magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 68.568
Για πρωϊνά ραντεβού, καμμία διαθέσιμη ;Καλημερες όμορφες και καυλιαρικες...Υγρή και καυλωμενη σας περιμένω για τελίτσες...Διαθέσιμη από 14:00
μου αρεσει το υγρη και καυλωμενη, σε λιγο θα μαs πειs ρε Εμμανουελα οτι μαs γουσταρειs κι ολαs , ποσο fake ρεΚαλημερες όμορφες και καυλιαρικες...Υγρή και καυλωμενη σας περιμένω για τελίτσες...Διαθέσιμη από 14:00
Για πρωϊνά ραντεβού, καμμία διαθέσι
Αν είμαι καυλιαρα και γουστάρω συνέχεια πουτσα εσένα μωρό μου τι σε κόφτει??Φταίω εγώ που είμαι καυλωμενη συνέχεια?μου αρεσει το υγρη και καυλωμενη, σε λιγο θα μαs πειs ρε Εμμανουελα οτι μαs γουσταρειs κι ολαs , ποσο fake ρε
Μπορείς να επικοινωνήσεις με το γραφείο αγορίνα μουΓια πρωϊνά ραντεβού, καμμία διαθέσιμη ;
εμμανουελα εγω δεν ειμαι ουτε παιδακι, ουτε κανεναs χαρμανηs μπακουρι, ενταξειθ ? αν γουσταρειs συνεχεια πουτσα και εισαι καυλωμενη συνεχεια ...προσεχε μην χαρακτηριστειs νυμφομανηs , θα ειναι τυχεροs το αγορι σου-ο συντροφοs σου και αλλο να ξαπλωνειs που ηλικιακα η εμφανισιακα δεν ειναι ποθητοs σε εσενα σαν γυναικα, κοψε το fake ειναι χαζομαρα και οχι εξυπναδαΑν είμαι καυλιαρα και γουστάρω συνέχεια πουτσα εσένα μωρό μου τι σε κόφτει??Φταίω εγώ που είμαι καυλωμενη συνέχεια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορείς να επικοινωνήσεις με το γραφείο αγορίνα μου
Μιλάς πολύ χωρίς να ξέρεις αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω τα προσπερνάς αγορίνα μου...Όσοι με έχουν δοκιμάσει με ξέρουν...Αυτά από εμένα...εμμανουελα εγω δεν ειμαι ουτε παιδακι, ουτε κανεναs χαρμανηs μπακουρι, ενταξειθ ? αν γουσταρειs συνεχεια πουτσα και εισαι καυλωμενη συνεχεια ...προσεχε μην χαρακτηριστειs νυμφομανηs , θα ειναι τυχεροs το αγορι σου-ο συντροφοs σου και αλλο να ξαπλωνειs που ηλικιακα η εμφανισιακα δεν ειναι ποθητοs σε εσενα σαν γυναικα, κοψε το fake ειναι χαζομαρα και οχι εξυπναδα
βρε γραψε οτι θελειs στα φρυδια μου, ειναι μπαμ οτι ειναι fake αsυτο σου εγραψα, και αμα γουσταρειs πολυ πουτσα και εισαι καυλωμενη οπωs εσυ η ιδια εγραψεs πηγαινε με καποιον που γουσταρειs χωριs λεφτα, κανε οτι θεs εμενα τι με νοιαζει ? εγω ξαπλωνω στο κρεβατι με τον καθενα ? απλα εγραψα ειναι fake και κανει μπαμ οτι ειναι fake και το ξαναγραφω. Καλη συνεχειαΜιλάς πολύ χωρίς να ξέρεις αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω τα προσπερνάς αγορίνα μου...Όσοι με έχουν δοκιμάσει με ξέρουν...Αυτά από εμένα...
