magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 66.540
Δεν το λέω καθόλου με πρόθεση να υποτιμήσω την κοπέλα, αλλά τι είναι αυτό που την κάνει τόσο διαφορετική ώστε να βρίσκεται το αντίτιμο της πολύ πιο ψηλά από αυτό που έχουν οι υπόλοιπες κοπέλες; Είναι κάποια influencer ή κάτι άλλο ή αυτό συμβαίνει επειδή η ίδια τόσα αποφάσισε να ζητάει; Να πω την αλήθεια οι φωτογραφίες της δεν μου προκάλεσαν και κανένα έντονο ενθουσιασμό.
Αυτήν λέωΗ Αλεξια(αν λεμε την ψηλη ξανθια) απλα εχει παρει μεταγραφη στο διπλανο μαγαζι, δεν εχει σταματησει.
Αλλα λεω να την παρω 1 ωρα για καψονι και να την διωξω για να σεβεται , ευχαριστω.
θα μου την βγει ασχημα ??????????Αν πας να το παίξεις έτσι, θα σου την βγει άσχημα και κοροϊδευτικά από το πρώτο λεπτό, οπότε προσοχή.
Δεν νομίζω να το καταλάβει, ένα άκυρο απλά.Καλημερα. Θα επαιρνα Ισιδωρα αλλα μετα οι τελευταιεs παρα πολυ ασχημεs κριτικεs και προσβλητικεs για τον πελατη με σωσανε κ μενα κ ελπιζω και αλλουs , Μαυρο Καταμαυρο !!!! Αλλα λεω να την παρω 1 ωρα για καψονι και να την διωξω για να σεβεται , ευχαριστω. Τα 150αρια βγαινουν με κοπο σεβασμο στον ανθρωπο που τα δινει
Αν έχει κάποιος κάποια πληροφορία ως προς αυτό, και σε π.μ. ακόμα φυσικά, θα ήταν παραπάνω από καλοδεχούμενη!Καλημέρα συναγωνιστές μήπως αυτή η νέμεσις είναι η γνωστή από το τικ τοκ ;;; Εξού και η τιμή ;;;
Προκειται για την ιδια σταυρουλα που εργαζοταν πριν λιγο καιρο στο γραφειο?
Πουτάνα πολυτελείας
Αν θυμαμαι καλα ειχε ανεξαρτοποιηθει?Σταυρούλα reloaded
Σταυρούλα reloaded
Εσυ να δω ποτε θα μας ερθεις?