VagArt12
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 241
- Πόντοι
- 20
Πολυ καλη μυστηΗ ροξυ άξιζε?
Πολυ καλη μυστηΗ ροξυ άξιζε?
Η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί τελευταία θα επανέλθω δριμύτερος όμως στο χειμώνα άλλωστε θέλω να γνωρίσω και νέες εμπειριες με κορίτσια που δε ξέρω και να θυμηθώ κάποιες παλιές που έχω να δω καιρό ….Θα πρότεινα τόσο εσάς όσο και στην @Isidwwwra.magic να ηρεμήσετε. Δεν επικροτώ τον τρόπο που σας απάντησε αλλά ούτε και τον δικό σας που της επιτεθήκατε λεκτικά πρώτος. Είναι παρορμητικό το κορίτσι μας. Δε θέλει και πολύ... Προτιμώ που γενικεύετε κι ας γράφετε για παλιές κοπέλες. Επίσης με την Αμυγδαλιά δεν έχει καμία του γραφείου προηγούμενα, ούτε οι καινούργιες σίγουρα αλλά ούτε κι οι παλιές. Δεν υπάρχουν catfights και άσκοπη ανταγωνιστικότητα.
Πέραν της προβολής του προβλήματός σου που ξανακάνεις, φάε μια σνίκερς γιατί κάνεις σαν ντίβα όταν θυμώνεις. Όλο αποχωρείς & όλο ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια τα -εξίσου προβληματικά- προφίλ, fake & εμφανέστατα βαλτά. "Σάπιο το γραφείο" & "φόλες" κι όλο εδώ βόσκεις, τουλάχιστον λίγη πρωτοτυπία στο λεξιλόγιο να είχες αλλά εδώ, ούτε ορθογραφία δεν κατέχεις. Μην επιχειρήσεις να ξανακαλέσεις. Και για αύριο κλεισμένη θα την έχω την Βίκυ.
Εννοείται ότι τα κορίτσια μας είναι αξιοζήλευτα! Καρκινώματα σαν εσένα δεν τα ζήλεψε κανείς, αυτό είναι το πρόβλημά σου γι' αυτό& αύριο εδώ θα είσαι στο νήμα με το βιονικό σου μάτι να τα παρακολουθεί όλα ανελλιπώς, μες στα νεύρα. Το προφίλ του μάτζικ έχει 3 άτομα από πίσω πλέον. Οπότε "φιλάκια" & απ' τους 3 μας stalker.
΄Άστα-βράστα αγαπητέ @Km7699 . Από την στενοχώρια μου έχω αφήσει την Τ-bone μπριζόλα στη μέση...Μας λείψατε by the way!
![]()
Φίλε ελπίζω κάποια στιγμή να μοιραστείς μαζί μας και τις δικές σου κριτικές. Αφού έχεις πάει με τόσα κορίτσια όπως λες θα μπορείς να συνεισφέρεις πολύ στο φόρουμ.Προσωπικά διαβάζω κριτικές όχι για να μην πάρω μια κοπέλα, αλλά για να προσέχω τι να αποφύγω στη συνάντηση (αν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα
Από σας ζουν απ' τους προμοτορες βλαχοΔεν μπορώ τους τσιγκούνηδες, τους τεμπέληδες, και τους γκαντέμηδες (χωρίς να είμαι προληπτικός). Πολύ γκρίνια από άτομα με ψυχολογικά εδώ μέσα.
Έχω πάρει σχεδόν όλες τις κοπέλες τα τελευταία 3 χρόνια, εκτός από Σοφία (δεν πρόλαβα), εκτός και τις ξένες (μου αρέσει να μιλάμε). Πέρασα καλά με όλες. Αχ οι γυναίκες με τρελαίνουν. Με άλλη κοπέλα γαμηθήκαμε τσόντα ενώ δεν το περίμενα, με άλλη ΄έρωτας με αγάπη, ενώ περίμενα τσόντα. Θυμάμαι με μία δεν ταιριάζαμε και κάτσαμε και μιλάγαμε. Τέεελειο. Καλά ήταν. Δεν την ξαναπήρα. Προσωπικά διαβάζω κριτικές όχι για να μην πάρω μια κοπέλα, αλλά για να προσέχω τι να αποφύγω στη συνάντηση (αν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα). Θέλω να βρίσκω το κουμπί τους. Ακόμα και με αυτές που έχουν άσχημες κριτικές, πε΄ρασα όμορφα. Αν αναρωτιέται κανείς, οι αγαπημένες μου ήταν η Ελίζα από πλευράς ομορφιάς (έτσι γουστάρω), και η χωρίς όρια καύλας αγαπημένη μου Ρόξυ. Η Δανάη σε άλλο επίπεδο, η κοπέλα απλά είναι καθηγήτρια.
Για τις τηλεφωνήτριες όλα καλά. Πάω με τη ροή των πραγμάτων, και κάποιες φορές αφήνω να μου στείλουν όποια θέλουν, και άλλες φορές λέω όχι.