Χαχαχαχα κυρ Τάσο θα μου πεις και τι θα κάνω???χαχαχα ότι πεις χαλάω εγώ χατήρι???Καλά σου μπήκε πάντως η χρονιά...Μπράβο καυλιαρη μου συνέχισε έτσι μπορειςβρε γραψε οτι θελειs στα φρυδια μου, ειναι μπαμ οτι ειναι fake αsυτο σου εγραψα, και αμα γουσταρειs πολυ πουτσα και εισαι καυλωμενη οπωs εσυ η ιδια εγραψεs πηγαινε με καποιον που γουσταρειs χωριs λεφτα, κανε οτι θεs εμενα τι με νοιαζει ? εγω ξαπλωνω στο κρεβατι με τον καθενα ? απλα εγραψα ειναι fake και κανει μπαμ οτι ειναι fake και το ξαναγραφω. Καλη συνεχεια
και εγω καβλιαρηs ? ολουs καβλιαρηδεs τουs λεs χαχαχα, σαν την αλλη ειχαμε πεθανει στα γελια σε γνωστο χοτελ ηταν μια γνωστη βιζ... με πελατη 60++ ηλικια και τον ελεγε μωρο μου. Οχι βρε εγω θα σου πω τι θα γραψειs γραψε οτι γουσταρειs μωρο μου, να γραφειs αυτα που γραφειs μπαs κ τσιμπησει κανεναs, Εμενα μια χαρα μου μπηκε δοξα τω θεο και ευχομαι το ιδιο κ για σενα κ για ολο τον κοσμοΧαχαχαχα κυρ Τάσο θα μου πεις και τι θα κάνω???χαχαχα ότι πεις χαλάω εγώ χατήρι???Καλά σου μπήκε πάντως η χρονιά...Μπράβο καυλιαρη μου συνέχισε έτσι μπορεις
Καλα μου μπήκε εμένα πολύ καλά γιαυτό δεν ασχολούμαι και δεν μιλαω εις βάρος άλλων χωρίς να τους γνωρίζω.. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου τι να κάνουμε δεν θα αλλάξω για κανέναν...Για μένα είναι όλοι καυλιαρηδες και καυλιαρες...Τα φιλιά μουκαι εγω καβλιαρηs ? ολουs καβλιαρηδεs τουs λεs χαχαχα, σαν την αλλη ειχαμε πεθανει στα γελια σε γνωστο χοτελ ηταν μια γνωστη βιζ... με πελατη 60++ ηλικια και τον ελεγε μωρο μου. Οχι βρε εγω θα σου πω τι θα γραψειs γραψε οτι γουσταρειs μωρο μου, να γραφειs αυτα που γραφειs μπαs κ τσιμπησει κανεναs, Εμενα μια χαρα μου μπηκε δοξα τω θεο και ευχομαι το ιδιο κ για σενα κ για ολο τον κοσμο
μαλιστα ....αρα δεν εχουμε δικαιωμα να γραψουμε κατι που δεν μαs αρεσει εδω μεσα απο την στιγμη που βγαινετε με φωτο κτλ κτλ , πρεπει να συμφωνουμε ?Καλα μου μπήκε εμένα πολύ καλά γιαυτό δεν ασχολούμαι και δεν μιλαω εις βάρος άλλων χωρίς να τους γνωρίζω.. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου τι να κάνουμε δεν θα αλλάξω για κανέναν...Για μένα είναι όλοι καυλιαρηδες και καυλιαρες...Τα φιλιά μου
Δεν είπα αυτό αγορίνα μου απλά μιλάς λες και με ξέρεις...Που αν με ήξερες θα γνώριζες ότι έτσι μιλώ...Και με άντρες και γυναίκες ..Τι να κάνουμε έτσι είμαι εγωμαλιστα ....αρα δεν εχουμε δικαιωμα να γραψουμε κατι που δεν μαs αρεσει εδω μεσα απο την στιγμη που βγαινετε με φωτο κτλ κτλ , πρεπει να συμφωνουμε ?
Ησουν υγρή & καυλωμένη και πριν έρθεις στο γραφείο ή εδώ το απόκτησες αυτό το ''κουσούρι'';Καλημερες όμορφες και καυλιαρικες...Υγρή και καυλωμενη σας περιμένω για τελίτσες...Διαθέσιμη από 14:00