hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 40
- Like
- 42.041
- Πόντοι
- 27.946
Η Σταυρούλα είναι η Χρύσα η φωλιτσα;
Ἡ Σταυρούλα εἶναι ἡ Σταυρούλα... Τώρα ἄν εἶναι φόλα δέ γνωρίζω
Η Σταυρούλα είναι η Χρύσα η φωλιτσα;
Ολο για πουτσες μου λέτε αλλά τον πουτσο σας δεν μου το δείχνετε .....γιατί μου ανοίγετε έτσι την όρεξη ε????
@Trifonbakatsoulias
@hornyasfuck
@karaflo trixompalaki
Θέλω τα καυλια σας φωτο να με φτιάξετε
....Χαχαχαχα
πάμε γρανιτούλες μου!

Μπορώ να το φανταστώ και εγώ?Καλησπέρα! Θά σοῦ 'στελνα, ἀλλά ἐπειδή δέν ἔχω καμμία διάθεση νά τὸ δοῦν καί οἱ admin ποὺ ἰσχυρίζονται ὅτι παρακολουθοῦν τὰ πάντα καί ἐπειδή δέν εἴμαστε στό onlyfans ποὺ γίνεται τῆς τρελῆς, δηλ. οἱ συνδρομητές εἶναι ἑκατομμύρια, ἀλλά στό bourdela ὅπου συγκριτικῶς εἴμαστε τρεῖς καί ὀ κοῦκος, θά σοῦ ζητήσω νά τὸ... φανταστῆς... Ἕνα σοῦ λέω καυλωμένος εἶναι μεγαλούτσικος...![]()
Αγόρι μου τώρα με κάνεις να θέλω να τον δω live και να τον λιώσω στη πίπαΚαλησπέρα! Θά σοῦ 'στελνα, ἀλλά ἐπειδή δέν ἔχω καμμία διάθεση νά τὸ δοῦν καί οἱ admin ποὺ ἰσχυρίζονται ὅτι παρακολουθοῦν τὰ πάντα καί ἐπειδή δέν εἴμαστε στό onlyfans ποὺ γίνεται τῆς τρελῆς, δηλ. οἱ συνδρομητές εἶναι ἑκατομμύρια, ἀλλά στό bourdela ὅπου συγκριτικῶς εἴμαστε τρεῖς καί ὀ κοῦκος, θά σοῦ ζητήσω νά τὸ... φανταστῆς... Ἕνα σοῦ λέω καυλωμένος εἶναι μεγαλούτσικος...![]()
Κοριτσαρα!!!!!Μπορώ να το φανταστώ και εγώ?![]()
Μπορειτε να ανταλλαξετε οπως καναμε μικροι με τις καρτες ποδοσφαιρου...Αγόρι μου τώρα με κάνεις να θέλω να τον δω live και να τον λιώσω στη πίπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοριτσαρα!!!!!
Σοφία κάνεις κι εσύ συλλογή από πούτσους μωρό μου???
Το κάνουμε ήδη νταρλινγκ .....Μπορειτε να ανταλλαξετε οπως καναμε μικροι με τις καρτες ποδοσφαιρου...
Α αυτο το πουτσο τον εχω διπλο θες να ανταλλαξιυμε?Το κάνουμε ήδη νταρλινγκ .....
Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό τόσα χρόνια ... λες?Αγόρι μου τώρα με κάνεις να θέλω να τον δω live και να τον λιώσω στη πίπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοριτσαρα!!!!!
Σοφία κάνεις κι εσύ συλλογή από πούτσους μωρό μου???
Όχι έτσι, όταν βλέπει κάτι καλό με στέλνει σε αυτον....Α αυτο το πουτσο τον εχω διπλο θες να ανταλλαξιυμε?
Αχ ναι θελω θελω.
Ε ναι έχει τόση ποικιλία και ομορφιά εκεί έξωΔεν μου έχει περάσει από το μυαλό τόσα χρόνια ... λες?
Καλέ ναιΑ αυτο το πουτσο τον εχω διπλο θες να ανταλλαξιυμε?
Αχ ναι θελω θελω.
Αν σου στείλει ο Χορνυ, στείλτο σε μένα ( μεταξύ μας)Ε ναι έχει τόση ποικιλία και ομορφιά εκεί έξω
Και συλλεκτικά κομμάτια επίσης
Πως κάνουν συλλογή από σπάνια πτηνά....ε κάτι τέτοιο χωρίς πούπουλα ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ
Άκου που σου λέω είναι πολύ ενδιαφέρον ......
ΑμεεεεεΑν σου στείλει ο Χορνυ, στείλτο σε μένα ( μεταξύ μας)![]()
Ε ναι έχει τόση ποικιλία και ομορφιά εκεί έξω
Και συλλεκτικά κομμάτια επίσης
Πως κάνουν συλλογή από σπάνια πτηνά....ε κάτι τέτοιο χωρίς πούπουλα ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ
Άκου που σου λέω είναι πολύ ενδιαφέρον ......
Τα αγαπώ να ξέρεις.....και μ αρέσουν χωρίς καθόλου πούπουλα......Να μπορώ να τα βάζω άνετα βαθια μέσα στο στοματάκι μου και μετά να κάθομαι πάνω τους να πετάμε παρεαααααα
@XaramofaisΤα αγαπώ να ξέρεις.....και μ αρέσουν χωρίς καθόλου πούπουλα......Να μπορώ να τα βάζω άνετα βαθια μέσα στο στοματάκι μου......μμμμμ