Και για να το κλείσω εδώ, δεν έχω γνωρίσει ούτε μια πουτάνα. Όσοι ψάχνετε πουτάνες, πουτάνες θα πάρετε. Βλάκες.
Φιλιά και αγάπη στις κοριτσάρες που με διαβάζουν.
Από σας ζουν απ' τους προμοτορες βλαχο
Όσο έχουν τους άλλους που τους κάνουν έκπτωσεις η φρι φακ για να γράφουν εδώ μια χαρά θα σου πλασάρουν κάτι φολες για 150+Μην ασχολείστε με το σάπιο γραφείο τους..μια Βίκυ τους έμεινε κ αν φύγει τελείωσαν..αυτοί ψάχνουν κοροϊδα να μας πασάρουν τις φολες παίρνεις τηλ για Βίκυ κ λέει πάει μόνο με πελατολόγιο του γραφείου κ να πάρω άλλη κτλ κ ότι κάνουν φάρσες κ μαλακίες!!εκεί στο γραφείο σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα κ συνελθετε γιατί θα φτάσετε πατο με την συμπεριφορά σας στον κόσμο
ΑυτοΟι πυρφοροαγαπουληδες, είναι η μάστιγα του site φίλος.
Που να δεις τι γίνεται, σε 2-3 συγκεκριμένα νηματα ανεξάρτητων κορασίδων.
ΚαλημεραΘα πρότεινα τόσο εσάς όσο και στην @Isidwwwra.magic να ηρεμήσετε. Δεν επικροτώ τον τρόπο που σας απάντησε αλλά ούτε και τον δικό σας που της επιτεθήκατε λεκτικά πρώτος. Είναι παρορμητικό το κορίτσι μας. Δε θέλει και πολύ... Προτιμώ που γενικεύετε κι ας γράφετε για παλιές κοπέλες. Επίσης με την Αμυγδαλιά δεν έχει καμία του γραφείου προηγούμενα, ούτε οι καινούργιες σίγουρα αλλά ούτε κι οι παλιές. Δεν υπάρχουν catfights και άσκοπη ανταγωνιστικότητα.
Πέραν της προβολής του προβλήματός σου που ξανακάνεις, φάε μια σνίκερς γιατί κάνεις σαν ντίβα όταν θυμώνεις. Όλο αποχωρείς & όλο ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια τα -εξίσου προβληματικά- προφίλ, fake & εμφανέστατα βαλτά. "Σάπιο το γραφείο" & "φόλες" κι όλο εδώ βόσκεις, τουλάχιστον λίγη πρωτοτυπία στο λεξιλόγιο να είχες αλλά εδώ, ούτε ορθογραφία δεν κατέχεις. Μην επιχειρήσεις να ξανακαλέσεις. Και για αύριο κλεισμένη θα την έχω την Βίκυ.
Εννοείται ότι τα κορίτσια μας είναι αξιοζήλευτα! Καρκινώματα σαν εσένα δεν τα ζήλεψε κανείς, αυτό είναι το πρόβλημά σου γι' αυτό& αύριο εδώ θα είσαι στο νήμα με το βιονικό σου μάτι να τα παρακολουθεί όλα ανελλιπώς, μες στα νεύρα. Το προφίλ του μάτζικ έχει 3 άτομα από πίσω πλέον. Οπότε "φιλάκια" & απ' τους 3 μας stalker.
΄Άστα-βράστα αγαπητέ @Km7699 . Από την στενοχώρια μου έχω αφήσει την Τ-bone μπριζόλα στη μέση...Μας λείψατε by the way!
![]()
Ασε να παειΧρόνια τα λέω και τα γράφω, αλλά δυστυχώς, κάθε χρόνο όλο και χειρότερα εδώ μέσα.
Την καλημέρα μου.
Που την θυμήθηκες την Ζήνα ρε μυστη ;; Τι κοντοπουτανο ήταν αυτό ;; Ω θεεΛοιπόν @magicgirls.tv φταιτε που έφυγε η ζηνα.εκτοτε το γραφειο πηρε την κατω βόλτα..Οτι εχει ερθει μετα απ την ζηνα μιλαμε τιποτα χάλια μαύρα.. Για συνέλθετε λιγο παρακαλώ πολυ..έλεος καταντάτε εκτος απο γραφικοί για τρελα γέλια ορισμένοι...
Ε αφού μιλαμε για παλιές αυτη δεν αναφέρθηκε.οντως πολυ ωραιο ματαρες σωματαρα..τι θυμήθηκα τωρα.βαλε καφέ να στα πωΠου την θυμήθηκες την Ζήνα ρε μυστη ;; Τι κοντοπουτανο ήταν αυτό ;; Ω θεε
Είχε παίξει και σε ένα επεισόδιο στις οικογενειακές ιστορίες!Που την θυμήθηκες την Ζήνα ρε μυστη ;; Τι κοντοπουτανο ήταν αυτό ;; Ω θεε