Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 164.131
- Πόντοι
- 16.131
Ο σέρβερ θα πέσει το βράδυ από @dimigoall που θα πει ερωτική ιστορίαΡίξε μια φώτο να πέσει ο σέρβερ!

Ο σέρβερ θα πέσει το βράδυ από @dimigoall που θα πει ερωτική ιστορίαΡίξε μια φώτο να πέσει ο σέρβερ!

Δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο, δεν έχω λόγο να απολογηθώ για κάτι.@Deadly_words88
Με πέτυχες μια φορά "τυχαία" τον Νοέμβρη για χάρη μιας κοινής μας φίλης, αλλιώς δεν θα με έβλεπες ούτε τότε.. να προσέχουμε τι λέμε και να μην βγάζουμε χολή όταν τρώμε άκυρο![]()
θα καλεσω κ την βικυΟ σέρβερ θα πέσει το βράδυ από @dimigoall που θα πει ερωτική ιστορία![]()

θα καλεσω κ την βικυ![]()
Αν είναι σαν του @athinaios44 ...άστο καλύτερα....Ο σέρβερ θα πέσει το βράδυ από @dimigoall που θα πει ερωτική ιστορία![]()
εκανα καταθεση ψυχηςΑν είναι σαν του @athinaios44 ...άστο καλύτερα....

Και σκετο κατάθεση να έλεγεςεκανα καταθεση ψυχης![]()

Πεσταααααα…εμφανιστεί η υπέρτατη….@Deadly_words88
Με πέτυχες μια φορά "τυχαία" τον Νοέμβρη για χάρη μιας κοινής μας φίλης, αλλιώς δεν θα με έβλεπες ούτε τότε.. να προσέχουμε τι λέμε και να μην βγάζουμε χολή όταν τρώμε άκυρο![]()
Και εγώ ψάχνω την ροξι. Δεν πιστεύω ότι αποσύρθηκε ήταν δυναμίτης.Ξερει καποιος κατι για τη Ροξυ;
Καλά, αν μάθεται κάτι. Ενημερώστε και εδώ!Και εγώ ψάχνω την ροξι. Δεν πιστεύω ότι αποσύρθηκε ήταν δυναμίτης.
Δεν έκανε ποτέΚαλησπερα και χρονια πολλα. Η νεμεσις εχει σταματησει το πρωκτικο;
Όλες ,σχεδον, μέσα από όσα έχω ζήσει με το ανάλογο δωρο κάτι παραπάνω κάνουν από υπηρεσίες. Οποτε ίσως να του είχε δώσει του παραπάνω και να ρωτάει..Δεν έκανε ποτέ