photographos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2025
- Like
- 215
- Πόντοι
- 20
Φίλε ένα τελευταίο σχόλιο για να μην κουράζουμε τους άλλουςΚ εγω απ το ματζικ εχω παρει τις παλιές.την αμυγδαλια θελω να συναντήσω κάποια στιγμη τωρα δεν ξερω ποτε.σαφως μερικές κινήσεις δεν ειναι κ οι καλύτερες που κάνουν αλλα οριακά βγάζετε χολή ορισμένοι.εμενα οτι δεν μ αρέσει η μ αρέσει το λέω κ συνεχίζω..ο λόγος σου αν δεις παραπάνω ειναι εριστικός με άκρως επιθετική συμπεριφορά προς ενα γραφείο που όπως ειπες παλιότερα πηρες.δεν σ αρεσει συνεχίζεις δεν χρειάζεται να γίνεσαι η να φαίνεσαι κακός.εσυ εκτίθεσαι..φιλικά..καλη συνέχεια
Είναι επιθετικό σχόλιο εννοείται μα αυτό τους χρειάζεται
Επέμενα 2 μήνες να πάρω μια κοπέλα και δεν με άφηναν και είμαι σίγουρος για να πάρω κάτι Ισιδώρες εμανουελες κτλπ που δεν πίνουν μια και τώρα βγαίνουν και μας περιπαίζουν κ όλας
Αν έχεις σώας στας φρένας πάρε από αλλού να κλείσεις να ξελαμπικάρεις και, από μας, καλά να περνάς. Ας ελπίσουμε να είναι όντως το τελευταίο σου σχόλιο "γλυκέ" μας που, ωραία κατακράζεις γυναίκες με γυναικωτό τρόπο.
Ε και να φύγεις όπως λες (που πού τέτοια τύχη), δεν αγχωνόμεθα, το ξέρουμε ότι στο νήμα και μόνο θα επιστρέφεις με διάφορα άλλα καμμένα προφίλ (παλιά σας τέχνη κόσκινο
), διότι................. Η Κατίνα κι η πλατίνα, τον πρώτο χρόνο φαίνονται!