Emmanouela 95
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2025
- Like
- 1.929
Η Σταυρούλα τα έξτρα τα έχει στην τιμή ?
Γλυκά μου αγόρια
Επειδή πολλά λέγονται και ο καθένας βγάζει τα δικα του συμπεράσματα θελω να τοποθετηθώ πανω στο θέμα του οτι δεν με βρίσκετε οσο συχνά θέλετε και να ΜΗΝ τα βάζετε με τις κοπέλες του τηλεφωνικού κέντρου επειδή δεν με βρίσκετε! Εγω ορίζω το πότε θα ειμαι διαθέσιμη όπως και τις ώρες που με βολεύουν!
Δεν γίνεται να λέγονται κουβέντες τύπου "Αφού έλειπε τόσο καιρό γιατί λείπει πάλι;!" Με λίγη υπομονή και καλή διάθεση θα βρεθούμε
Για να κάνω ραντεβού πρέπει να είμαι πρώτα εγώ καλά,με όρεξη και να μην σας έρθω από αγγαρεία.
Αυτά είχα να πω και επί της ευκαιρίας θα είμαι διαθέσιμη ξανά από την επόμενη εβδομάδα!
Φιλιά πολλά![]()

Σπύρο μου,μου αρέσει που προτοτύπησες επιτέλους![]()
προς στιγμήν, νόμιζα ότι δεν μιλιόσαστε!Σπύρο μου,μου αρέσει που προτοτύπησες επιτέλους![]()

Συγγνώμη, εννοείται πως είναι δικαίωμά σου, αλλά πού βλέπεις το ενδιαφέρον από την καρτέλα της κοπέλας; Υπάρχει μία φωτογραφία που κρύβει όλα τα επίμαχα ενώ είναι καθιστή και δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι 1.65 με 2άρι στήθος, επομένως όχι κάτι που να θεωρείται σούπερ ξεχωριστό. Δεν ξέρω, βλέπεις κάτι παραπάνω;Ενδιαφέρουσα φαίνεται η νέα προσθήκη ..
προς στιγμήν, νόμιζα ότι δεν μιλιόσαστε!![]()
Δεν βλέπω το τατού στον λαιμό.... δεν ξέρω τον λόγοΣταυρουλα δειχνει και φατσα καρτα προσωπο;Μπραβο προοδος!