Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.542
- Πόντοι
- 456
ακόμη έχετε εκεί την αγενή τηλεφωνήτρια?
καλημέρα όλη μέρα μωρακλες!!!!Διαθέσιμη από 16:00![]()
Πύραυλο μας τον έκανες ρε μωρό μου!! Τι λάρα είναι αυτή...καλημέρα όλη μέρα μωρακλες!!!!Διαθέσιμη από 16:00![]()
Ανυπομονώ....Κωλαρα ΕΠΟΣ!
Θα τιμηθεί σύντομα η κορασίδα!
Έτσι θέλω να σας τρελενω.. .Πύραυλο μας τον έκανες ρε μωρό μου!! Τι λάρα είναι αυτή...
Είσαι μια ανάφτρα εσύ...Έτσι θέλω να σας τρελενω.. .
Καμμια πρωινή κοπελιά παίζει ;
Συνήθως από 13:00ξεκιναμε ραντεβού..σαν γραφείο.Αλλά δεν γνωρίζω ποια κοπέλα μπορεί να είναι διαθέσιμη εκείνη την ώρα.. Μπορείς να εποικηνωνησεις με το γραφείοΚαμμια πρωινή κοπελιά παίζει ;
ΝΑι ολα τα γραφεια μεσημεριατικα ξεκινατε. Για τους πρωινους,, στα τετοια σας . χαχαχαχαχαχαχΣυνήθως από 13:00ξεκιναμε ραντεβού..σαν γραφείο.Αλλά δεν γνωρίζω ποια κοπέλα μπορεί να είναι διαθέσιμη εκείνη την ώρα.. Μπορείς να εποικηνωνησεις με το γραφείο
Έχεις ένα δικιοΝΑι ολα τα γραφεια μεσημεριατικα ξεκινατε. Για τους πρωινους,, στα τετοια σας . χαχαχαχαχαχαχ
που τη βρισκουμε την κοπελα?Ήρθα και εγώ στην παρέα σας μωράκια ❤
Και που να το βρωΈχεις ένα δικιο
Είναι νέα κοπέλα στη δουλειά η Λούσυ, δε δίνει φιλιά, τα υπόλοιπα τα κάνει στο βασικό πρόγραμμα.H Λουση ουτε πίπα χωρις, ούτε φιλία, ούτε τελειωμα στομα;
Στην καρτέλα της Αφροδίτης λέει σκέτο φιλιά, δίνει χωρίς γλώσσα;
Της Λουση η καρτέλα είναι σχεδόν άδεια στο site..Είναι νέα κοπέλα στη δουλειά η Λούσυ, δε δίνει φιλιά, τα υπόλοιπα τα κάνει στο βασικό πρόγραμμα.
Η Αφροδίτη κάνει όλα τα προγράμματα εκτός πρωκτικού.
Βάλτε καμια να δίνει λοκο ομωσΕίναι νέα κοπέλα στη δουλειά η Λούσυ, δε δίνει φιλιά, τα υπόλοιπα τα κάνει στο βασικό πρόγραμμα.
Η Αφροδίτη κάνει όλα τα προγράμματα εκτός πρωκτικού.