easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 551
- Πόντοι
- 146
Καλό μήνα καυλιαρικα μ μωρά.εβαλε λίγο κρύο καιρός για δυο (ή και για τρίο) ή κωλαρα μου σας περιμένει απ τις 4 και στα 4![]()
ΥΠΕΡ κωλάρα ! καλό μήνα
Καλό μήνα καυλιαρικα μ μωρά.εβαλε λίγο κρύο καιρός για δυο (ή και για τρίο) ή κωλαρα μου σας περιμένει απ τις 4 και στα 4![]()
Ετοιμη να μου την ασπρίσετε.χιονια στο καμπαναριό δεν λέμε αυτό το μήνα ε εδώ θα είναι χυσια στην κωλαρα μου και να βαράνε κ οι καμπάνεςΥΠΕΡ κωλάρα ! καλό μήνα
Απ τους ωραιότερους πάτους.να δω ποτε θα βρω χρόνο να σε κλείσω.σ εχω βάλει καιρό στο μάτι εσέναΚαλό μήνα καυλιαρικα μ μωρά.εβαλε λίγο κρύο καιρός για δυο (ή και για τρίο) ή κωλαρα μου σας περιμένει απ τις 4 και στα 4![]()
Τι ωραια που θα ταν να μας εκανες δωρο τη κωλαρα σου για τα χριστουγεννα.λιτρα χυσια θα αδειαζαν οι καμπανες μας.Ετοιμη να μου την ασπρίσετε.χιονια στο καμπαναριό δεν λέμε αυτό το μήνα ε εδώ θα είναι χυσια στην κωλαρα μου και να βαράνε κ οι καμπάνες
Δύσκολο μωρό μου αλλά θα το σκεφτώ.να τον χύσεις πάντως μπορείς ελεύθερα.Ασε που τρελαίνομαι όταν είναι πάνω μ έτσι καυτάΤι ωραια που θα ταν να μας εκανες δωρο τη κωλαρα σου για τα χριστουγεννα.λιτρα χυσια θα αδειαζαν οι καμπανες μας.
Ετσι μωρακι κρεμουλα ζεστη στα κωλομερια σου...Δύσκολο μωρό μου αλλά θα το σκεφτώ.να τον χύσεις πάντως μπορείς ελεύθερα.Ασε που τρελαίνομαι όταν είναι πάνω μ έτσι καυτά
Αρέσουν και στην φίλη σου αυτά? @Emmanouela 95Δύσκολο μωρό μου αλλά θα το σκεφτώ.να τον χύσεις πάντως μπορείς ελεύθερα.Ασε που τρελαίνομαι όταν είναι πάνω μ έτσι @Emmanouela 95
ΥΠΕΡ κωλάρα ! καλό μήνα
Ετοιμη να μου την ασπρίσετε.χιονια στο καμπαναριό δεν λέμε αυτό το μήνα ε εδώ θα είναι χυσια στην κωλαρα μου και να βαράνε κ οι καμπάνε
Αν μου αρέσουν λέει???Μμμμ...Τρελενομαι για καυτά χυσια στην κωλαρα μου και όχι μονοΑρέσουν και στην φίλη σου αυτά? @Emmanouela 95
η Αμυγδαλια νομιζω σταματησεΒίκυ και Αμυγδαλιά που είναι παιδιά;
Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα προς το παρόν:
Λολίτα, Εμμανουέλα, Ισιδώρα, Tζένη, Βίκυ, Βιολέτα.
Duo Εμμανουέλα + Τζένη
![]()
Βίκυ
![]()
Βιολέτα
![]()
Οχι κυριεΧαίρετε... Μήπως ἦ΄λθε ἡ ὥρα νά ἀλλάξετε νῆμα; Δέν εἶμαι βέβαιος ἐάν μέ ἀντιλαμβάνεστε, κύριε... @Spiros_73

Οχι κυριε![]()
Δες σας αντιλαμβάνομαι κυριεΔέ μέ ἀντιλαμβάνεστε ἤ δέν ἦλθε ἡ ὥρα;