Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το τσιμπούκι ήταν με καπότα.
Γραψε καμμια κριτικη ρε αδερφεΘα προσπαθήσω να γράψω αύριο.Γραψε καμμια κριτικη ρε αδερφε
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα προσπαθήσω να γράψω αύριο.
Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει.
Έχεις δει άλλες κριτικές μου;
Ρε συναγωνιστές η Εβελίνα δεν είναι μια μολδαβη κοντη με μεγάλο κώλο? Την είχα δει πορτα πιο παλια στο Σ45 αλλα δεν μου γεμισε το μάτι.
Για την ίδια γραφετε οτι είναι τόσο καλή στο πρόγραμμα?
ΥΓ. Καμια καινούργια ρε Λιζακι θα φέρεις....
περασμα προ ημερων απο τον χωρο αρκετα πρωινη ωρα αλλα μεσα στα πλαισια του ωραριου, γυρω στις 10.30, η μονη διαθεσιμη η Εβελινα και αλλη μια ξανθεια μιλφ...αναμενοντουσαν ενιχσυσεις γενικοτερα οποτε και την εκανα και γω....νομίζω ότι είναι ρωσίς και όχι μολδαβή.
περασμα προ ημερων απο τον χωρο αρκετα πρωινη ωρα αλλα μεσα στα πλαισια του ωραριου, γυρω στις 10.30, η μονη διαθεσιμη η Εβελινα και αλλη μια ξανθεια μιλφ...αναμενοντουσαν ενιχσυσεις γενικοτερα οποτε και την εκανα και γω....

Αυτο δεν μπορω να το απαντησω με σιγουρια...Tσιμπούκια ακάποτα κάνει η Εβελίνα ή να απευθυνθούμε αλλού?
Ναι, είναι Ρωσίς.νομίζω ότι είναι ρωσίς και όχι μολδαβή.
εντελως ακαποτα και με λυσσα...Tσιμπούκια ακάποτα κάνει η Εβελίνα ή να απευθυνθούμε αλλού?
εντελως ακαποτα και με λυσσα...

Δυσκολεύεται λίγο με το τελειωτικό στο στόμα και αποφεύγει τα γλωσσόφιλα....

Χαίρομαι που διαβάζω ότι είναι γενικό το θέμα, γιατί το είχα πάρει λίγο προσωπικά.Δυσκολεύεται λίγο με το τελειωτικό στο στόμα και αποφεύγει τα γλωσσόφιλα....
εντελως ακαποτα και με λυσσα...