Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.638
Μιλάμε για απίστευτο σκηνικό!![]()

Μιλάμε για απίστευτο σκηνικό!![]()
Το κατάλαβα κούκλα!
καυλα εισαι μωρο μουΔεν τρώει σουβλάκια και παει και γυμναστήριο! Εσύ γαμας καθόλου?
Ποτε θα σε φροντίζω εσένα?Το κατάλαβα κούκλα!![]()
Ωραίο σώμα έχει η κοπέλα!
Μπορούμε να το κανονίσουμεΠοτε θα σε φροντίζω εσένα?
Να δω πότε θα φροντίσεις εμενα!!!οπότε παίρνω όλο κλεισμένη εισαι!!!Ποτε θα σε φροντίζω εσένα?
Θα μου στείλεις εμένα μήνυμα αγάπη, γιαυτο τα έχουμε τα προφίλΝα δω πότε θα φροντίσεις εμενα!!!οπότε παίρνω όλο κλεισμένη εισαι!!!![]()
Υπάρχει άντρας που όταν σε δει στα 4 να μη σκεφτεί το λογικό;Δεν εχω δει! Συνήθως ο άντρας οταν βλέπει μια γυναίκα στα 4 αλλο πράγμα σκέφτεται, λες να είναι διατροφολόγος?
Και πουτσοσκαμπιλα στα κωλομερια θελειΘέλει και τα χαστούκια της έτσι όπως την βλέπεις..
Θα της πω να γονατίσει στα τέσσερα με τα τακούνια της να τη σκισει το αφεντικό της την καυλαΠες της να κοψει τα σουβλακια και να παει γυμναστηριο
Το Αφεντικό μου? Λέγε τέτοια να πάρει αέρα....Θα της πω να γονατίσει στα τέσσερα με τα τακούνια της να τη σκισει το αφεντικό της την καυλα
Εγώ είμαι μωρό μου το αφεντικό κ εσυ η σεξυ υπάλληλος . Άστον χαζοΤο Αφεντικό μου? Λέγε τέτοια να πάρει αέρα....
Για σένα θα βάλω γυαλάκια μυωπία και κόκκινο κραγιόν...Εγώ είμαι μωρό μου το αφεντικό κ εσυ η σεξυ υπάλληλος . Άστον χαζο
Πες και την συνέχειαΓια σένα θα βάλω γυαλάκια μυωπία και κόκκινο κραγιόν...
Αααχχχχ και εγω θελω!!!Για σένα θα βάλω γυαλάκια μυωπία και κόκκινο κραγιόν...
Χαχαχαχαχα έτσι Είμαι με γυαλιάΠες και την συνέχεια![]()