως η Μαγκι εχει φουλ εξτρα πισω κινηση και πλεον ως mature πιανει και αυτην την κατηγοριαΑν ειμουν Σειρηνάκης, θα τις έδινα 100κ να κάνει gangbang με αραπάδες! Να πέσει το ίντερνετ
Την εγλειφα και χεσμενηΤι παταρο μοστραρει η καύλα...
![]()
Μια χαρα τα λες εσυ...αλλα εξακολουθω να την βρισκω επιεικως μετρια κουγκαρογκομενα στα προθυρα του gilf!!!!Σεβαστη η πορεια της στη showbiz οπως και στη μουσικη,μια χαρα προγραμμα κανει την εχω ακοσει να παιζει σε μαγαζι!!!!!Αλλα....δεν μου λεει κατι....μια κωλαρα μονο!!!Η Μάγκι με την κωλάρα της έχει γράψει ιστορία.
Τα περισσότερα εξώφυλλα στο ελληνικό playboy μαζί με την Χριστίνα Παππά.
Δεν είναι τυχαίο. Αλλιώς θα έβαζαν όμορφες.
Ο Πολυχρονίου ήταν στο ξεκίνημα για να γίνει γνωστή.
Έχουν χωρίσει τουλάχιστον 20 χρόνια, αλλά αυτή εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο ακόμα και σήμερα.
Την καλούν να κάνει πασαρέλα χωρίς να είναι μοντέλο .
Ούτε αυτό είναι τυχαίο.
Επίσης η φωνή της ήταν για πολλά χρόνια στο ξεκίνημα της Telestet ως τηλεφωνητής.
Επίσης από την κωλάρα της έχει και μεγάλη περιουσία.
Δεν αντιλέγω. Απλώς θέλω να δείξω ότι ακόμα και με αυτήν την φάτσα, που αντικειμενικά δεν είναι ωραία, ενώ κοντεύει τα 60, την επιλέγουν για επιδείξεις μόδας σχεδιαστές. Αυτό κάτι λέει σίγουρα.Μια χαρα τα λες εσυ...αλλα εξακολουθω να την βρισκω επιεικως μετρια κουγκαρογκομενα στα προθυρα του gilf!!!!Σεβαστη η πορεια της στη showbiz οπως και στη μουσικη,μια χαρα προγραμμα κανει την εχω ακοσει να παιζει σε μαγαζι!!!!!Αλλα....δεν μου λεει κατι....μια κωλαρα μονο!!!
Παιρνει αριστα λοιπον στις δημοσιες σχεσεις της....δεν εχει αυτο να κανει σε τιποτα με τα φυσικα προσοντα της...μην τα μπερδευουμε!!!!Δεν αντιλέγω. Απλώς θέλω να δείξω ότι ακόμα και με αυτήν την φάτσα, που αντικειμενικά δεν είναι ωραία, ενώ κοντεύει τα 60, την επιλέγουν για επιδείξεις μόδας σχεδιαστές. Αυτό κάτι λέει σίγουρα.
Είναι τι εκπέμπει σαν γυναίκα, όχι πόσο ωραία είναι.
οκ ο καθένας την γνώμη τουΠαιρνει αριστα λοιπον στις δημοσιες σχεσεις της....δεν εχει αυτο να κανει σε τιποτα με τα φυσικα προσοντα της...μην τα μπερδευουμε!!!!
Πω μια γεμάτη κωλαρα που έχει