Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 28.371
- Πόντοι
- 15.296
Για βάλε μια δική σου να δω κάτινομιζα θα ειχε εξωτικη φωτο![]()

Για βάλε μια δική σου να δω κάτινομιζα θα ειχε εξωτικη φωτο![]()

Για βάλε μια δική σου να δω κάτι![]()
Μεγαλύτερο γλέντι του έκανες κ απ του παναθηναϊκου το κάζο χτες στον ΒόλοΚαλέ δεν είναι τίποτα δύσκολο,τα εχω μάθει απ'εξω πλεον
Λοιπόν, Πρώτα ΚΕΠ, φτιάχνεις μια υπεύθυνη δήλωση,μετα θα σε στείλουν να πας απευθείας στο Δημαρχείο της περιοχής σου, υπογραφεις 5 σελίδες μπρος-πίσω και τα καταθέτεις όλα στην επίσημη σελίδα του Magic! Ολα αυτα την ίδια μερα ομως γιατι η προθεσμία λήγει σε 24 ωρες! Καλή επιτυχία![]()
Λιγο κωλο θελω να γλειψω ο καψερος και μου το στερεις.Μεσω gov με κωδικους του taxisnet εχουμε τιποτα τουλαχιστον?Καλέ δεν είναι τίποτα δύσκολο,τα εχω μάθει απ'εξω πλεον
Λοιπόν, Πρώτα ΚΕΠ, φτιάχνεις μια υπεύθυνη δήλωση,μετα θα σε στείλουν να πας απευθείας στο Δημαρχείο της περιοχής σου, υπογραφεις 5 σελίδες μπρος-πίσω και τα καταθέτεις όλα στην επίσημη σελίδα του Magic! Ολα αυτα την ίδια μερα ομως γιατι η προθεσμία λήγει σε 24 ωρες! Καλή επιτυχία![]()
Έχει παρει κανεις αλεξανδρα?
Κάνετε παιχνίδι μεταξύ σας;καλησπέρα μωράκια...Διαθέσιμη από 17:30...Και ντουέτο με τη καυλιαρα Αμυγδαλιά για όποιον γουστάρει!!!![]()
Τα πάντα....Κάνετε παιχνίδι μεταξύ σας;
Κάνετε και γλυφομούνια μεταξύ σας??Μωράκια μου καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!Όπως πάντα με φουλ διαθεση!!!Διαθέσιμη από 15:30
![]()
Και έχουμε γλυκά μουνακιαΚάνετε και γλυφομούνια μεταξύ σας??
μουνακια να ναι κι ας ειναι κι αλμυρα...Και έχουμε γλυκά μουνακια
Πολύ ωραίο σώμα και η Σταυρούλα
Αχχχ τι κωλαρα κ μας την στερουν οι ζηλιάρες του γραφείου![]()
Από αύριο μαζί με φουλ εξωτική διάθεση![]()