Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.865
- Πόντοι
- 9.617
την πισω πορτα την δινεις ;Όχι μου το δαγκώνουν![]()
την πισω πορτα την δινεις ;Όχι μου το δαγκώνουν![]()
Σε αυτούς που ξέρουν να τη χειρίζονται καλάτην πισω πορτα την δινεις ;
Το έχεις δοκιμάσει?Θεάρα είναι το κορίτσι
Τούρμπο κομπλέ!!!!
Δυστυχώς δεν μ αφήνουνΤο έχεις δοκιμάσει?
Δυστυχώς δεν μ αφήνουνκαμία δεν μου δίνουν σνιφ κλβεθ
Βρίσκεις εσύ δεν σε φοβάμαι... Δεν μένεις αγαμητη!Δυστυχώς δεν μ αφήνουνκαμία δεν μου δίνουν σνιφ κλαψ
Εεεε όταν μου κάθονται σε ζευγάρια η αλήθεια είναι ότι τρελαίνομαι και βουτάω στα μουνάκιαΒρίσκεις εσύ δεν σε φοβάμαι... Δεν μένεις αγαμητη!
Είσαι εσύ....η πιο καυλιάραΕεεε όταν μου κάθονται σε ζευγάρια η αλήθεια είναι ότι τρελαίνομαι και βουτάω στα μουνάκια
Παράπονο κανένα με τα αγόρια μου γαμιομαστε άξια!!!!!
να αντεχεις ειναι το θεμα, τα προκαταρκτικα θα γινουν για προετοιμασια μην ανησυχειςΣε αυτούς που ξέρουν να τη χειρίζονται καλά
Είναι λυσσαρανα αντεχεις ειναι το θεμα, τα προκαταρκτικα θα γινουν για προετοιμασια μην ανησυχεις
δεν χρειαζεται να τα παρουμε, θα πεσουμε και θα κοιμηθουμε. Κατι λεει για μικρα μεγεθη στο προφιλ οποτε αυτο με ανησυχειΕίναι λυσσαρα
Εμείς είναι το θέμα να αντέχουμε να πάρουμε τα πόδια μας αφού πάρουμε την σουφρα της
Έχει ξεθαρεψει και γαμιεται και με μεγάλους . αρκεί όπως έγραψα να ξερουν να γαμανε ένα στενό κωλαράκι σαν,το δικό μουδεν χρειαζεται να τα παρουμε, θα πεσουμε και θα κοιμηθουμε. Κατι λεει για μικρα μεγεθη στο προφιλ οποτε αυτο με ανησυχει
με την καταλληλη λιπανση ολα γινονται και μια σφηνα θα βοηθουσε, αρκει να εχεις χρονοΈχει ξεθαρεψει και γαμιεται και με μεγάλους . αρκεί όπως έγραψα να ξερουν να γαμανε ένα στενό κωλαράκι σαν,το δικό μου
Περισσότερες φώτος θέλουμε !!
Ακόμη στενό είναιΈχει ξεθαρεψει και γαμιεται και με μεγάλους . αρκεί όπως έγραψα να ξερουν να γαμανε ένα στενό κωλαράκι σαν,το δικό μου
δεν βλέπω να βάζουν και δεν βλέπω κριτική.. αμα κάνεις καταδρομική πες μου γιατί εγω δεν ρισκάρω με μονο μια φώτοΠερισσότερες φώτος θέλουμε !!
Δανάη φωτιά και καύλα
Μα τι αγόρια είστε εσείς?????Ακόμη στενό είναι
να επαναλάβουμε λοιπόν?Έχει ξεθαρεψει και γαμιεται και με μεγάλους . αρκεί όπως έγραψα να ξερουν να γαμανε ένα στενό κωλαράκι σαν,το δικό μου